Arkadaşlar dün ilk ultrasonuma girdimm:)))

CANIM BENİM İLK DEĞERİM 9 GÜN 39,95 12 GÜN 242 14 GÜN 662 ÇIKTI Progesteron İĞNESİ VERDİ CANIM KANAN YOK CANIM 3 HAFTA SONRA GEL DEDİ MAYIS 5 İŞTE BAKALIM İŞTE

Canım benim hayırlısı olsun insallah hemen hemen aynı zamanlarda gidicez doktora benimde Allah nasip ederse insallah 3 haftam mayıs 5- 7 gibi doluyo bakalım insallah bizde o aralar gidicez Rabbim bebişlerimizi bize bağışlasın. Olmayan ve isteyen herkese de nasip etsina.s.:nazar:

esmanurcum saol cnm işte heyecanla beklıorum.bazen bacaklarımda agrı oluyor adet olckmsm gıbı korkuyorm,bazen olmuyor rahatlıyorm.sonra dusunuyorum agrısız daha mı kotu uzuluyorum.yanı anlıcagın kafam karısık ne dusunecegımı de bılmıyorum :))bazen kasıklarımda batma oluyor.bugun 7 gunum transferde ama buun yada yarın bnm muhtemel hasta olma gunum ve bnm hiç şaşmaz.şu ıkı gunu bı atlatabılsem bırazcık rahatlıcam ve pazar gunu test yaptrcm ıns yanı 10.gunumde.dualarınızı beklıyorum

Canım benim Allah ım insallah hayırlı haberler almanı nasip etsin ama bana sanki tuttu gibi geliyor Rabbim insallah yanılmam ama kasıklarda benimde batmalar oldu ilk tüp bebeğimde batma falan olmadı ve tutmadı da zaten ama bunda batmalar oldu ve Allah ıma cok sukur iyi sonuc aldım İnsallah sende ii sonuc alırsın bebişlerine kavusursun aaa bak bebişlerine dedim belki de senin de ikiz olurr :))) Hadi hayırlısı insallaha.s.a.s.

:emir_bebek::emir_bebek:Canlarım benim, arkadaslarım Allah ım benim gibi hamile olan tüm arkadaslarımın hamileliğini hayırlısıyla insallah tamamına erdirisn sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Uğraşan didinen ve isteyen tüm arkadaslarıma da en yakın zamanda hayırlı bebişler nasip etsin İnsallah. Rabbimden bunu tüm kalbimle diliyorum Allah yardımcımız olsun bizlere sağlıklı bebiler versin insallah, sağlıklı ve hayırlı insallah.:nazar:a.s.:emir_bebek::emir_bebek:

:emir_bebek::emir_bebek:Canlarım benim, arkadaslarım Allah ım benim gibi hamile olan tüm arkadaslarımın hamileliğini hayırlısıyla insallah tamamına erdirisn sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Uğraşan didinen ve isteyen tüm arkadaslarıma da en yakın zamanda hayırlı bebişler nasip etsin İnsallah. Rabbimden bunu tüm kalbimle diliyorum Allah yardımcımız olsun bizlere sağlıklı bebiler versin insallah, sağlıklı ve hayırlı insallah.:nazar:a.s.:emir_bebek::emir_bebek:

dualarına kocaaaaammaaaaaannnn AMİİİİİİİİİİNNNNNNNNNN diyorum... allah yavrularınıda sana bağışalsın inşallah.... allah razı olsun canım... Şeniz

sanırım 4 haftalıktı tatlım kese göründü 2 hafta sonraki randevuda kalp aışları duyuldu

merhaba esmanurcum tebrik ederim allahım en iyi şekilde bebişlerini kucağına almayı nasip etsin. bende pazartesi gidicem çok korkuyorum....

merhaba esmanurcum tebrik ederim allahım en iyi şekilde bebişlerini kucağına almayı nasip etsin. bende pazartesi gidicem çok korkuyorum....

Canım cok tesekkür ederim Amin insallah canım. sen pazaretesi ne için gideceksin?
Test mi? yoksa bebişleri görmeye mi? Allah ım hayırlısını versin insallah gönlüne göre versin canımm.

Canım benim hayırlısı olsun insallah hemen hemen aynı zamanlarda gidicez doktora benimde Allah nasip ederse insallah 3 haftam mayıs 5- 7 gibi doluyo bakalım insallah bizde o aralar gidicez Rabbim bebişlerimizi bize bağışlasın. Olmayan ve isteyen herkese de nasip etsina.s.:nazar:

CANIM CUMA GÜNÜ ÇOK YAKIN ARKAŞININ DOKTORUNU ARADIK DEDİKİ BEN ÇOK HECANLIYIMYA GEL PAZARTESİ BAKALIM KESELERE DEDİ TEST DEĞERİ 1.000 GEÇTİKTEN SONRA KESELER GÖRÜLÜR DEDİ BEN BUGÜN SAAT 5 GİBİ GİDİCEM DOKTORA.

CANIM CUMA GÜNÜ ÇOK YAKIN ARKAŞININ DOKTORUNU ARADIK DEDİKİ BEN ÇOK HECANLIYIMYA GEL PAZARTESİ BAKALIM KESELERE DEDİ TEST DEĞERİ 1.000 GEÇTİKTEN SONRA KESELER GÖRÜLÜR DEDİ BEN BUGÜN SAAT 5 GİBİ GİDİCEM DOKTORA.

Canım hadi insallah hayırlı haberlerini bekliyorum bebişlerin keselerini görürsün insallaha.s.

İNŞALLAH CANIM YA ÇOK HECANLIYIM

Heyecanlanman cok normal canım bende inanılmaz heyecanlanmıstım simdide bir heves bir sonraki ultrasonu bekliyorum bebişlerimin insallah kalap atışlarını duyabilmek için Allah ım bu mutluluğu herkese nasip etsin insallah. Bana da haber vermeyi unutma olur mu bak bende merak ettim simdi :)a.s.:nazar:

Heyecanlanman cok normal canım bende inanılmaz heyecanlanmıstım simdide bir heves bir sonraki ultrasonu bekliyorum bebişlerimin insallah kalap atışlarını duyabilmek için Allah ım bu mutluluğu herkese nasip etsin insallah. Bana da haber vermeyi unutma olur mu bak bende merak ettim simdi :)a.s.:nazar:

canım ben bugün keseleri görmeye gidiyorum inşallah görülürya çok merak ediyorum

nerminin lekeleri devam ediyormu acaba? benimki hala devam ediyorda

CANIM DEĞER YÜKSEK AMA DOKTOR TEK KESE GÖRÜNÜYOR DEDİ BELKİ 2 HAFTA SONRA DİĞERİ TUTUNUR DEDİ AMA

Olsun canım tek olsun ne fark eder cok sevindim canım Allah ım tamamına erdirsin insallah. Sağlıkla kucağımıza da almayı nasip etsin Rabbim:nazar:a.s.

Olsun canım tek olsun ne fark eder cok sevindim canım Allah ım tamamına erdirsin insallah. Sağlıkla kucağımıza da almayı nasip etsin Rabbim:nazar:a.s.

CANIM TEŞEKKÜR EDERİM TABİKİ TEK OLSUN CANIM AMA 3 HAFTA SONRA DOKTOR GEL DEDİ BELKİ ÇİFT OLUR DEDİ

X