E
EU1
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EU1
esmanurcunnnnn tebrık ederım .Allah tamamına erdırsın cnm.bıze de dua et 6 gun kaldı ogrenmeye
Selam arkadaslar dün ilk ultrasonuma girdim ve ikizlerim geliyooooooooooo :dance::dance: gerci suan sadece keseler gözüktü doktorum üç hafta sonra tekrar gel dedi sanırım kalp atışlarını duyucaz yani insallah Rabbim nasip etsin de. Arkadaslar normal mi bu? yani ilk ultrasonda sadece kese gözükmesi normal mi? Gerci doktorum suan hiç bir problem yok hersey cok güzel, yolunda dedi ama size de sormak istedim:teytey::teytey: Allah ım isteyen herkese nasip etsin Rabbimma.s.
canım TEBRİKLER.ALLAH tamamına erdirsin.tabiki şuan sadece kese görünmesi normal.benim 6.5 haftalıkken duyulmuştu kalp atışları...lülülülülülülülülülülülü
Selam arkadaslar dün ilk ultrasonuma girdim ve ikizlerim geliyooooooooooo :dance::dance: gerci suan sadece keseler gözüktü doktorum üç hafta sonra tekrar gel dedi sanırım kalp atışlarını duyucaz yani insallah Rabbim nasip etsin de. Arkadaslar normal mi bu? yani ilk ultrasonda sadece kese gözükmesi normal mi? Gerci doktorum suan hiç bir problem yok hersey cok güzel, yolunda dedi ama size de sormak istedim:teytey::teytey: Allah ım isteyen herkese nasip etsin Rabbimma.s.
gözün aydın canım.inaşallah sağlıkla kucağına alırsın ikizlerini.Selam arkadaslar dün ilk ultrasonuma girdim ve ikizlerim geliyooooooooooo :dance::dance: gerci suan sadece keseler gözüktü doktorum üç hafta sonra tekrar gel dedi sanırım kalp atışlarını duyucaz yani insallah Rabbim nasip etsin de. Arkadaslar normal mi bu? yani ilk ultrasonda sadece kese gözükmesi normal mi? Gerci doktorum suan hiç bir problem yok hersey cok güzel, yolunda dedi ama size de sormak istedim:teytey::teytey: Allah ım isteyen herkese nasip etsin Rabbimma.s.
Canım insallah değerlerin yükselir yine. Canım benim 10. gün değerim 166.3 12. gün 497 14. gün de 958 cıkmıstı canım. Ne iğnesi verdi doktor canım? Progesteron mu?a.s.
canım benim ben de ilk gittiğimde keseyi görebilmiştik sadece bir daha ki randevuda hem bebişlerini hem de kalp atışlarını duyacaksın allah sağlıklarla kucağına almayı nasip etsin işallah