arkadaslar bi bakarmisiniz

missfibbonacci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2015
190
61
98
37
Rapor alamiyorum doktor için o halden dolayı... idrar yaparken yanma vardı vajinada tuvalette peçete ile kurulama yaparken küçük damla kan gordum.. büyükbir ihtimal yara vsvar... böyle durumda olan var mı ne kullandınız ne yapmam lazım.. 1 yıllık evliyim

Bir an önce muayene olmanız lazım idrar yollarınızda ciddi sorun olabilir veya böbreklerde çünkü kan olayı normal değil buradan kimse size ilaç yazamaz yazmamalı da zaten ertelemeyin dra gidin geçmiş olsun

Ohalle raporun ne alakası var anlamadım sağlık bu hadi sizin böyle durum var bir sürü hasta var raporla ilaç alan sekerdi bobrekti falan eğer onlarda ilaç alamiyosa vay halimize memleket olarak şaşırdım yani sizede geçmiş olsun niyetim rahatsizliginizi küçümsemek değil gerçekten şaşırdım.Cok geçmiş olsun Dr gorunun raporu işle alakalı soylediniz sanırım ben yanlış anladım umarim

Rapor alamiyorum doktor için o halden dolayı... idrar yaparken yanma vardı vajinada tuvalette peçete ile kurulama yaparken küçük damla kan gordum.. büyükbir ihtimal yara vsvar... böyle durumda olan var mı ne kullandınız ne yapmam lazım.. 1 yıllık evliyim
sistit olmuşsunuz muhtemelen çok sık yaşadığım için malesef biliyorum
öncelikle boool bol su için günde 3 litre kadar
sonra o bölgeyi kuru tutun, çamaşırlarınızı ütüleyin, tahareti önden arkaya yapın,
bebek istiyorsanız enfeksiyonun muhakkak tedavi edilmesi lazım ve antibiyotik gerekiyo malesef
hatta bi şase veriyorlar suya karıştırıp gece içiyorsunuz o da çok iyi geliyo

KORKMAYIN ,
idrar yolu enfeksiyonudur 1,5 ay önce atlattım ben de ..
en yakın tıp merkezine gidip idrar tahlili yaptırın ..
sağlık ocağında bile yazarlar ilaçları
tabi çevrenizde varsa ..
bende olduğumda ağrı ile beraber adet oluyorum sanmıştım pembe kan da görünce ..
ama bu enfeksiyonun etkileri
geçmiş olsun .

Back