• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar bu çocuk sapık falan değildir dimi ?

1 aylık erkek arkadaşımla öpüşürken afedersiniz ama ( cinsel bölgesi bildiğiniz dikleşti vs ) dışardaydık evlenmedende yatak olayına karşıyım dışarda rezil oldum farkeden biri de olmuştur kendisi doktor corona vs çekiniyorum ondan zaten
Şimdi korku sardı bu çocuk sapıkmı acaba ?
bana yanlışı olmadı ama tırstım normal mi bu ?
bunu fark etmedimi :/ yorumlar?

Dikleşmeseydi işte o sorundu töbe yarabbim

O durumu nasıl yaşadığımı sen biliyormusun ? Rızam dışı oldu ve bir kez oldu
Kimse kimseye zorla birsey yapamaz demeyin öyle bir oluyorki aklın almıyor
Yaşadıklarımla yargılamayın belkide psikolojimin bu halde olmasının sebebinden biride o büyük bir sebebi
Rızan dışı olduysa bunun adı tecavüz oluyor ama geçmişim hakkında konuşamazsınız yok eskıden öyle düşünüyordum şimdi böyle düşünüyorum evlılık öncesi düşünmüyorum dersen ılk olay tezı çürüyor:işsiz: Heee ilişki yaşayıp bır erkeğin öpüşürken tahrik olmasını bılmemende acayip absürt:KK66: Şu küçücük bilgiyi dahi bilmiyorsan ister 5 üniversite ister 15 üniversite bitir zira liseyi direk atlayarak okumuş gibisin :olamaz:

Bu sapıklık veya acemilik değil. Normal bir durum. Okullarda cidden cinsellik eğitimi verilmeli. Konudan bağımsız olarak her ereksiyon erkeğin cinsellik istediğinin göstergesi değildir. Kan akışı, sinir uçları, ruh halleri her sey etkiliyor ereksiyon durumunu. Heyecanlanınca olsun, sabah uyandıklarnda olsun, bazen anlık sıcaklık veya basınc değişimleri(denize havuza girmek gibi)vb yaşadıklarında,gerildiklerinde vb erekte olabilir penisleri. Her erekte penis=o an karsısındakini arzulayan erkek demek değildir. Tabii sizin durumunuzda öpüşürken olmuş yani cinsel bir istek duymuş, bu da normal bir şey.

Rızan dışı olduysa bunun adı tecavüz oluyor ama geçmişim hakkında konuşamazsınız yok eskıden öyle düşünüyordum şimdi böyle düşünüyorum evlılık öncesi düşünmüyorum dersen ılk olay tezı çürüyor:işsiz: Heee ilişki yaşayıp bır erkeğin öpüşürken tahrik olmasını bılmemende acayip absürt:KK66: Şu küçücük bilgiyi dahi bilmiyorsan ister 5 üniversite ister 15 üniversite bitir zira liseyi direk atlayarak okumuş gibisin :olamaz:

Açık ara isteğin kadar o olay benim rızam dışı oldu benımde yanlışım oldu tabi ama o olay zorla oldu 2 gün sonra terk edildim
Rahat ettinmi

Açık ara isteğin kadar o olay benim rızam dışı oldu benımde yanlışım oldu tabi ama o olay zorla oldu 2 gün sonra terk edildim
Rahat ettinmi
Ister sevış sevişme bu normal bir şey zaten nıye kendını çok farklı bırı gıbı gösterıyorsun ki yanı bu komık diğer türlü ıstersen yuzlerce erkekle yat bızene bekar kadınsın 🤦‍♀️ Tek sorun cınsrllığı bılıp kı bılmesende bu liseli bırı bıle bılır kı erkekler tahrık olur bak tahrık yanı adam sapık değil normal bır şey olmasaydı anormal olurdu😑

Ister sevış sevişme bu normal bir şey zaten nıye kendını çok farklı bırı gıbı gösterıyorsun ki yanı bu komık diğer türlü ıstersen yuzlerce erkekle yat bızene bekar kadınsın 🤦‍♀️ Tek sorun cınsrllığı bılıp kı bılmesende bu liseli bırı bıle bılır kı erkekler tahrık olur bak tahrık yanı adam sapık değil normal bır şey olmasaydı anormal olurdu😑

Öylede sanki erkeklerin derdi beni kullanmak gibi geliyor Korkuyorum napım

Allahım sana geliyorum, nasıl bir konu :KK70:

Konu sahibi, olay basit. Öpüşme = heyecan = penise kan gitmesi sadece. Yani heyecanlanan her erkeğin penisine kan gider ve dikleşir. Erkekler sonuç da diyemiyor ki ''ya beynim, kanı oraya gönderme :KK70: ''
Onu geçtim, rastgele ereksiyonlar zaten erkeklerde oluyor, bir şeye heyecanlamasa da olur.
Altı üstü kanın penis damarlarına doldurması olay.

Bknz: Rastgele ereksyonlar, hiçbir cinsellik stimüle etmese bile

Erkek milleti iste, pipetin ucuna hakim olamıyolar.🤷🏼‍♀️
gibi bir tepki mi bekliyorsun anlamadım ama uyarılması duduştan öpüşülürken hem de sağlıklı olduğunu gösterir? Sevinceğine😹😹

Ciddi olarak yorum yapayım
Yazdıklarınız sapık olduğunu göstermez ama sizi sürekli evine çağırması niyetinin başka olduğunu gösterir.
Pandemi varken üstelik büyük risk altındayken (doktormuş) sizinle yakınlaşmak istemesi duyarsız biri olduğunu ve size değer vermediğini gösterir.

Öpüşünce erekte olması normal de sokakta öpüşmek anormal bence. Açma kapatma düğmesi yok sonuçta. Öpüşünce, sarılınca, sevişince kalkar. Ne yapsın adam? Taşla mı ezsin kendini?

Kalkmasa sorun olurdu bence (linç geliyor hissediyorum) ayrıca hastalıktan korkup öpüşmek ve öpüşüp koklaşıp adam tahrik olmasın diye beklemek nasıl bir çelişki?

Back
X