- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.289
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman çözüm basit.
Madem yanyana olunca sizi öpmeden duramıyor.
O zaman bir süre görüşmeyeceksiniz. Veya maskeli olacaksınız. Mesleğiniz ne bilmiyorum ama çalışıyorsanız hem iş çevrenizi hem de ailenizle yaşıyorsanız ailenizi riske atıyorsunuz. Kendinizi attığınız riski zaten düşünemiyorum bile..
Bir şey olsa bu vebalin altından kalkamazsınız.
Vicdan yaparsınız.
Konuşun bir süre opusmeyin. Pandemi şu an artış durumunda. Sevgiliniz taşıyıcı olabilir. Her sey olabilir.
Önce can sonra canan.
O önlem almiyorsa siz alın.
Aldığınız risk muazzam..
Dikkatli olun..
Bu hastalık öldürücü.. bile bile bu kadar riske girmeyin.
Sonra çok ah vah edersiniz.
Erkeklerin erkek oldukları için sapik damgası yemesi ne garip ya.
Niye? Ne zararı yani? Erkek tahrik olunca ne zararı verebilir size?Sorun bende galiba zamanında erkeklerin zararına uğradım piskolojim bozuldu genelde bana zarar vereceklermiş gibi görüyorum
Niye? Ne zararı yani? Erkek tahrik olunca ne zararı verebilir size?
O zaman sevgilinize söyleyin.Kendimden ziyade Aileme birşey olur diye çok korkuyorum
Piskolojimde iyi değil sanırım
Tuana599 .!.:
Senin kanama ihtimali yüksek Ama yinede gecici bir kac dikiş attır suanki aklım olsaydı öyle yapardım
Tuana599 .!.:
Ben yaptırdım ama yaptırmadaydım gecıcı yaptırırdım
Gerek yoktu bilmiyorum sonucu henüz ama
Çok hızlı karar aldım bence sonucta tek bir kez oldu oda tam degıl yine kan gelırdı bence
Birde ilişkide zorlanırsam ? Ev kötü ihtimal gidip bir kac dişik attırsaydımda yetiyodu bosuna yıprattım kendimi
Gercekten erkekler bu konuda aşırı takıntılı degıl kan gelmese bile doktora götürmüyorlar
Ne bilim umarım güzel sonuc alırımda deger cektıklerıme
buralar karışırYoksa bunları da kuzenin mi yazdı
Yoksa bunları da kuzenin mi yazdı
Konu aşırı fake geldi sanırım bazı arkadaşlar da haberdar onların imalarindan yola çıkarak eski konularına bakınca buldumburalar karışır
buralar karışır
Hesap isteyen olmadı ama böyle bi durumu yaşayan insanın ereksiyondan bir haber olması fazla ütopik değil mi?Geçmişim hakkında hesap vermek zorunda değilim ozaman yaptığım birseyi şimdi yapmak zorunda değilim
Bir kere yaptım şimdide karşıyım bunları yargılamayın yarın bir gün başınıza olmadık şeyler gelebilir
O durumda keyfimden olan birşey değildi
Orda mağdur olan benim
Konu aşırı fake geldi sanırım bazı arkadaşlar da haberdar onların imalarindan yola çıkarak eski konularına bakınca buldum
Hesap isteyen olmadı ama böyle bi durumu yaşayan insanın ereksiyondan bir haber olması fazla ütopik değil mi?
Boşa okumuşsun5 üni mezunuyum 2 örgün biri lisans 3 aöf bölümü merak etmeyin
buralar karışır
Ay ben dayanamıyorum gülücem5 üni mezunuyum 2 örgün biri lisans 3 aöf bölümü merak etmeyin