Evet:) Tesekkur ederim.Kendinizi suclamayin lutfen, bu adamin niyeti eglenmekmis sadece. O gay arkadasla da gayet takilmis, her sehirde takilacak birini aramis. Bi de belli ki sosyallesmeyi cok seven bir insan. Size gosterdigi bu ilgiyi herkese gosteriyor gibi. Size bu konuyla ilgili upuzun bir mesaj yazmistim. Lutfen kendinizi her sucladiginizda onu okuyun :)
Bi de bu bey terazi burcu mu merak ettim.
Sadece tabi burada ben bir ozet geciyorum su oldu su oldu diye, ve anlik duygumu yansitiyorum ama arkada bircok konusmada var. Kendisi cok sosyal, etrafinda hep insanlar var. Ve iletisimi normalde cok kuvvetli. Ama bana gosterdigi ilgiyide herkese gostermiyordur ya Biz cidden bir iliski halindeydik gece gunduz konusur halde, duygusallik, hisler, iliskimiz, gecmis, gelecek, cinsellik ne konusulursa iste hayatinda olan kisi ile. Eglenmek istemeside sorun degil aslinda buradayken, ilk defa Amerika disina cikisi, daha once Avrupaya hic gelmemis. Benim disimda bu da onu cokca heyecanlandiracak birsey elbette gezip eglenecek. Sadece evet o geceki negatif konusmadan sonra, tekrar netlik kazanmasi icin ve tekrar gorusme icin ufak bir caba bekledim, ve istemiyorsada beni gecistirerek ekmesini degil daha acik bir sekilde soylemesini. Cok sinirli ve kirgindim ona ama simdi bugun seytan sagdan soldan 'senin sucun senin sucun' diye baskiliyor, mesajlari tekrar okuyorum onda suc bulamiyorum simdide. pufft
Bu arada Basak burcu:)