Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar bu çocuk sapık falan değildir dimi ?
- Konu Sahibi Tuana599
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?ciddi misin5 üni mezunuyum 2 örgün biri lisans 3 aöf bölümü merak etmeyin
Öpüşmeyin sizde ortalıkta.dışarda rezil oldum farkeden biri de olmuştur
ciddi misin
Evet valla:)
Dikleşmeyen pipiden sana sıgınırım Allahım.
Şahanesin
Resmen Linç yedim bunu neden yaşadığımıda anlamadım konu fake falanda değil burda eğlenen ben değil sizsiniz
Sıradan bir soru sordum bence belkide sorun bende psikolojim bozuk hor görmeyin kimsenin ne yaşadığını bilemezsiniz
Hir gormeyelim tabi cunku kinadigimizi yasamadan ölmeyiz de mi
Senin de mi kalkıyor. Erkek misinO çocuk sapiksa bende sapığım demek ki .
Hir gormeyelim tabi cunku kinadigimizi yasamadan ölmeyiz de mi
Evet çok komik bir gün tecavüze uğrada göreyim çok komik çokkk
Hayır GerçekFake sanırım konu
Kaç yaşındasın?Hayır Gerçek
Öyle kalkıcak tabi
Zorla kalkanlar var piyasada dolu
Sıkıntı yok yani hersey normal
Tecavüz etmesin diye iktidarsızlarla takıl o zaman
Kaç yaşındasın?
Öyle kalkıcak tabi
Zorla kalkanlar var piyasada dolu
Sıkıntı yok yani hersey normal
Tecavüz etmesin diye iktidarsızlarla takıl o zaman
İyi tamam
Ayyy ne kadar enteran bir insansın doktor olduğunu söylüyorsun koronaya yakalanma riski yüksek grupta olduğunu biliyorsun bi de öpüşüyorsun sonra da endişeleniyorsun ne yardan vazgeçtin ne serden öpüştüğün adam tabi ki tahrik olabilir organı şey olabilir yani sapıklık göstermez..Ama ortalık yerde uzun uzun mu öptün adamı naptın kız sen öyle şey olmuş adam1 aylık erkek arkadaşımla öpüşürken afedersiniz ama ( cinsel bölgesi bildiğiniz dikleşti vs ) dışardaydık evlenmedende yatak olayına karşıyım dışarda rezil oldum farkeden biri de olmuştur kendisi doktor corona vs çekiniyorum ondan zaten
Şimdi korku sardı bu çocuk sapıkmı acaba ?
bana yanlışı olmadı ama tırstım normal mi bu ?
bunu fark etmedimi :/ yorumlar?