• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar bu çocuk sapık falan değildir dimi ?

O zaman çözüm basit.
Madem yanyana olunca sizi öpmeden duramıyor.
O zaman bir süre görüşmeyeceksiniz. Veya maskeli olacaksınız. Mesleğiniz ne bilmiyorum ama çalışıyorsanız hem iş çevrenizi hem de ailenizle yaşıyorsanız ailenizi riske atıyorsunuz. Kendinizi attığınız riski zaten düşünemiyorum bile..

Bir şey olsa bu vebalin altından kalkamazsınız.
Vicdan yaparsınız.
Konuşun bir süre opusmeyin. Pandemi şu an artış durumunda. Sevgiliniz taşıyıcı olabilir. Her sey olabilir.

Önce can sonra canan.
O önlem almiyorsa siz alın.
Aldığınız risk muazzam..

Dikkatli olun..
Bu hastalık öldürücü.. bile bile bu kadar riske girmeyin.
Sonra çok ah vah edersiniz.

Kendimden ziyade Aileme birşey olur diye çok korkuyorum
Piskolojimde iyi değil sanırım

Niye? Ne zararı yani? Erkek tahrik olunca ne zararı verebilir size?

Ondan değil olay farklı biraz geçmişten gelen birşey güvenipte güveniminboşa çıkması vs yalanlada çok karşılaştım ondan

Kendimden ziyade Aileme birşey olur diye çok korkuyorum
Piskolojimde iyi değil sanırım
O zaman sevgilinize söyleyin.
Ailem için korkuyorum. Ayrıca bizim içinde çok risk diye.
Bu arada bir sürü doktor hemşire ölüyor. Bu meslek ayırt etmeyen bir hastalık. Kendi de risk durumunda.
Sizden bir şey kapıp hastalara da bulaştırabilir. Orada tablo daha da vahim olur.
Biraz libidosuna sahip çıkacak.
Konuşun ve kararlı olun.

Bu arada size de üzüldüm.
Sevgiliniz pandeminin içinde biri. Sağlıkçı. Ne kadar vahim durumlar görüyor.Ama bilinçli davranışların zerresi yok. Vurdumduymaz olmuş yani. Rahat olmuş. Çok ilginç.
Köydeki amcadan daha bile rahat..
Allah yardımcınız olsun.
Konuşun mutlaka..

Libidolari da azıcık beklemeye alın yahu..

Tuana599 .!.:
Senin kanama ihtimali yüksek Ama yinede gecici bir kac dikiş attır suanki aklım olsaydı öyle yapardım
Tuana599 .!.:
Ben yaptırdım ama yaptırmadaydım gecıcı yaptırırdım

Gerek yoktu bilmiyorum sonucu henüz ama
Çok hızlı karar aldım bence sonucta tek bir kez oldu oda tam degıl yine kan gelırdı bence
Birde ilişkide zorlanırsam ? Ev kötü ihtimal gidip bir kac dişik attırsaydımda yetiyodu bosuna yıprattım kendimi
Gercekten erkekler bu konuda aşırı takıntılı degıl kan gelmese bile doktora götürmüyorlar
Ne bilim umarım güzel sonuc alırımda deger cektıklerıme😊

Yoksa bunları da kuzenin mi yazdı

Yoksa bunları da kuzenin mi yazdı

Geçmişim hakkında hesap vermek zorunda değilim ozaman yaptığım birseyi şimdi yapmak zorunda değilim
Bir kere yaptım şimdide karşıyım bunları yargılamayın yarın bir gün başınıza olmadık şeyler gelebilir
O durumda keyfimden olan birşey değildi
Orda mağdur olan benim

Geçmişim hakkında hesap vermek zorunda değilim ozaman yaptığım birseyi şimdi yapmak zorunda değilim
Bir kere yaptım şimdide karşıyım bunları yargılamayın yarın bir gün başınıza olmadık şeyler gelebilir
O durumda keyfimden olan birşey değildi
Orda mağdur olan benim
Hesap isteyen olmadı ama böyle bi durumu yaşayan insanın ereksiyondan bir haber olması fazla ütopik değil mi?

Konu aşırı fake geldi sanırım bazı arkadaşlar da haberdar onların imalarindan yola çıkarak eski konularına bakınca buldum
🤷

Burda anlattığım hiç bir konu fake değil geçmişte dahil
Orda yaşadıklarımı Allahtan başkası bilemez keyfi olan birsey değildi

Hesap isteyen olmadı ama böyle bi durumu yaşayan insanın ereksiyondan bir haber olması fazla ütopik değil mi?

O durumu nasıl yaşadığımı sen biliyormusun ? Rızam dışı oldu ve bir kez oldu
Kimse kimseye zorla birsey yapamaz demeyin öyle bir oluyorki aklın almıyor
Yaşadıklarımla yargılamayın belkide psikolojimin bu halde olmasının sebebinden biride o büyük bir sebebi

buralar karışır

Karışmasına gerek hepsinin arkasındayım açık arasın ama insanları yargılamasın bence heran herkesin basına ne gelir bilinmez
Başıma gelenide Allah kimseye yasatmasın

Ya sen bu adam hakkinda kac tane konu actin hepimiz de sapık olduğuna karar verdik neyine zorluyorsun.
Bir de şiddetli öpüsmeler de ok ama sokakta normal öpüsürken nasil tahrik olabiliyor ?

Back
X