Arkadaşlar dün ilk ultrasonuma girdimm:)))

esmanurcunnnnn tebrık ederım .Allah tamamına erdırsın cnm.bıze de dua et 6 gun kaldı ogrenmeye

Ahh canım insallah hadi sende insallah hayırlı güzel haberler verirsin bize. Naıl gidiyor ağrın falan var mı?

Selam arkadaslar dün ilk ultrasonuma girdim ve ikizlerim geliyooooooooooo :dance::dance: gerci suan sadece keseler gözüktü doktorum üç hafta sonra tekrar gel dedi sanırım kalp atışlarını duyucaz yani insallah Rabbim nasip etsin de. Arkadaslar normal mi bu? yani ilk ultrasonda sadece kese gözükmesi normal mi? Gerci doktorum suan hiç bir problem yok hersey cok güzel, yolunda dedi ama size de sormak istedim:teytey::teytey: Allah ım isteyen herkese nasip etsin Rabbimma.s.:nazar:

canım TEBRİKLER.ALLAH tamamına erdirsin.tabiki şuan sadece kese görünmesi normal.benim 6.5 haftalıkken duyulmuştu kalp atışları...:nazar:lülülülülülülülülülülülü

canım TEBRİKLER.ALLAH tamamına erdirsin.tabiki şuan sadece kese görünmesi normal.benim 6.5 haftalıkken duyulmuştu kalp atışları...:nazar:lülülülülülülülülülülülü

Canım cok tesekkür ederim Allah ım seni de yavruna kavustursun insallah.a.s.

Selam arkadaslar dün ilk ultrasonuma girdim ve ikizlerim geliyooooooooooo :dance::dance: gerci suan sadece keseler gözüktü doktorum üç hafta sonra tekrar gel dedi sanırım kalp atışlarını duyucaz yani insallah Rabbim nasip etsin de. Arkadaslar normal mi bu? yani ilk ultrasonda sadece kese gözükmesi normal mi? Gerci doktorum suan hiç bir problem yok hersey cok güzel, yolunda dedi ama size de sormak istedim:teytey::teytey: Allah ım isteyen herkese nasip etsin Rabbimma.s.:nazar:

esmanurcum seni bütün kalbimle tebrik ediyorum allah kucağına almayıda nasip etsin şimdi sen doğuma kadar bol bol dinlen ikizler seni çok yoracak.inşallah bu duyguyu hepimiz yaşarız.bol şanslar:nazar:

tebrik ederim canım a.s. çok sevindim . ilk zamanlar zaten sadece kese görünüyo .5. haftadan sonra bebek görünüyo.
bende çok ikizlerim olmasını istemiştim umarım olur.

Allah sağlıkla dünyaya getirmeni kısmet etsin. :emir_bebek::emir_bebek:

ya çok güzel...Allah sağlık sıhhat versin sana da bebişlerede....bize dua et,bizim de olsun tatlı bebişlerimiz....şimdi yat,dinlen...hakettin bunca uğraştan sonra....a.s.

gözün aydın canım.inaşallah sağlıkla kucağına alırsın ikizlerini.:nazar::nazar:
kendine ve bebişlerine çook iyi bak.bizler içinde dua et.
allaha emanet ol canım.a.s.

canım hyrlı olsun gerckten coookkk sevındımm allah tamamına erdırsın allaha emanet ol:nazar::teytey:

EMANUR77 İnan ki çok sevindim, sanki benim sonucum gibi heyecanlandım, Allah tamamına erdirsin :emir_bebek::emir_bebek:

Sevgili esmanur77 bebeklerin hayırlı olsun. Allah hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. Yazını okuyunca içindeki coşkuyu, sevinci ve heyecanı hissetim. Allah inşallah tüm bebek isteyenlerin yünüzü güldürür.:nazar:

maaşallah canım tebrik ederim dilerim rabbim tamamına erdirir inşaallah

esmanurcum saol cnm işte heyecanla beklıorum.bazen bacaklarımda agrı oluyor adet olckmsm gıbı korkuyorm,bazen olmuyor rahatlıyorm.sonra dusunuyorum agrısız daha mı kotu uzuluyorum.yanı anlıcagın kafam karısık ne dusunecegımı de bılmıyorum :))bazen kasıklarımda batma oluyor.bugun 7 gunum transferde ama buun yada yarın bnm muhtemel hasta olma gunum ve bnm hiç şaşmaz.şu ıkı gunu bı atlatabılsem bırazcık rahatlıcam ve pazar gunu test yaptrcm ıns yanı 10.gunumde.dualarınızı beklıyorum

ikizilerin hayırlı olsun. allah nazarlardan saklasın canım .

Canım insallah değerlerin yükselir yine. Canım benim 10. gün değerim 166.3 12. gün 497 14. gün de 958 cıkmıstı canım. Ne iğnesi verdi doktor canım? Progesteron mu?a.s.

CANIM BENİM İLK DEĞERİM 9 GÜN 39,95 12 GÜN 242 14 GÜN 662 ÇIKTI Progesteron İĞNESİ VERDİ CANIM KANAN YOK CANIM 3 HAFTA SONRA GEL DEDİ MAYIS 5 İŞTE BAKALIM İŞTE

esmanur cnm hayırlı olsun rabbım kucagınada almayı nasıp etsın saglıcakla inş darısı bızlere olsun

Hayırlı olsun canım,ilk ultrasonda sadece kese gözüküyor zaten.Sen 3 hafat sonra gittiğinde kalp atışlarını da duyarsın.

hayılı olsuuuunnnn ikizlerin.çok sevindim .darısı bizlere....

canım benim ben de ilk gittiğimde keseyi görebilmiştik sadece bir daha ki randevuda hem bebişlerini hem de kalp atışlarını duyacaksın allah sağlıklarla kucağına almayı nasip etsin işallah

canım benim ben de ilk gittiğimde keseyi görebilmiştik sadece bir daha ki randevuda hem bebişlerini hem de kalp atışlarını duyacaksın allah sağlıklarla kucağına almayı nasip etsin işallah

CANIM SEN NE ZAMAN GİTTİN KESEYE GÖRMEYE BENİM TRASFER 16 GÜNÜ

....................................

Son düzenleme:
X