- 5 Şubat 2020
- 59
- 18
- 8
- 26
- Konu Sahibi Sumeyye47mardn
-
Olsun da geç erken fark etmiyor benim icin saglikli olsunGec döllenme olmus sizde genelde oluyor burda biraz okursanız böle olan cok kişi var
Yani inş Allah gönlümüzden geceni versin inş ama cok okudum. Burda böle seyler olabiliyorOlsun da geç erken fark etmiyor benim icin saglikli olsunyarin gidip kan testi verecem bakalim artik
Sonucuda yazarsınızOlsun da geç erken fark etmiyor benim icin saglikli olsunyarin gidip kan testi verecem bakalim artik
İdrar testini tekrar yapın. 5 dk içinde hemen belirirse bence gebesin iz. Kistle alakasının olmadığını düşünüyorum. Hayırlısı olsunArkadaslar ben 14 gundur adet olmadim 10 gun once kan testi yaptim cikmadi bu sabah idrar testi yaptim positif cikti anlamadim hem sasirdim hem sevindim hemde soylenenler yuzunden cok da tedirgin oldum kist olabilir diyorlar sizce kist positif cikarirmi idrarda of cok tedirginim
Yaptim canim iki kez yaptim yarin direkt kan testi verecem insallah sonuc iyi cikarİdrar testini tekrar yapın. 5 dk içinde hemen belirirse bence gebesin iz. Kistle alakasının olmadığını düşünüyorum. Hayırlısı olsun ☺
5 dk degil valla 2 dk da cikiyor cizgisiİdrar testini tekrar yapın. 5 dk içinde hemen belirirse bence gebesin iz. Kistle alakasının olmadığını düşünüyorum. Hayırlısı olsun ☺
O zaman gebesin iz darısı bizim başımıza inşallah5 dk degil valla 2 dk da cikiyor cizgisi
Aminn insallah tum isteyenlere nasip eder rabbimO zaman gebesin iz darısı bizim başımıza inşallah☺
Bsy daha sorabilirmiyim ozel hastane ile devlet hastanesinin kan tahlili hcg degerleri farkli mi oluyor oyle duymustum da bir yerdenYaptim canim iki kez yaptim yarin direkt kan testi verecem insallah sonuc iyi cikar
Canım ben gittim doktora. Kalp atışını da duydumAmin insallah degildir ya bende arkadastan duydum bnde pazartesi gidip test yapacam
Canım ben gittim doktora. Kalp atışını da duydumdoktor daha çok küçük kalp atışını duyduğumuza bakma dedi inşallah senin de bebeğin seninledir
[/QUOTEayy masallah yaa ne guzel darisi basima insallah senin kac gun gecti canm
Benim bugun 46. Gunum insallah ayni duyguyu bende yasarim yaİnşallah canım. Bugün 40. Günüm benim
Ayy maşallah ya senin daha çokmuş inşallah duyarsınBenim bugun 46. Gunum insallah ayni duyguyu bende yasarim ya
Canim bende hamileyimmm beta hcg 236Ayy maşallah ya senin daha çokmuş inşallah duyarsın
Insallah bende kalp atisini duyacam birkac gun sonraAyy maşallah ya senin daha çokmuş inşallah duyarsın
Çok sevindim canım yaCanim bende hamileyimmm beta hcg 236
Çok saçma kisti olan insanlarda gebelik testi pozitrif çıksaydı burada 10 kadından 9'u hamilemiyim diye yazardı. Testinde çıktıysa gebelik vardır canım. Kan tahlili ile gebelik haftanı öğrenebilirisn. İnşallah saplıkla devam eder. Hayırlı olsun.Evet bugun yine denedim yine silik cikti positif gorunuyor yok kistim olsaydi doktor muayene ederken soylerdi
Sonuç ne oldu canım yaptırdın mı test?aynen oyle olacak valla
Evet canim yaptim kan testi yaptim 238 cikti beta hcg 2 gun once yine gittim 586 ciktiSonuç ne oldu canım yaptırdın mı test?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?