- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çocuk sapık değil ama siz ikinizde hiç bilinçli değilsiniz.1 aylık erkek arkadaşımla öpüşürken afedersiniz ama ( cinsel bölgesi bildiğiniz dikleşti vs ) dışardaydık evlenmedende yatak olayına karşıyım dışarda rezil oldum farkeden biri de olmuştur kendisi doktor corona vs çekiniyorum ondan zaten
Şimdi korku sardı bu çocuk sapıkmı acaba ?
bana yanlışı olmadı ama tırstım normal mi bu ?
bunu fark etmedimi :/ yorumlar?
Gecmisinden bana ne? Gecmis konularin ve bu soru cok alakasiz bir soru degil mi sencede?
Sordugun soru sanki omrunde ilk defa erkek gormus uzayli zekiye sorusu ama diger taraftan da opmeyen erkek var mi diyorsun. Bence senin canin sikilmis kolay gelsin.
Kadın öpüşmemiş ki adam öpüşmüş. Kendi kendine öpüşmüş zannımca kadın öpüşmediği için tahrik olmamış.
Çocuk sapık değil ikinizde bilinçli değilsiniz.
Adam doktor olmuş (tabi öyleyse ben inanmadim şahsen veya battı balık yan gider diyor) ama bilinç yok.
Pandemi var pandemi..
Teyzem hemşire. Arkadaşları ailelerini göremiyor. Çocuğunu kapıdan görüyor sonra gidiyormuş.temas yok. Siz pandemide görüşmekle kalmayıp bir de riski maximuma çıkarıyorsunuz.
Bu arada gençler de oluyor. 25 35 yaşlarında vefat edenler var. Yani sizin aldığınız risk muazzam.
Adam sapık diye düşüneceğinize keşke risk çok alıyorum yapmamalıyım deseydiniz.
Allah akıl fikir versin..
Gecmisinden bana ne? Gecmis konularin ve bu soru cok alakasiz bir soru degil mi sencede?
Sordugun soru sanki omrunde ilk defa erkek gormus uzayli zekiye sorusu ama diger taraftan da opmeyen erkek var mi diyorsun. Bence senin canin sikilmis kolay gelsin.
Doktor evet arada hastaneyede gidiyorum doktor olması çokmu şaşalı birşey acaba ?
sıradan bir doktor işte allah askına şunları gözünüzde büyütmeyin
Sağlık çalışanlarına saygım da sonsuz o ayrı
Beş üniversite okumuş ablamız dediğine göre. Liseyi atladıysa demekah canım KudrAlobar ım; bunlar hep zamanında biyoloji derslerini dinlemeyip temel bilgileri almamaktan :)
Erkek olsam bu tarz soru soran birini öpmek istemezdim.
Yani bundan daha normal ne olabılır? Siz öpüşürken ıslanmadınız mı sanki Doktor olması öpüşünce tahrik olmasına mani degıl aldıgı egıtım bu duyguları bastırmasına yönelik degıl kı, sanki manastırdan cıkmıs cocukcagazz1 aylık erkek arkadaşımla öpüşürken afedersiniz ama ( cinsel bölgesi bildiğiniz dikleşti vs ) dışardaydık evlenmedende yatak olayına karşıyım dışarda rezil oldum farkeden biri de olmuştur kendisi doktor corona vs çekiniyorum ondan zaten
Yaş kaç? İnsanlar inanmadı konunun gerçekliğineResmen Linç yedim bunu neden yaşadığımıda anlamadım konu fake falanda değil burda eğlenen ben değil sizsiniz
Sıradan bir soru sordum bence belkide sorun bende psikolojim bozuk hor görmeyin kimsenin ne yaşadığını bilemezsiniz
Abi dikleşse suç dikleşmese suç1 aylık erkek arkadaşımla öpüşürken afedersiniz ama ( cinsel bölgesi bildiğiniz dikleşti vs ) dışardaydık evlenmedende yatak olayına karşıyım dışarda rezil oldum farkeden biri de olmuştur kendisi doktor corona vs çekiniyorum ondan zaten
Üniversiteleri ikişer ikişer okusa minimum 30Yaş kaç? İnsanlar inanmadı konunun gerçekliğine
Bahsi gecen olayda zaten en olagan durum ereksıyon olması degıl mi zatenÖpüşmeyi tuhaf bulmadım zaten. Ereksiyon olması da gayet normal ama konu da neyi tutsan elinde kalıyo. Doktor, corona, sokakta öpüşme, bunlardan sadece ereksiyon olmasını yadırgaman bence hepsi tuhaf
Yok canım artık onlar bile seçici davranıyor. Konu sahibi gibi mağara yaşamından yeni çıkmış bir erkek olmadığı müddetçe öpmek isticeklerini hiç sanmıyorum.15 yaşındayken öperdin ya
hiç deme :)
He güzelim he (eğer kadınsan)Ama bu durum normal olmadığı kesin değilmi
Çok utandım cidden Biri öyle görse kesin anlar tam bir rezillikti
Yaş kaç? İnsanlar inanmadı konunun gerçekliğine