Çirkin olmak demek evde kalmak mı demek?

E haksız mı, bedensel ve genetik bozukluğu olan insanlarin sırf kendilerini tatmin etmek için dogum yapıp çocuklarını da bu hayata mahkum etmesi etik olarak doğru mu?
Bu aralar Instagram tiktokla popüler olmuş karı koca cucelik hastalığında insanlar var mesela. Genetik test falan da yapmıyorlar, birer ikişer doguruyorlar. Doğan çocukta da kalça cikikligi, bacaklarda ayriklik var, büyüyünce o da muhtemelen ailesinin boyunda hayatını sürdürecek. Yani bu çocuğu göz göre göre dünyaya getirmek bencillik değil mi?
Bencillik evet kesinlikle katılıyorum.
Benim durumum ondan çok az vahim ama bence sadece sağlıklı ve yakışıklı erkekler güzel kadınlar çocuk yapsın.

Dalga geciyorsunuz galiba? Ne demek cirkinle evlenmek istemiyorum hic degilse zengin olsun sizin dusunce tarziniz demek bu ki cirkine kimse bakmaz evlenmez diyorsunuz bu kadar sığ oldugunuz icin kimse begenmemistir sizi. Allah akil fikir versin
Napiyim zaten çirkin ve fakirim en azından gelecek hayatım etkilenmesin tekrar fakirlikle doğacak olan çocuktami fikrin fakir çıksın benim gibi.
Paramı kazanırım işimi gücümu bulurum.
Basarım estetiği ondan sonra eli yüzü düzgün bir erkek bulup evlenirim .

Bencillik evet kesinlikle katılıyorum.
Benim durumum ondan çok az vahim ama bence sadece sağlıklı ve yakışıklı erkekler güzel kadınlar çocuk yapsın.
İşte bu da kendi içinde çelişiyor. O zaman sen neden evlenemedim diye ağlıyorsun? Ya da ortalama tipte bir adamla evlenince çocuksuz mu kalacaksın sadece kendini güzel bulmadigin için?

İşte bu da kendi içinde çelişiyor. O zaman sen neden evlenemedim diye ağlıyorsun? Ya da ortalama tipte bir adamla evlenince çocuksuz mu kalacaksın sadece kendini güzel bulmadigin için?
Evet evlatlık alırım ama zengin olmam lazım onu. İçin ya ben kariyerimde gelisecegim yada erkek zengin olacak evlatlık için.

Çocukta çirkin çıkarsa hergun dalga geçilip ağlayarak gelecek çocukluğu benim gibi geçecek istemem.

Merhaba. Öncelikle 24 yaş çok çok erken endişe etme :) 150 boy öyle beğenilmeyecek bir boy asla değil. Disiplinli spor ve diyetle çok güzel bir fiziğin olabilir. Alnın genişse kahkül kestirebilirsin mesela. Şimdilik net bir foto görmediğim için bir şey diyemeyeceğim.
Ama her şeyin başı özgüven. Ben de güzel bir kız değildim ama özgüvenim vardı ve herkes benimle tanışmak isterdi hatta en eskisi 22 senelik olan arkadaşlıklarım var. Güzellik değil aura ve onu aktarabilmek önemli

öğretmenlerin doktorların eşlerinin çirkin olduğunu gözlerimle gördüm boyları da 155 falan oluyor bu tip insanların özellikleri asla şaşmaz birincisi okumuş olmaları genelde öğretmen oluyorlar. ikincisi ise ağızları iyi laf yapıyor özgüvensiz soğuk tipler değiller. yani sonuç olarak ikisi de kazanılacak şeyler doğuştan edineceğin şeyler değil. iyi bir meslek artı güzel konuşmak yeterli.

Evet evlatlık alırım ama zengin olmam lazım onu. İçin ya ben kariyerimde gelisecegim yada erkek zengin olacak evlatlık için.

Çocukta çirkin çıkarsa hergun dalga geçilip ağlayarak gelecek çocukluğu benim gibi geçecek istemem.
Sizin dusunceleriniz problemli goruntunuz degil onu anladim ben. Ya fakesiniz milletle dalga geciyorsunuz ya da zekanizda problem var.

Sizin karakteriniz de zayıf yalnız. Kendi özelliklerinizde birini de istemiyorsunuz, o kadar sevmiyorsunuz ki kendinizi. Ya yakışıklı olsun, ya da parası olsun. Bu mu yani?
Ayrıca 24 yaşında evde kaldığınızı düşünmeniz çok komik😀

Çok yakın bir arkadaşım var boy pos desen var gerçekten alımlı. Giyimi kuşamı ı derece .31 yaşımıza girdik
Ben orta halliyim ben evleneli 6 sene oldu ona bir tane gelen olmadı. Bazen diyor ki hayır derim diye mi gelmiyor kimse. Mesele güzellik çirkinlik değil. Hem bu cidden göreceli bir kavram. Kendini sev, nasip

Sizin karakteriniz de zayıf yalnız. Kendi özelliklerinizde birini de istemiyorsunuz, o kadar sevmiyorsunuz ki kendinizi. Ya yakışıklı olsun, ya da parası olsun. Bu mu yani?
Ayrıca 24 yaşında evde kaldığınızı düşünmeniz çok komik😀
Ben yaş olarak daha küçük olduğunu hatta ergenliğe yeni girdiğini düşünüyorum yazdıklarından yola çıkarak.

