Benim 2 yillik zekasina ve karakterine hayran oldugum mudurum. Florte baslamak gibi bir hata yaptik.. Ben iliskiyi %100 kesecek seviyede araya negatiflik yada kin sokmak istemiyorum, cunku aslinda onu insan olarak cok seviyorum. O cok adaletli ve sevecen oldu hep, beni cok iyi yerlere getirdi. Benim suan Avrupa da bu sartlarda yasamamin sebebi o. Yeri geldi 18 saat calistim, saniyesine kadar hakkimi verdi hem maddi hem manevi. Ve o zamanlar aramizda bir hoslanma yada birsey asla yoktu, hakkim neyse onu tamamen verdi, onun hakkaniyetli karakteri sayesinde ben olmam gerektigi yerdeyim. Ilk is deneyimim bu degildi, herkes bunu vermiyor emin olun, belki manevi olarak taktir ederek evet onceki deneyimlerimde de oldu, ama aksiyona gelince yeterli seyi yapmamislardi.Ayrica o sadece bana degil baska her hakedene hakkini veriyordu.
Flort bambaska bir boyut. Kalbim kirilsada bu son seylere, olaylara daha pozitif tepkiler vermeyi sectim. O nedenle bu tam olarak cepte olmak degil. Eger benimle konusmayi, ve ciddi ciddi gorusmeyi talep ederse, yine ayni pozitiflikte davranacagim sanirim. Ama bu onu hala sevdigimi, ve herseye ne kadar kirildigimi degistirmiyor tabi...
Umarim yakinda konusur ya en azindan bunu sonlandiririz acikca, ya da gecerli sebepler duyarim
inanılmaz sinir oldum yaptığın yoruma.
merak etme bu adam seni bırakmaz çünkü her zaman koyduğu yerdesin
yani hep elinin altındasın
gider gezer erkeklerle mi kadınlarla mı artık kimse onlar, kimle canı isterse onunla takılır
sonra döner dolaşır sana gelir
bu mu sahiden istediğin ?
kabul etmesen de bal gibi ceptesin
konuşmak ve ciddi görüşmek neden onun talebine kalan bişey mesela ?
senin isteklerinin bi önemi yokmuş gibi eğer o isterse durumuna göre hareket etmeye karar veriyorsun ?
oyuncak mısın mesela sen? bugün gelme yarın gel. yok yarın da gelme şu gün gel
yahu sevgililer gününü elalemin adamıyla geçiriyor herif
siz daha yenisiniz , adamın o hafta seninle plan yapması gerekirdi
yani ben bu kızı 100 kere ektim bari sevgililer gününde onunla olayım demek yok adamda
farkında mısın ?
senin hiçbir hayatın başka hiçbir işin gücün planın olamazmış gibi sana resmen bugün gelme yarın gel
ay yok yarın da gelme şu gün gel diyor
sonra alay eder gibi heey merhaba, önümüzdeki ay seni görmek istiyorum falan diyor
o gün geldiğinde yine bişey uydurur, hani demiş ya geleceğini söylediğin zaman dinlenecektim
hani cumada anlaşmanıza rağmen adamın o kadar umurunda değil ki sana , bugün geleceğini bilmiyordum diyor
sen yap planları, sana beyefendi herhangi bi gün sallasın, şu gün gel desin
sen yola çıktığında da sana , ımm ben bugün evde boş boş tv izlemeyi planlıyordum sen yarın gel der
sen de ondan sonra bunları içinde biriktire biriktire inanılmaz bi değersizlik hissiyle koca bi depresyona girersin .
düşünüyorum bi insan başka bi insana daha nasıl bi saygısızlık edebilir diye ?
cumada anlaştık diyorsun, cuma geleceğin zaman "dinlenicem ben gelme" diyor ya
benim evdeki kedim 2 gün kendisine az ilgi göstersem 3. gün tavır alıp suratıma bakmamaya başlıyor yanıma gelmiyor
ama tabi senin tercihin. sen evde beklemeye devam et, bi gün gerçekten canı isterse tekrar görebilirsin kendisini .