• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar çok çok çirkinim ne yapmalıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz kendiniz kurup oynuyorsunuz yani,anladım. Hiç teklif almayışınızın çirkinlikle ne alakası var? Belki cesaret edemiyorlardır
Bununla ilgili soruyu kizlarsoruyorda sordum.
Fotoğrafımı attım bir kaç erkeğe güzel değilsin dediler.
O an anladım iyice güzel olmadığımı guzell olsam boş birakmazlar.

Binde bir fotoğraflarda güzel cikiyorum zaten ayrıntılı bir şekilde atsam sende beğenmezsin hak verirsin.

İki günlüğüne profil fotosu yapsana kendini. Gören yorum yapar şöyle yap böyle yap diye.
Sonra kaldırırsın.
Ayrıca erkekler güzelliğe değil genelde enerjiye bakar. Benim hayatıma pek çok erkek girmiştir, çekici bir kadinim. Ama hicbiri bana ay şöyle güzelsin böyle guzelsin demez. Ki çok da guzel değilim yani, Karadenizliyim burnum büyük,memem küçük,disetlerimde kayma var dislerim çarpık, sesim cırtlak, sırtım kıllı 😂😂😂😂 ama hiç önemli değil, benim hayatımdaki insanlar hep enerjimi , yaşam sevincimi,pozitifliğimi falan överler, neşe veriyorsun - senin yanında kendimi çok mutlu hissediyorum derler. Bu bir iki üç değil yani, hepsi böyle:) her türlü ülkeden , dinden, dilden,burçtan,birbirini tanımayan adamlar aynı cümleyi kuranlar.
Yani iş güzellikte değil, kendini sevmekte, enerji vermekle.
Eminim senin yüzüne fiziğine sahip olsam da kapimda kuyruk olurlardı. Ve eminim sen benim yüzümü fizigimi alsan oooyle insanların içinde dolanır durur, çok çirkinim-erkekler beni sevmiyor derdin.
Bazı şeylerin tiple hiç alakasi yok

Siz kendiniz kurup oynuyorsunuz yani,anladım. Hiç teklif almayışınızın çirkinlikle ne alakası var? Belki cesaret edemiyorlardır

Binde bir fotoğraflarda güzel cikiyorum zaten ayrıntılı bir şekilde atsam sende beğenmezsin hak verir
Yani kasiyerlik ve tezgahtarlık için kimse sen çirkinsin seni işe alamayız demez diye düşünüyorum.
Alınan tipler nedense hep güzel .

İki günlüğüne profil fotosu yapsana kendini. Gören yorum yapar şöyle yap böyle yap diye.
Sonra kaldırırsın.
Ayrıca erkekler güzelliğe değil genelde enerjiye bakar. Benim hayatıma pek çok erkek girmiştir, çekici bir kadinim. Ama hicbiri bana ay şöyle güzelsin böyle guzelsin demez. Ki çok da guzel değilim yani, Karadenizliyim burnum büyük,memem küçük,disetlerimde kayma var dislerim çarpık, sesim cırtlak, sırtım kıllı 😂😂😂😂 ama hiç önemli değil, benim hayatımdaki insanlar hep enerjimi , yaşam sevincimi,pozitifliğimi falan överler, neşe veriyorsun - senin yanında kendimi çok mutlu hissediyorum derler. Bu bir iki üç değil yani, hepsi böyle:) her türlü ülkeden , dinden, dilden,burçtan,birbirini tanımayan adamlar aynı cümleyi kuranlar.
Yani iş güzellikte değil, kendini sevmekte, enerji vermekle.
Eminim senin yüzüne fiziğine sahip olsam da kapimda kuyruk olurlardı. Ve eminim sen benim yüzümü fizigimi alsan oooyle insanların içinde dolanır durur, çok çirkinim-erkekler beni sevmiyor derdin.
Bazı şeylerin tiple hiç alakasi yok
Mutlaka ki güzelsinizdir bunun enerji ile alakası yok.
Bende enerjik bir insanım burada dert yansamda .
Dışarı bu derdimi taşıyan insan değilim .
Zaten enerjik bir insan olduğum hallde begenmemeleri sıkıntı.

Binde bir fotoğraflarda güzel cikiyorum zaten ayrıntılı bir şekilde atsam sende beğenmezsin hak verirsin.
Boş mu bırakmazlar? Nasıl yanii?

