- 5 Şubat 2020
- 59
- 18
- 8
- 26
- Konu Sahibi Sumeyye47mardn
-
Bendede aynısı oldu kıst çıktı testi tekrarla ama tedirginsen sağlık ocağına kan ver baktırArkadaslar ben 14 gundur adet olmadim 10 gun once kan testi yaptim cikmadi bu sabah idrar testi yaptim positif cikti anlamadim hem sasirdim hem sevindim hemde soylenenler yuzunden cok da tedirgin oldum kist olabilir diyorlar sizce kist positif cikarirmi idrarda of cok tedirginim
Bendede aynısı oldu kıst çıktı testi tekrarla ama tedirginsen sağlık ocağına kan ver baktır
Bendede aynısı oldu kıst çıktı testi tekrarla ama tedirginsen sağlık ocağına kan ver baktır
Amin insallah degildir ya bende arkadastan duydum bnde pazartesi gidip test yapacamÖyle bir ihtimal mi oluyormuş. Benim de 12 gün gibi bı şey geçikmisti. Test yaptım pozitif çıktı. Kan testini de pazartesi ogrenicem. Korktum şimdi açıkçası. İnşallah ikimizinki de kist değildir canım.
Yarın, bizim için en uzun gün olacak galibaAmin insallah degildir ya bende arkadastan duydum bnde pazartesi gidip test yapacam
aynen oyle olacak vallaYarın, bizim için en uzun gün olacak galiba
normal ultrasonda muayene oldum ama doktor bsy oldugunu soylemedi bsy yok dedi yok yarin acik eczane bulursam deniyecemDaha önce muayene olmadınız mi? Kist adeti geciktirebilir çeşit çeşit kistler var ama pozitif gösterir mi hiç duymadım başka marka gebelik testi ile tekrar denediniz mi?
Benim normal utrasonda kistim belli olmuştu adını koymak için vajinal ultrason mr falan onlara da bakıldı. Kotu düsünmeyin insallah hamilesinizdirnormal ultrasonda muayene oldum ama doktor bsy oldugunu soylemedi bsy yok dedi yok yarin acik eczane bulursam deniyecem
n11 den almistim laboquik diye bir test. 5 tane vardi 4 tanesini denedim sadece bugun yaptigim silik cikti positif yani amin insallah cok sagolunBenim normal utrasonda kistim belli olmuştu adını koymak için vajinal ultrason mr falan onlara da bakıldı. Kotu düsünmeyin insallah hamilesinizdirfarklı marka alın testi bi kaç tane. Testin markası neydi acaba?
Hayırlısı olsun inşallah bebeğin seninledirn11 den almistim laboquik diye bir test. 5 tane vardi 4 tanesini denedim sadece bugun yaptigim silik cikti positif yani amin insallah cok sagolun
Eğer testi tekrarladıysan çift çizgi çaktıysa hamilesindir ama çıkmadıysa değilsindir. İlkinde çift çakmasının sebebi ise kisttendir.Testi tekrarlayinca cikmamasi mi lazim ?yoksa cikmasi mi ?
Insllah oyledir canim yaArkadaslar benimde 12 gun günüm gecti bir kere bile silik gormedim kan tahlillerimde negatif cikti hatta bu yuzden dr gittim kisttim varmis kistte silik cikmaz rahat olun net tek cizgi tecrubeyle sabit
Canim meraba dun bidaha yap demistin ya ben bidaha idrar testi yaptim hemde sabah ilk idrar degil ikinci idrarla yine degismedi farkli bir test kullandim yine positif cikti t cizgisi biraz silik ama bu bsyler var demektir yaniEğer testi tekrarladıysan çift çizgi çaktıysa hamilesindir ama çıkmadıysa değilsindir. İlkinde çift çakmasının sebebi ise kisttendir.
canim benimde 10 gun gecmesine ragmen kanda bsy cikmadi 14 gun idrarda positif cikti 15 gun yine idrarda pozitif cikti ben gercekten hic bsy anladim yarin acilen doktora gitmem lazmArkadaslar benimde 12 gun günüm gecti bir kere bile silik gormedim kan tahlillerimde negatif cikti hatta bu yuzden dr gittim kisttim varmis kistte silik cikmaz rahat olun net tek cizgi tecrubeyle sabit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?