Allah razı olsun inşallah canım çok teşekkür ederim hepimizin hayörı bir zamanda evlatları olur Allahım isteyen herkese nasip etsinInsllh uyuyana kdr aklmdasin. Gecen yolculk yapiodm. Yolcunjn duasi kabul olurmus burdaki herkse ettim. Insllh hayrli bi zmnda hayrli yavrulrimz olur.
Maksat zor durumda kalma kankacim yoksa biliyorsun yani bı arama motoruna bakarAaa aaa şuna bak gıcık kanka nolcak sağol yanii
Gaza getirme istersen kankacım ara kız dedirtme bana rezil olurum diyorum CanımmMaksat zor durumda kalma kankacim yoksa biliyorsun yani bı arama motoruna bakar
Tamam kanka sen merak etme Soner Sarıkabadayı dan aramadigim yer kalmadı parçası benden sana gelsinGaza getirme istersen kankacım ara kız dedirtme bana rezil olurum diyorum Canımm
Tamam kanka sen merak etme Soner Sarıkabadayı dan aramadigim yer kalmadı parçası benden sana gelsin
Hadi iyi geceler canım uyumak gerek tabi enerji toplamamız lazım yarın devam inşallahHadi iyi geceler beybiler uyumak lazım bazenyarın aynı yerde görüşmek üzere kendinize cici davranin
Cicim naptın sabah ilk idrarla baksaydınKızlar günaydın daha adet olmadım bugün adet günüm çok heyecanlıyım inşallah gelmez de gider test alır bakarım dua edin nolurr
Kanda öğrenirsin canım ama hafta sonu olduğu için pazartesi kalır. Bence sen git biran önce valla meraklandık yahuBakamadım canım test yoktu yaa evde ondan akşam üstü alıcam o zaman bakarım onun dışında nasıl öğrenirim ki
Hadi bakalım hayırlısı inşallah vardır yavrum muhakkak haber etŞimdi gidiyorum almaya ayyy çok heyecanlıyım
Yap kiz olsa da olmasa da gosterck. Korkunun ecele faydasi yokİnşallah vardır canım tamam şimdi yapsam çıkar mı ki bekleyeyim mi napayım
Hadi bakalım hayırlısı yapıyorumYap kiz olsa da olmasa da gosterck. Korkunun ecele faydasi yok
Kiz nolduu sonuc neHadi bakalım hayırlısı yapıyorum
Olmadı kızlar yaa uff nasip değilmiş demek ki adette olmadım Bi kaç gün daha beklemem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?