1 aylık erkek arkadaşımla öpüşürken afedersiniz ama ( cinsel bölgesi bildiğiniz dikleşti vs ) dışardaydık evlenmedende yatak olayına karşıyım dışarda rezil oldum farkeden biri de olmuştur kendisi doktor corona vs çekiniyorum ondan zaten
Şimdi korku sardı bu çocuk sapıkmı acaba ?
bana yanlışı olmadı ama tırstım normal mi bu ?
bunu fark etmedimi :/ yorumlar?
Rızan dışı olduysa bunun adı tecavüz oluyor ama geçmişim hakkında konuşamazsınız yok eskıden öyle düşünüyordum şimdi böyle düşünüyorum evlılık öncesi düşünmüyorum dersen ılk olay tezı çürüyorO durumu nasıl yaşadığımı sen biliyormusun ? Rızam dışı oldu ve bir kez oldu
Kimse kimseye zorla birsey yapamaz demeyin öyle bir oluyorki aklın almıyor
Yaşadıklarımla yargılamayın belkide psikolojimin bu halde olmasının sebebinden biride o büyük bir sebebi
Rızan dışı olduysa bunun adı tecavüz oluyor ama geçmişim hakkında konuşamazsınız yok eskıden öyle düşünüyordum şimdi böyle düşünüyorum evlılık öncesi düşünmüyorum dersen ılk olay tezı çürüyorHeee ilişki yaşayıp bır erkeğin öpüşürken tahrik olmasını bılmemende acayip absürt Şu küçücük bilgiyi dahi bilmiyorsan ister 5 üniversite ister 15 üniversite bitir zira liseyi direk atlayarak okumuş gibisin
Ister sevış sevişme bu normal bir şey zaten nıye kendını çok farklı bırı gıbı gösterıyorsun ki yanı bu komık diğer türlü ıstersen yuzlerce erkekle yat bızene bekar kadınsınAçık ara isteğin kadar o olay benim rızam dışı oldu benımde yanlışım oldu tabi ama o olay zorla oldu 2 gün sonra terk edildim
Rahat ettinmi
Ister sevış sevişme bu normal bir şey zaten nıye kendını çok farklı bırı gıbı gösterıyorsun ki yanı bu komık diğer türlü ıstersen yuzlerce erkekle yat bızene bekar kadınsınTek sorun cınsrllığı bılıp kı bılmesende bu liseli bırı bıle bılır kı erkekler tahrık olur bak tahrık yanı adam sapık değil normal bır şey olmasaydı anormal olurdu
Ondan önce dışarda öpüşmek de rezillik bana göre, yani insanların bulunduğu tarzda bi dışarı ise.İlk kez böyle birsey geldi başıma cidden rezillik ti biri görse kesin farkeder yani :/
EYVAH EYVAH
Erkek işte hangisi yatmıyor ki.Öpüşmek değil diğer durum :/
Ya Allah iyiliğini versin kahkaha attırdın banaDikleşmeyen pipiden sana sıgınırım Allahım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?