Özelden at bana bakiim

Mutlaka ki güzelsinizdir bunun enerji ile alakası yok.
Bende enerjik bir insanım burada dert yansamda .
Dışarı bu derdimi taşıyan insan değilim .
Zaten enerjik bir insan olduğum hallde begenmemeleri sıkıntı.
Negatifsin ve kendini beğenmiyorsun. Haliyle insanlara verdiğin enerji de 'ben çirkinim/ben sevilmeye layık degilim' enerjisi. Yoksa benim kasdettigim üşengeç olmayan enerjiklik değil.
Benim bir sevgilim vardı, slav. Gözler masmavi, saçlar altın sarısı. Sivilceleri akneleri vardı yüzünde. Kendini hic beğenmezdi. Böyle aşkla yüzüne baksam hemen eliyle akneli kısımları kapatirdi. İltifat ederdim,utanirdi 'hic spor yapmıyorum' falan diye. Bir süre sonra bana da sivilceli -kassız - domates suratli biri gibi gelmeye başladı ister istemez.
Oysa bir sevgilim daha vardı, adam tam süslü şirin. Ayna gördü mü hemen durusunu duzeltir saçlarını havalandırirdi:) bir gün yolda yürürken fotoğrafci gördük, hemen gitti poz verdi kasıla kasıla, adam mailine gönderdi 😂 bu cocukla resim paylaştım mesela,kimse beğen emojisi bile atmadı. Eşime dostuma gösteriyorum, çoğu beğenmiyor:) birebir tanışan kişilerden de yakışıklı bulan çıkmadı 🙈 ama çocuk benim için hala "woooaaawww" kategorisinde. Çünkü bana verdiği enerji tam olarak oydu yani.
Bence çoğu şey enerji meselesi. Bak Okan Bayülgen'e:)
Aynı şekilde KKdan tanıştığım bir kız var, 170 boyunda,mavi gözlü. Tr ortalamasina göre gayet güzel bir kız. Ama asla kendini beğenmez, güzel degilim diye konu açsa şaşırmam:)
Olaya kendini sevmekle basla. Elbet diğer insanlardan iyi,olumlu tarafların vardır. Oraları parlat.
Erkekler sadece güzel kızlara baksaydi kimse evlenemezdi. Şu cevrene bir bak, kim çok güzel

Fotoğrafımı atmak istemiyorum bildiğin çirkinim yani.
Yüzümde iticillik var erkekler öyle diyor erkek gibi diyor yüzümde asimetri var sanırım bütün olarak güzel değil ama parça parça güzel öyle söyleyeyim.

Bugüne kadar hiç teklif almadım beğenilmedim yaş 24 oldu.
Mesela burnum buyuk hafif alnım çok geniş.

Bunları yaptıracağım ama param yok.
Üniversite sınavını kazanarak mesleğimi olsturmak zorundayım çünkü.
Kasiyerlik olsun tezgahtarlık olsun ,garsonluk olsun her türlü mesleğe başvurdum 30 yere ama dış görünüşüm kötü olduğu için.
Almiyorlar boyumda kısa .

Ailemin maddi durumuda iyi değil.

Sen böyle yorumluyor olabilir misin acaba? Özelden fotoğraf atarsan yorum yaparım

Yüzümde iticillik var erkekler öyle diyor erkek gibi diyor yüzümde asimetri var sanırım bütün olarak güzel değil ama parça parça güzel öyle söyleyeyim.

Kasiyerlik olsun tezgahtarlık olsun ,garsonluk olsun her türlü mesleğe başvurdum 30 yere ama dış görünüşüm kötü olduğu için.

Ben bazı güzelliklerin yüz vs olduğunu dusunmyrm zaten bakarsanız güzellik yarışmalarında görürsün. Giyim daha ön planda kısa bile olsan fizik önemli yani zayıf olmak güzel bir vücudun olması. Kendi yüzüne yakışan saç modeli bulmak küpe takmak yakisiyorsa makyaj yapmak vs ben saçımı fon cektirinxe farklı oluyorm topuz farklı mesela şuan hamileyim beyazlarım çıktı öyle böyle değil al sana ne güzellik kaldı ne bişey 😂

Konunun sahibi kardeşim bu platforma yazdıysan belli ki bir yönlendirme istiyorsun. Benim sana tavsiyem spor yapman ve üniversite okumadiysan üniversite okuman okudu isen bir işe girip ayaklarınin üstünde durmandir. Çünkü bir kadına en çok yakışan şey özgüvendir. Ayrıca çok kitap okumani ve gündemi takip etmeni öneririm inan herşey o zaman istediğin gibi olacak, sevgiler

Buradan veya özelden fotonu gönder, sana ne kadar haklı veya haksız olduğunu söyleyelim, bu arada sen hiç çirkin kız görmemişsindir, belki atacağın foton ile sana bir erkek arkadaş bile bulabiliriz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back