Arkadaşlar dua edermisiniz?:(

canım çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin dualarım sizinle

çok zor bir bekleyiştir bu biliyorum allah size sabır versin inş enkısa zamanda sağlığına kavuşur biryerinde hasar kalmaz bu mübarek günleri yüzü suyu hürmetine allahım şifa versin

rabbim şifasını versin inşallah allahım bu yavruyu sağlığına kavuştursun annesine babasına bağışlasın

tşkr ederim arkadaşlar allah razı olsun sizlerden güzel dualarınız için.şu an bekliyoruz durum kesin belli değil doktorlar beyindeki hasarı ilaçla tedavisine devam ediyorlar. inşallah en kısa zamanda güzel haberler veririm size.

allah şifa versin şu mubarek günde onun için dua edicem...

yazık minicik bir can nelerle mücadele ediyor...

allah şifa versin şu mubarek günde onun için dua edicem...

yazık minicik bir can nelerle mücadele ediyor...

sağol cnm.aynen öyle inşallah bu mücadeleyide kazanır. aklımızın ucundan geçmezdi böyle şeyler yaşanacağı ama oluyor malesef.

dualarım seninle inşallah bu kadar kişinin duasını Rabbim duyar ve yeğenin bi an önce sağlığına kavuşur. çok geçmiş olsun.

dualarım seninle inşallah bu kadar kişinin duasını Rabbim duyar ve yeğenin bi an önce sağlığına kavuşur. çok geçmiş olsun.

AMİNNNNNNN cnm.allah razı olsun dua eden herkesten.

İnşallah miniğin durumunda düzelme olmuştur.

Evet cnm . bu gün solunum makinasından çıkarmışlar kendi başına nefes almaya başlamş ama daha bilinci açılmadı diyorlar,inşallah düzelicek bu önemli bir gelişme.beyindeki hasarıda bir tedavisi bitse bir olumlu sonuç alsak kırık tedavilerine başlancak.(kafada bacaklarda kollarda kırıklar var)allah tüm hastalara şifa versin.

Rabbim acil şifalar versin inşaAllah. En yakın zamanda eski saglıgına kavusur inşaAllah.

Rabbim sağlık sıhhat nasip detsin efendimiz s.a.v min yüzüsuyu hürmetine, kaza işte ( kim bilir annesi bbası ne perişan, Allah ım yar ve yardımcısı olsun inşAllah

konuyu her okuyuşumda yüregim daglanıyo bi anne olarak ...elimizden birşey gelmiyo dua için TEK DUAM ALLAHIM BENİM SAGLIMI ONA BAGIŞLASIN YARABBİM ŞU MÜBAREK GÜNLERDE

canım ya minicik bir beden ne acılarla boğuşuyor allahım en kısa zamanda sağlığına kavuştursun inş

bu gün artık yoğun bakımdan çıkıcak oğlumuz. bilinci yerinde değil, düzelmesi zaman alır dedi doktorlar .kırıkların tedavisine başlanacak son durumumuz bu arkadaşlar ,allah sizede böyle acılar yaşatmasın.hastalarınz varsa allah şifa versin, inşallah

konuyu her okuyuşumda yüregim daglanıyo bi anne olarak ...elimizden birşey gelmiyo dua için TEK DUAM ALLAHIM BENİM SAGLIMI ONA BAGIŞLASIN YARABBİM ŞU MÜBAREK GÜNLERDE

cnm sağol allah razı olsun, dualarda bizide hatırlamanız yeter cnm.allah sanada sağlık sıhat versin hep mutlu ol inşallah.

cnm sağol allah razı olsun, dualarda bizide hatırlamanız yeter cnm.allah sanada sağlık sıhat versin hep mutlu ol inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…