• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar bu çocuk sapık falan değildir dimi ?

1 aylık erkek arkadaşımla öpüşürken afedersiniz ama ( cinsel bölgesi bildiğiniz dikleşti vs ) dışardaydık evlenmedende yatak olayına karşıyım dışarda rezil oldum farkeden biri de olmuştur kendisi doktor corona vs çekiniyorum ondan zaten
Şimdi korku sardı bu çocuk sapıkmı acaba ?
bana yanlışı olmadı ama tırstım normal mi bu ?
bunu fark etmedimi :/ yorumlar?
Çocuk sapık değil ama siz ikinizde hiç bilinçli değilsiniz.
Adam doktor olmuş ama bilinç yok. Zerre yok.
(tabi öyleyse ben inanmadim bence doktor değil veya battı balık yan gider diyor yani size şimdiden değer vermiyor)

Pandemi var pandemi.. farkında mısınız??!
Millet tokalasmiyor bile. Sizdeki bu cesaret nereden geliyor çok merak ettim.
Teyzem hemşire. Arkadaşları ailelerini göremiyor. Çocuğunu kapıdan görüyor sonra gidiyormuş. Temas yok. Siz pandemide görüşmekle kalmayıp bir de riski maximuma çıkarıyorsunuz. :KK34:

Bu arada gençler de ölüyor. 25 35 yaşlarında vefat edenler var. Yani sizin aldığınız risk muazzam.
Bizlerde kendimizi sakınalım. Sağlıkçılar çocuklarını göremesin ama bakıyorum bir kesimin rahatlığı cesareti muazzam..
Adam sapık diye düşüneceğinize keşke risk çok alıyorum yapmamalıyım deseydiniz.

Allah akıl fikir ve idrak versin!..:KK12:

Son düzenleme:
Gecmisinden bana ne? Gecmis konularin ve bu soru cok alakasiz bir soru degil mi sencede?
Sordugun soru sanki omrunde ilk defa erkek gormus uzayli zekiye sorusu ama diger taraftan da opmeyen erkek var mi diyorsun. Bence senin canin sikilmis kolay gelsin.

Canım falan sıkılmadı kafama takıldı sordum

Çocuk sapık değil ikinizde bilinçli değilsiniz.
Adam doktor olmuş (tabi öyleyse ben inanmadim şahsen veya battı balık yan gider diyor) ama bilinç yok.

Pandemi var pandemi..
Teyzem hemşire. Arkadaşları ailelerini göremiyor. Çocuğunu kapıdan görüyor sonra gidiyormuş.temas yok. Siz pandemide görüşmekle kalmayıp bir de riski maximuma çıkarıyorsunuz. :KK34:

Bu arada gençler de oluyor. 25 35 yaşlarında vefat edenler var. Yani sizin aldığınız risk muazzam.
Adam sapık diye düşüneceğinize keşke risk çok alıyorum yapmamalıyım deseydiniz.

Allah akıl fikir versin..:KK12:

Doktor evet arada hastaneyede gidiyorum doktor olması çokmu şaşalı birşey acaba ?
sıradan bir doktor işte allah askına şunları gözünüzde büyütmeyin
Sağlık çalışanlarına saygım da sonsuz o ayrı

Gecmisinden bana ne? Gecmis konularin ve bu soru cok alakasiz bir soru degil mi sencede?
Sordugun soru sanki omrunde ilk defa erkek gormus uzayli zekiye sorusu ama diger taraftan da opmeyen erkek var mi diyorsun. Bence senin canin sikilmis kolay gelsin.

Uzayli zekiyemi ?. Ya cocuklugum aklima geldi. Tam bir uzayli zekiye sorusu Screenshot_2020-09-11-15-22-31.png

Resmen Linç yedim bunu neden yaşadığımıda anlamadım konu fake falanda değil burda eğlenen ben değil sizsiniz
Sıradan bir soru sordum bence belkide sorun bende psikolojim bozuk hor görmeyin kimsenin ne yaşadığını bilemezsiniz

Doktor evet arada hastaneyede gidiyorum doktor olması çokmu şaşalı birşey acaba ?
sıradan bir doktor işte allah askına şunları gözünüzde büyütmeyin
Sağlık çalışanlarına saygım da sonsuz o ayrı

hani pandemi var ya, adam herkesten çok risk altında
o anlamda yazdı arkadaş

1 aylık erkek arkadaşımla öpüşürken afedersiniz ama ( cinsel bölgesi bildiğiniz dikleşti vs ) dışardaydık evlenmedende yatak olayına karşıyım dışarda rezil oldum farkeden biri de olmuştur kendisi doktor corona vs çekiniyorum ondan zaten
Yani bundan daha normal ne olabılır? Siz öpüşürken ıslanmadınız mı sanki :işsiz:Doktor olması öpüşünce tahrik olmasına mani degıl aldıgı egıtım bu duyguları bastırmasına yönelik degıl kı, sanki manastırdan cıkmıs cocukcagazz

Resmen Linç yedim bunu neden yaşadığımıda anlamadım konu fake falanda değil burda eğlenen ben değil sizsiniz
Sıradan bir soru sordum bence belkide sorun bende psikolojim bozuk hor görmeyin kimsenin ne yaşadığını bilemezsiniz
Yaş kaç? İnsanlar inanmadı konunun gerçekliğine

Abi dikleşse suç dikleşmese suç
Halay çekersen dikleşmemiş ya öpüşürken tahrik olmuş olmasın mı ?
Bi alemsiniz ya
Madem o kadar çekiniyosun hemen tahrik oldu diye sapık damgasını yapıştırıyosun cocuğa uzak dur o zaman.
allahım yarabbim ya

Öpüşmeyi tuhaf bulmadım zaten. Ereksiyon olması da gayet normal ama konu da neyi tutsan elinde kalıyo. Doktor, corona, sokakta öpüşme, bunlardan sadece ereksiyon olmasını yadırgaman bence hepsi tuhaf
Bahsi gecen olayda zaten en olagan durum ereksıyon olması degıl mi zaten😁

Ama bu durum normal olmadığı kesin değilmi
Çok utandım cidden Biri öyle görse kesin anlar tam bir rezillikti
He güzelim he (eğer kadınsan)
Öpüşürken her şey normal cocuk tahrik olunca sapık oldu.
kuşu uçmayan birini bul sende ne yaparsan yap kalıyo öyle minicik,hem sana sapık olduğunuda düşündürmez 😅

Yaş kaç? İnsanlar inanmadı konunun gerçekliğine

Yalan söyleyecek bir durumum yok ister inanır ister inanmaz kafama takıldı ve sordum
Öyle bol vaktımde yok sacma sapan soru eğlenicem sorunun neresi fakeye benzıyor onu hiç anlamadım zaten

Back