- 12 Nisan 2019
- 72
- 34
- 8
- 30
Ben de sevncten bakmion sandm burayaOlmadı kızlar yaa uff nasip değilmiş demek ki adette olmadım Bi kaç gün daha beklemem lazım
Cnm acaba fazla mi damlattinKizlar hangi teste guvenmeliyim usttekini dun yaptim ama dunde boyleydi hatta iki tane cizgi vardi ikinci biraz dagilmis bugun digerini miratech sabah yaptım ama pek guvwnilir mi bilemiyorum pazartesi kan vericm insallah
Aynen canım benim hakkımızda hayırlısı neyse o olsunBen de sevncten bakmion sandm buraya
Olsn regl gelmeden tam umitszlk yasamiorz. Hayrlisi neyse o olsn
Hayır canım ikiside aynı az damlattimCnm acaba fazla mi damlattin
Yap kız yap hiç durmaİnşallah vardır canım tamam şimdi yapsam çıkar mı ki bekleyeyim mi napayım
Aman canım sıkma canınıOlmadı kızlar yaa uff nasip değilmiş demek ki adette olmadım Bi kaç gün daha beklemem lazım
İnşallah canım olmazsa çalışmaları fazlalaştırırz artık Allah senin de gönlüne göre versin inşallah kuzumAman canım sıkma canınıbak bend değilim biliyorum o kadar istiyorum ki ama napayım Allah nasip edicek elbet zamanı vat onu bekilicez. Bidaki aya kısmetse
Amin cicşm amin hepimizinİnşallah canım olmazsa çalışmaları fazlalaştırırz artık Allah senin de gönlüne göre versin inşallah kuzum
Canım instagram kullanıyormusın orda ebru diye bir bayandan aldım ben baya araştırdıktan sonra makul bir fiyatı var, hemde ucresiz takibini yapıyor. Yani takıldığın yerd ona atıyorsun o seni yönlendiriyor ve pik gördüğünde kaç gğn ilişki olması gerektiğini falan söylüyorNerden bulabilirim canım ovulasyon testini
O zamn imkanin varsa kan testi yaptr. Ikisi de bi degisik cikmisHayır canım ikiside aynı az damlattim
Canım instagram kullanıyormusın orda ebru diye bir bayandan aldım ben baya araştırdıktan sonra makul bir fiyatı var, hemde ucresiz takibini yapıyor. Yani takıldığın yerd ona atıyorsun o seni yönlendiriyor ve pik gördüğünde kaç gğn ilişki olması gerektiğini falan söylüyor
Denizcimm nerdesin bugün sabah ilk idrarla yapayım mı test napayım sizce kızlaaar daha bişey yokŞimdi yerleşme kanaması hamile kadınların sadece %25inde görünüyo bu yüzden bu konuya fazla takılma bence ikinciside her zaman yaşadığın adet belirtilerini yasamiyosan hamile olma sansin yüksek ve son taktik sökülmedik adetten umut kesilmez dipnot: gebelik testi al ve biran önce kurtar bizi bu meraktan
Yine negatifSonuç ne
Hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?