Çirkin olmak demek evde kalmak mı demek?

Bugüne kadar hiç teklif almadım.
Boyum 150 kilom 56.
Yüzüm ortalama eh işte.
24 yaşına basacağım aralık ayında beni seven olmadı.
Bu tipimle uzun olsaydım ortalama yüzümle uzun boylu olsaydım dikkat çekerdim ama malesef Allah boydan da almış üstüne birde yapısal olarak baliketliyim.
Doğduğumda 3 kilo 300 gr doğmuşum .
Boyum genetik annem babam engelli bedensel olarak.Baba tarafımdakiler uzun ama anne tarafım kısa ve ben annemin tarafa çekmişim.Halalarim uzun 170 teyzelerim kısa birisi 146 diğeri 158.

En çirkin erkek bile en azından fiziği güzel yada yüzü güzel kızlara bakıyor.

Ya geçen ilkdefa birisi yanaştı oda evliymis 🥺.
Ben nezaman evlencem ya Diye haykiracagim artık.
Seda sayandaki herif gibi.
O bile beğeneceği kızı istiyor siz düşünün.
Biz cirkinler yandık.

Saçlarımda seyrek .
Zor uzuyor 🥺kahpe.
Alnimda geniş bazen anneme diyorum görücü usulü evlenmişler.Yahu diyorum "Genetik olarak boyleyseniz neden evlendiniz ?"diyorum kırıcı konuşuyorum ama ceremesini ben çekiyorum napiyim.
Saçlarına zeytinyağı sarimsak sur.Saglikli beslen.Kilon normal ama kilo almamaya dikkat et.Yasin da geç değil.Acele etme kardeşim kitap oku yürüyüş yap elbet talibin çıkar.Sen kendine özgüven oluştur.

bende 28 yaşında severek evlenmedim, bir nevi evde kalmamak için evlendim diyebilirim. öğretmenim eşim de öğretmen ama birbirini sevmeyen iki zorunlu arkadaş gibiyiz. hala filmlerdeki beğendiğim bazı erkeklere hayranlık duyarım eşim bilmez. senin yerinde olsaydım asla evlenmez paramı biriktirip tatillere çıkardım hayat budur kardeşim hayat aynı yatakta yatıp gece boyu başka birinin gaz ve ağız kokusunu çekmek değil inan bana. çok yalnızsan kedi de besleyebilirsin çok temiz hayvanlardır yalnızlığını alır.

öğretmenlerin doktorların eşlerinin çirkin olduğunu gözlerimle gördüm boyları da 155 falan oluyor bu tip insanların özellikleri asla şaşmaz birincisi okumuş olmaları genelde öğretmen oluyorlar. ikincisi ise ağızları iyi laf yapıyor özgüvensiz soğuk tipler değiller. yani sonuç olarak ikisi de kazanılacak şeyler doğuştan edineceğin şeyler değil. iyi bir meslek artı güzel konuşmak yeterli.

Siz de, eşiniz de öğretmenmişsiniz. Bu fikirleriniz, kişisel deneyimlerinize mi dayanıyor ?

N

Napiyim herkes bir iç güzellik tutturmuş.
Yalan hikaye bunlar ya.
Bir erkek ya yakışıklı olacak ya zengin yada zeki.
Hiç birisi yoksa çirkin olsamda evlenmem.
Yemin ederim.
Evde kalacağım yapacak birşey yok.
Kendim para kazanıp estetik mestetik birşeyler yaptıracağım.
Hem çirkin hem fakir erkek nebileyim...
Estetik yaptırdığında estetik geninin çocuğa geçtiğini zanneden bir akıllı daha. Neyse ki bayan ben zekiyim dememişş

X