• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar bu çocuk sapık falan değildir dimi ?

Az biraz araştırın şu olayı ya. Körleme işe girişiyorsunuz sonra burada sürekli aynı başlıklar açılıyor. Erkek vücudu, kadın vücudu, cinsellik,.. Güzel kaynaklar var internette.

Resmen Linç yedim bunu neden yaşadığımıda anlamadım konu fake falanda değil burda eğlenen ben değil sizsiniz
Sıradan bir soru sordum bence belkide sorun bende psikolojim bozuk hor görmeyin kimsenin ne yaşadığını bilemezsiniz

Hir gormeyelim tabi cunku kinadigimizi yasamadan ölmeyiz de mi🤓

1 aylık erkek arkadaşımla öpüşürken afedersiniz ama ( cinsel bölgesi bildiğiniz dikleşti vs ) dışardaydık evlenmedende yatak olayına karşıyım dışarda rezil oldum farkeden biri de olmuştur kendisi doktor corona vs çekiniyorum ondan zaten
Şimdi korku sardı bu çocuk sapıkmı acaba ?
bana yanlışı olmadı ama tırstım normal mi bu ?
bunu fark etmedimi :/ yorumlar?
Ayyy ne kadar enteran bir insansın 😊 doktor olduğunu söylüyorsun koronaya yakalanma riski yüksek grupta olduğunu biliyorsun bi de öpüşüyorsun sonra da endişeleniyorsun ne yardan vazgeçtin ne serden😊 öpüştüğün adam tabi ki tahrik olabilir organı şey olabilir yani sapıklık göstermez..Ama ortalık yerde uzun uzun mu öptün adamı naptın kız sen öyle şey olmuş adam 🤭🤭

Back
X