Arkadaşlar dün ilk ultrasonuma girdimm:)))

E

EU1

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi EU1
Selam arkadaslar dün ilk ultrasonuma girdim ve ikizlerim geliyooooooooooo :dance::dance: gerci suan sadece keseler gözüktü doktorum üç hafta sonra tekrar gel dedi sanırım kalp atışlarını duyucaz yani insallah Rabbim nasip etsin de. Arkadaslar normal mi bu? yani ilk ultrasonda sadece kese gözükmesi normal mi? Gerci doktorum suan hiç bir problem yok hersey cok güzel, yolunda dedi ama size de sormak istedim:teytey::teytey: Allah ım isteyen herkese nasip etsin Rabbimma.s.

• Konu Sahibi EU1
Canim çok Sevindim Ya Inan Kendime Olmuş Gibi Sevindim Ya Senin Değerlerini Nasildi Canim Bende Yarin Gidicem Doktora 2 Testim Için Ama Bende Kahverengi Lekeler Geldi Iğne Verdi Doktor Bakalim Yarin Ne Diyecek

• Konu Sahibi EU1
canım çok sevindim...gözün aydın... allah tamamını erdirsin inşallah...allah bizlerede o günleri göstersin inşallah...

• Konu Sahibi EU1
Canim çok Sevindim Ya Inan Kendime Olmuş Gibi Sevindim Ya Senin Değerlerini Nasildi Canim Bende Yarin Gidicem Doktora 2 Testim Için Ama Bende Kahverengi Lekeler Geldi Iğne Verdi Doktor Bakalim Yarin Ne Diyecek

Canım insallah değerlerin yükselir yine. Canım benim 10. gün değerim 166.3 12. gün 497 14. gün de 958 cıkmıstı canım. Ne iğnesi verdi doktor canım? Progesteron mu?a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Konu Sahibi EU1
canım çok sevindim...gözün aydın... allah tamamını erdirsin inşallah...allah bizlerede o günleri göstersin inşallah...

Amin canım cok sağol. Allah ım size de nasip etsin insallah, isteyen herkese naip etsin.a.s.

• Konu Sahibi EU1
gözüm aydın canım allah sag salim kucagına aldıgın günleride göstersin bizlere burdan onun müjdesinide veirirsin inş. ..

• Konu Sahibi EU1
esmanur 77 bebişlerin hayırlı olsun allah sağlıkla sıhatle kucagına almayı nasip etsin inşallah

• Konu Sahibi EU1

ayyyyyy ne mutlu sana esmanurcum...inşallah ikizlerin hayırlısıyla doğarda kucağına alırsın.darısı bizlere tabikiiiiii........

ay ne guzel ikiz ha masallah
evet normal hic korkma uc hafta sonra daha iyi gorunur ve kalp atislarini da duyarsin sanirim tebrikler
allahim kucagina almayi da nasip etsin insallah

ay ne guzel ikiz ha masallah
evet normal hic korkma uc hafta sonra daha iyi gorunur ve kalp atislarini da duyarsin sanirim tebrikler
allahim kucagina almayi da nasip etsin insallah

Canım benim cok sağol amin İnsallah. Sağol gercekten içimi rahatlattın canım sağol. Allah ım senin hamileliğini de tamamına erdirisin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah.a.s.

Canım benim cok sağol amin İnsallah. Sağol gercekten içimi rahatlattın canım sağol. Allah ım senin hamileliğini de tamamına erdirisin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah.a.s.

canım yine tebrik ederim. allah ikizlerini kucağına almayı nasip etsin inşallah. bizim için de dua et canım allah bize de versin çifter çifter

Canım insallah değerlerin yükselir yine. Canım benim 10. gün değerim 166.3 12. gün 147 14. gün de 958 cıkmıstı canım. Ne iğnesi verdi doktor canım? Progesteron mu?a.s.

esmacım çok sevindim böyle güzel haberler duymak moral oluyor bende yarın gidicem inşallah ama pek umudum yok sen değerlerini yazarken 12, ile 14, yü tersmi yazdın yoksa önce öyleyken sonra düştüp tekrarmı yükseldi değerin benim 11,gün136 13,gün 196 çıktıya çok korkuyorum kimyasal yada dış gebelikmi diye ondan sordum

Tesekkür ederim canım sağol. Allah ım sana da ii haberler nasip etsin. Aaaa evet yanlıs yazmısın :)) 10. gün 166
12. gün 497
14. gün 958 cıkmıstı canım 12. günümü yanlıs yazmısın o sayfadan nasıl silip düzelte bilirim canım.

canım yine tebrik ederim. allah ikizlerini kucağına almayı nasip etsin inşallah. bizim için de dua et canım allah bize de versin çifter çifter

Canım benim cok sağol Allah ım hepinize de nasip etsin insallah.a.s.

:teytey:
:teytey: :teytey:
Şeniz

TEBRİK EDERİMMM....

esmanurcunnnnn tebrık ederım .Allah tamamına erdırsın cnm.bıze de dua et 6 gun kaldı ogrenmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…