Evet evleniyorlar beni bugüne kadar çirkin bile istemedi ama çirkin erkek istemiyorum olsa bile zengin olsa en azından ama zengin olsa benimle işi ne?
Siz insanlara içinizi tarif ediyor olabilir misiniz???? Kendinize yapılmasını istemediğiniz bişeyi başkasına yapacağınızı ne kolay söylüyorsunuz pes valla!

Çok yakın bir arkadaşım var boy pos desen var gerçekten alımlı. Giyimi kuşamı ı derece .31 yaşımıza girdik
Ben orta halliyim ben evleneli 6 sene oldu ona bir tane gelen olmadı. Bazen diyor ki hayır derim diye mi gelmiyor kimse. Mesele güzellik çirkinlik değil. Hem bu cidden göreceli bir kavram. Kendini sev, nasip
Beenim çocukluk arkadaşım 40 yaşında bergüzar korelin kopyası diyebilirim boyu posu uzun bacakları taş gibi hatun dediklerinden huyu suyu da güzel hanım hanımcık Bi kız
Ama gel görki hiç sevilmedi hep terkeidldi aldatıldı
Evlenmek için Bi kriter formul yok işte
Ne çirkin pasaklı kızların el üstünde tutulduğunu da hepimiz görmüşüzdür

herkesin derdi kendine ben de aşırı uzunum bir kadın için 181im 🤣 ve inan uzun boy bir kadın için çok ama çok büyük bir dezavantaj kısa boy daha büyük avantaj gibi geliyor genelde kısa boylu minyon kadınlar daha fazla tercih ediliyor. ama senin sorunun dış görünüşün değil verdiğin enerji düşününce yapın kimse böyle sıkıntılı biriyle olmak istemez. Sen güler yüzlü mutlu biri olmaya çalışsan elbet kendine göre birini bulursun ama senin hedefin herhalde biscolata erkeği gibi görünen zengin kültürlü:KK70: erkekler. ama onlar seni niye tercih etsin erkek tercihinde biraz realistik ol. 23 az bir yaş değil bu yaşa kadar mezun olmuşsundur aynı yaştayız. okurken çalışıp estetik olabilirdin. yazın fabrikada çalışıp estetik olan arkadaşım var benim. hiçbir şey imkansız değil estetik öyle çok pahalı bir şey hiç değil. kilondan rahatsızsan kilo verebilirsin. saçından rahatsızsan prp yaptırabilirsin. kaynak yapabilirsin. Seyda Erdoğan var influencer kendisi daha kısa diye biliyorum örnek olarak yani. ama sana bir şey söyleyeyim mi her şeyi yaptırsan bile takacak başka yer bulacaksın kendine

Bugüne kadar hiç teklif almadım.
Boyum 150 kilom 56.
Yüzüm ortalama eh işte.
24 yaşına basacağım aralık ayında beni seven olmadı.
Bu tipimle uzun olsaydım ortalama yüzümle uzun boylu olsaydım dikkat çekerdim ama malesef Allah boydan da almış üstüne birde yapısal olarak baliketliyim.
Doğduğumda 3 kilo 300 gr doğmuşum .
Boyum genetik annem babam engelli bedensel olarak.Baba tarafımdakiler uzun ama anne tarafım kısa ve ben annemin tarafa çekmişim.Halalarim uzun 170 teyzelerim kısa birisi 146 diğeri 158.

En çirkin erkek bile en azından fiziği güzel yada yüzü güzel kızlara bakıyor.

Ya geçen ilkdefa birisi yanaştı oda evliymis 🥺.
Ben nezaman evlencem ya Diye haykiracagim artık.
Seda sayandaki herif gibi.
O bile beğeneceği kızı istiyor siz düşünün.
Biz cirkinler yandık.

Saçlarımda seyrek .
Zor uzuyor 🥺kahpe.
Alnimda geniş bazen anneme diyorum görücü usulü evlenmişler.Yahu diyorum "Genetik olarak boyleyseniz neden evlendiniz ?"diyorum kırıcı konuşuyorum ama ceremesini ben çekiyorum napiyim.
Geniş alona kahkül çok yakışıyo. Tipinizde sorun yok bence ortalama güzellik yeterli çirkin değilsinizki boya gelince zaten herkes kısa balık etli genelde. Ben mesele senin gibi ortalama yüz güzelliğindeyim eh işte yani boyum uzun 1.68 ve 59 kg benimde pek kısmetim yoktu 26 yaşında evlendim ama aşk evliliği yapamadım malesef önemli olan hem aşk hem mantıklı evlilik yapabilmek yoksa herkes evleniyo eninde sonunda marefet değil yani koca bulabilmek.

X