Arkadaslar bilgisi olan varsa yazabilirmi cok ihtiyacim var

Kızlar merhaba inşallah hamişsinizdir. Bende cuma günü adet günümde olmadım test yaptım bariz silik pozitif başka marka test yaptım negatif. Yarına kadar olmazsam kan vericem. Acaba testlerde negatif görüp kanda gebe olduğunu öğrenenler varmı?

Amin canim insallah senle beraber hepimiz oyleyizdir zaten kesin sonuc kanda belli oluyor ins cikar canm

1 ay icinde 7 test yaptim son 2 tanesi positif adetin 45. Gunu herkes gec dollenme diyor ama yarin en iyisini doktor soylecek galiba
En üstteki bugün yaptığınız heralde var gibi duruyor. Evet geç dollenme olabilir herkeste durum aynı olmuyor malesef. Inşallah benimde öyledir sonradan çift çizgiyi görürüm. Hep bi belirti aradım öyle inandım ki bu ay olacak hissi vardı icimde hala da var kırmızıyı görene kadar. Imkaniniz varsa özele gidin ya da acile bazı aciller bakmıyor ama dayanamazdım heralde

Gec dollenme nadiren oluyormus ama belki onlardan biri de ben olabilirim diye dusundum cunku ben yumurtlama testi kullandim bu ay ve adetime 5 gun kala yumurtlama oldu o yuzden halen umudum var ilk defa 15 gun gecikti adetim normalde cok duzenlidir

Ilk defa kistin gebelık testınde pozıtıf cıkardıgını duyuyorum ben de test yaptım pozıtıftı kan verdım dun sonucu okudum ınternetten hamıleyım

Canim meraba dun bidaha yap demistin ya ben bidaha idrar testi yaptim hemde sabah ilk idrar degil ikinci idrarla yine degismedi farkli bir test kullandim yine positif cikti t cizgisi biraz silik ama bu bsyler var demektir yani
Canım o zman gebelik vardır yarın bi sağlık ocağına git kan ver inşallah vardır

canim benimde 10 gun gecmesine ragmen kanda bsy cikmadi 14 gun idrarda positif cikti 15 gun yine idrarda pozitif cikti ben gercekten hic bsy anladim yarin acilen doktora gitmem lazm
Gec döllenme olmus sizde genelde oluyor burda biraz okursanız böle olan cok kişi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…