• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar bi bakar mısınız??

Aranıza yeni katıldım arkadaşlar bir Yavrumuz olsun istiyoruz. Sürekli bu forumu takip ediyorum okuyorum herkes birbirine yardım ediyor bana da yardımcı olacağınızı umuyorum.
18 haziranda adet oldum
25 haziran da adetim bitti 7 gün sürüyor
28 haziranda da 1 defa ilişkiye girdik. Vajinamı hemen yıkamadım 20 dk falan geçti öyle duş aldım çok yıkamadım. Telefonumda yumurtlama zamanı 28 haziranı gösteriyordu o gün çalışmalara başladık özelikle hamile kalma şansı yüksek oluyor diye..
İlişkiden 3 gün sonra yerden bişey almak için eğildim ve vajinamda acayip ağrı hissettim 1 defa oldu daha sonra süt renginde koyu beyaz parça parça akıntım olmaya başladı, kasıklarımda ağrı hissediyorum ara ara baş dönmelerim, mide bulantısı oluyor yüzümde 2 defa aynı yerde üst üste kocaman sivilce çıktı, koltuk altımda hiç çıkmazdı kocaman sivilce çıktı sizce hamile miyim? Yarın adet günüm inşallah olmam kızlar yaa cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum. Bu arada çarşamba günü idrar testi yaptım adetime 3 gün vardı negatif çıktı çok üzülmüştüm. Biliyorum çok uzun oldu kusura bakmayın 😑😑
Hızlı test var yaparsan büyük ihtimal çıkar ayrıca akintinin öyle olmadı belirti ben bu ne diye korkmuştum meğer hamileymisim

Anladım canım gelmedi daha normal bitişini beklemem lazım 20 temmuza kadar bekleyeyim o zamann canım
Canısı sen benle aynı tarihte 🙈 varsada suan çıkmayabilir daha 1 hafta var anca erken gebelik testi yapman lazım ki o bile doğru sonuç vermez belki. Send bekle benve

Regilim 4 gün geçmişti Bugün Regil oldum kızlar yaa çok üzgünüm olduğundan az geliyor o kadar ümitlenmiştim aslında ama bu ay nasip değilmiş 🙄😑sizlerin güzel haberlerini bekliyorum ben bu ay hamiş olamadım umarım siz olursunuz Herşeyin hayırlısı 😔😔

Regilim 4 gün geçmişti Bugün Regil oldum kızlar yaa çok üzgünüm olduğundan az geliyor o kadar ümitlenmiştim aslında ama bu ay nasip değilmiş 🙄😑sizlerin güzel haberlerini bekliyorum ben bu ay hamiş olamadım umarım siz olursunuz Herşeyin hayırlısı 😔😔
Hayırlısı olsun kuzum daha zmanı varmış demek😊 Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin bizlere. Bizim senle tarihler nerdes aynıydı diye hatırlıyorum ama yanlış değilse, 19da olup 25de bitmiştim ben en son. Bu ay daha olmadım ama olucam hibi rüyamda hastalandiğimi gördüm ya resmen nasıl bir psikolojiyse rüyaya bile giriyor😃

Hayırlısı olsun kuzum daha zmanı varmış demek😊 Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin bizlere. Bizim senle tarihler nerdes aynıydı diye hatırlıyorum ama yanlış değilse, 19da olup 25de bitmiştim ben en son. Bu ay daha olmadım ama olucam hibi rüyamda hastalandiğimi gördüm ya resmen nasıl bir psikolojiyse rüyaya bile giriyor😃

Canım ben adet oldum diyorum ama tuhaf yani çok geliyor bir de açık kırmızı renkte çok halsiz kalıyorum bu adetimde bu sefer nedir bilemiyorum hiç anlamdım gitti adet mi başka bişey mi bilmiyorum değişik psikolojideyim şuan 🙄😑😑

• Beğen
Reactions: N8M
Canım ben adet oldum diyorum ama tuhaf yani çok geliyor bir de açık kırmızı renkte çok halsiz kalıyorum bu adetimde bu sefer nedir bilemiyorum hiç anlamdım gitti adet mi başka bişey mi bilmiyorum değişik psikolojideyim şuan 🙄😑😑
Yavrum bazı aylar az bazı aylar çok kanama olurmuş benimd bazen öylr oluyor, belki ondandır. Bend az önce ovulasyon testi yapayım dedim hala benimki gelemedi, Tnin gölgesi bile yok bırak bebeği🤷🏻‍♂️

Yavrum bazı aylar az bazı aylar çok kanama olurmuş benimd bazen öylr oluyor, belki ondandır. Bend az önce ovulasyon testi yapayım dedim hala benimki gelemedi, Tnin gölgesi bile yok bırak bebeği🤷🏻‍♂️
Hayırlısı canım öbür aya nasipse olur hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım benim 😘🥰🥰😘

• Beğen
Reactions: N8M
Kızlar internetim yoktu ondan giremiyodum ne zamandır benimde bat 31 temmuz bekliyorum inşallah vardır birşeyler bu ay

Ayy inşallah tutar canım çok stres yapma kafaya takmamaya çalış..
Olursa senindir olmazsa zaten gelmemiştir hahaha ne biçim yazdım kız öyle 😁😁sevgilisi terk etmiş gibi töbe töbe 🤭🤭

Kızlar merhaba şimdi ovülasyon Zamanımı yoksa öncesi ya da sonrasında hamile kalma şansı var mı adetim dün bitti napayım sizce ne zaman birlikte olmam gerekiyor 🤭🤭

Kızlar merhaba şimdi ovülasyon Zamanımı yoksa öncesi ya da sonrasında hamile kalma şansı var mı adetim dün bitti napayım sizce ne zaman birlikte olmam gerekiyor 🤭🤭
Ovu testi pik yapinca basla.
Siliklesip tamamen silinnceye kadr.yani pikten sonra siliklesmye baslaynca birakma. Asil siliklesmeye baslaynca onmli

Ovu testi pik yapinca basla.
Siliklesip tamamen silinnceye kadr.yani pikten sonra siliklesmye baslaynca birakma. Asil siliklesmeye baslaynca onmli
Ben böyle hamilelik takvimi kullanıyorum canım test alma imkanım yok malesef bu güvenilir mi sizce ona göre anlar mıyım sence

Eklentiler

• Screenshot_20190725_195145_org.iggymedia.periodtracker.jpg
    Screenshot_20190725_195145_org.iggymedia.periodtracker.jpg
    42,3 KB · Görüntüleme: 25
Back