Arkadaşlar dün ilk ultrasonuma girdimm:)))

canım allah tamamına erdirsin, kısmetse bende mayısta deneyeceğim zaten ilk etapta doktorlar kese oluşmuşmu diye bakıyor daha sonra 6 haftada kalp atışları başlıyo bebişlerin onun için sen içini ferah tut bu normal yani...........

canım benim ilk değerim 39,94 2 değerim 242 3 değerim 662

canım hayırlısı olsun insallah bana doktorum 12. gün 500 civarında 14. gün ise 1000 civarında cıkarsa ikiz bekliyoruz demişti benim 12. gün 472 14. gün 958 cıktı hayırlısı olsun canım belkide olabilir

tesekkür ederim canım , Amin insallah. Senin mayısta ilk denemen mi olucak insallah? Allah hayırlısını versin insallah seninde yüzün gülsüna.s.

Maşallah Allah tamamına erdirir inşallah. Sizin adınıza çok sevindim.

Esmanur canım nasıl güzel bir duygudur heralde inaşallah kalp atışlarınıda duymayı nasip etsin allah.ikiz afacanlar inşallah bir kız bir oğlan olur.

esmanur canım tebriklera.s.
bende ikizlerime hamişim.. ben ilk 6+6 günlükken ilk kontrolümde iki kese gördük hatta birinde kalp atışlarıda vardı diğeri küçüktü ama sonradan gelişti dün onunda kalp atışlarını gördük bizimkinlerin aralarında bir hafta var doktor öyle hesapladı..
canım inşallah sağlıcakla kucağımızada alırız...
darısı tüm bebiş isteyenlere...

CANIM BENİM MERAK ETTİĞİM SORU VAR 2 NİSAN TRASFERİM OLDU 12 GÜN SONRA KAN DEĞERİM 242 14 GÜN 662 DOKTOR İKİZ OLABİLİR DEDİ 1 HAFTA SONRA KESELERİ GÖRMEYE GİTTİK (ERKEN TABİKİ) BENDE İKİZ BEKLİYORDUM AMA DOKTOR 3 HAFTA SONRA GEL DEDİ BELKİ İKİZ ÇIKABİLİR

Esmanur canım nasıl güzel bir duygudur heralde inaşallah kalp atışlarınıda duymayı nasip etsin allah.ikiz afacanlar inşallah bir kız bir oğlan olur.

Canım benim Amin İnsallah. Allah ım tüm isteyenlere nasip etsin insallah, tabiki güzel bir duygu bu duyguya Rabbim kimseyi hasret bırakmasın. Allah ım sana da nasip etsin insallaha.s.

Canım Amin insallah Allah ım senin senin hamişliğini de tamamına erdirsin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin insallah. Senin değerlerin nasıldı canım?a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…