Arkadaşlar bu çocuk sapık falan değildir dimi ?

5 üni mezunuyum 2 örgün biri lisans 3 aöf bölümü merak etmeyin
Bu kadar eğitim almışsınız ama öpüşünce bir erkeğin erekte olabileceğini öğrenememişsiniz tepki olmazsa o zaman kork asıl sapık damgası vurmak yerine ben evliyken bile eşim işe giderken fazla öptüğüm olur eşim dışarıda rezil etme beni der keser :KK70:

ama sokakta öpüşüp adamın şeyi kalktı başkalarına rezil olduk mu diye konu açıyorsun

öpüşmek ön sevişmeye dahildir

öpüşürsen adamın da kadının da cinsel istekleri harekete geçer
Tek fark kadın tahrik olunca vücudunda belli olmaması :KK70: adam belirti göstermiş sapık damgası yedi

1 aylık erkek arkadaşımla öpüşürken afedersiniz ama ( cinsel bölgesi bildiğiniz dikleşti vs ) dışardaydık evlenmedende yatak olayına karşıyım dışarda rezil oldum farkeden biri de olmuştur kendisi doktor corona vs çekiniyorum ondan zaten
Şimdi korku sardı bu çocuk sapıkmı acaba ?
bana yanlışı olmadı ama tırstım normal mi bu ?
bunu fark etmedimi :/ yorumlar?
Dalga mı geçiyorsunuz ciddi mi soruyosunuz?
İkincisi daha fena da neyse :)

Tahrik olmuştur.
Öpüşürken bu şekilde bir tepkime olması normal, elini tutarken veya sana sadece bakarken olsaydı, sapık olma ihtimalini düşünebilirdin belki.
Ancak corona dan korkup öpüşüyor olmanızda enteresanmış.
ayyy benim bi görüşüğüm vardı bakarken ve elimi tutarken bile tahrik oluyodu sapıktı ozaman pislik.. zaten cinsel muhebbet açmaya çalışıp duruyodu sürekli yazışırken

1 aylık erkek arkadaşımla öpüşürken afedersiniz ama ( cinsel bölgesi bildiğiniz dikleşti vs ) dışardaydık evlenmedende yatak olayına karşıyım dışarda rezil oldum farkeden biri de olmuştur kendisi doktor corona vs çekiniyorum ondan zaten
Şimdi korku sardı bu çocuk sapıkmı acaba ?
bana yanlışı olmadı ama tırstım normal mi bu ?
bunu fark etmedimi :/ yorumlar?
Bakale sapiga ahahaha kafanizmi guzel ya coronadan korkup öpüşüyorsunuz öpüşürken tahrik olan (dogal bir durum )sevgilini sapik diye damgaliyorsun sen acaba paranoyak olabilirmisin

Öylede sanki erkeklerin derdi beni kullanmak gibi geliyor Korkuyorum napım
Ozaman formul cok basit erkelerle olan iliskini bitir ..perihan kutman gibi bir filmde erkek dusmaniydi onun gibi bisi ol ne diyelim yani sen daha once cinsel iliski dwneyimi yasamissin opusmekle Ereksiyon olunabiliceni bilmen gerekir bu bukadar net sacma sapan savunmalar yazıyorsun konun bu herif sapikmi cevap hayir degil dogasi geregi uyarilinca cevap vermis uyarmasYdin bunlar olmazdi nolmussa sanki neayseeee:işsiz:

Evet çok komik bir gün tecavüze uğrada göreyim çok komik çokkk
saçma sapan bi konu ve korkunç bir yorum.ilişkiye gir (ki kimseyi ilgilendirmez burda) , 2 gün sonra ayrılınca bana tecavüz etti de (kaldıramıycağınız şeyler yapmayın).Sonra da gerçekten zor durumda olan kadınlara inanmasınlar.Sen de gel burda tuhaf tuhaf konular aç insanlar yemeyince de çirkin beddualarda bulun! terbiyesiz

saçma sapan bi konu ve korkunç bir yorum.ilişkiye gir (ki kimseyi ilgilendirmez burda) , 2 gün sonra ayrılınca bana tecavüz etti de (kaldıramıycağınız şeyler yapmayın).Sonra da gerçekten zor durumda olan kadınlara inanmasınlar.Sen de gel burda tuhaf tuhaf konular aç insanlar yemeyince de çirkin beddualarda bulun! terbiyesiz
Hangi erkek öpmüyor ki? Diyerek kendi iradesini yok sayan biri ile hiç gerek yok tartışmaya. Başka bir konuda da evlenmeden önce yapmamak lazım erkeklere güven olmuyor yazmış zaten.

X