- 16 Haziran 2019
- 731
- 1.465
- 28
Canım reglin gecince yap o zaman daha net olurNe kadar beklesem ki kanda ne zaman çıkar daha adet olmadım napsam kızlar ya
Anladım canım gelmedi daha normal bitişini beklemem lazım 20 temmuza kadar bekleyeyim o zamann canımCanım reglin gecince yap o zaman daha net olur
Hızlı test var yaparsan büyük ihtimal çıkar ayrıca akintinin öyle olmadı belirti ben bu ne diye korkmuştum meğer hamileymisimAranıza yeni katıldım arkadaşlar bir Yavrumuz olsun istiyoruz. Sürekli bu forumu takip ediyorum okuyorum herkes birbirine yardım ediyor bana da yardımcı olacağınızı umuyorum.
18 haziranda adet oldum
25 haziran da adetim bitti 7 gün sürüyor
28 haziranda da 1 defa ilişkiye girdik. Vajinamı hemen yıkamadım 20 dk falan geçti öyle duş aldım çok yıkamadım. Telefonumda yumurtlama zamanı 28 haziranı gösteriyordu o gün çalışmalara başladık özelikle hamile kalma şansı yüksek oluyor diye..
İlişkiden 3 gün sonra yerden bişey almak için eğildim ve vajinamda acayip ağrı hissettim 1 defa oldu daha sonra süt renginde koyu beyaz parça parça akıntım olmaya başladı, kasıklarımda ağrı hissediyorum ara ara baş dönmelerim, mide bulantısı oluyor yüzümde 2 defa aynı yerde üst üste kocaman sivilce çıktı, koltuk altımda hiç çıkmazdı kocaman sivilce çıktı sizce hamile miyim? Yarın adet günüm inşallah olmam kızlar yaa cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum. Bu arada çarşamba günü idrar testi yaptım adetime 3 gün vardı negatif çıktı çok üzülmüştüm. Biliyorum çok uzun oldu kusura bakmayın
Canısı sen benle aynı tarihteAnladım canım gelmedi daha normal bitişini beklemem lazım 20 temmuza kadar bekleyeyim o zamann canım
Hızlı test var yaparsan büyük ihtimal çıkar ayrıca akintinin öyle olmadı belirti ben bu ne diye korkmuştum meğer hamileymisim
Bekliyim bari inşallah dayanabilirim kanda çıkmaz mı ki kan versem kızlarCanısı sen benle aynı tarihtevarsada suan çıkmayabilir daha 1 hafta var anca erken gebelik testi yapman lazım ki o bile doğru sonuç vermez belki. Send bekle benve
Hayırlısı olsun kuzum daha zmanı varmış demekRegilim 4 gün geçmişti Bugün Regil oldum kızlar yaa çok üzgünüm olduğundan az geliyor o kadar ümitlenmiştim aslında ama bu ay nasip değilmişsizlerin güzel haberlerini bekliyorum ben bu ay hamiş olamadım umarım siz olursunuz Herşeyin hayırlısı
Hayırlısı olsun kuzum daha zmanı varmış demekAllah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin bizlere. Bizim senle tarihler nerdes aynıydı diye hatırlıyorum ama yanlış değilse, 19da olup 25de bitmiştim ben en son. Bu ay daha olmadım ama olucam hibi rüyamda hastalandiğimi gördüm ya resmen nasıl bir psikolojiyse rüyaya bile giriyor
Yavrum bazı aylar az bazı aylar çok kanama olurmuş benimd bazen öylr oluyor, belki ondandır. Bend az önce ovulasyon testi yapayım dedim hala benimki gelemedi, Tnin gölgesi bile yok bırak bebeğiCanım ben adet oldum diyorum ama tuhaf yani çok geliyor bir de açık kırmızı renkte çok halsiz kalıyorum bu adetimde bu sefer nedir bilemiyorum hiç anlamdım gitti adet mi başka bişey mi bilmiyorum değişik psikolojideyim şuan
Hayırlısı canım öbür aya nasipse olur hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım benimYavrum bazı aylar az bazı aylar çok kanama olurmuş benimd bazen öylr oluyor, belki ondandır. Bend az önce ovulasyon testi yapayım dedim hala benimki gelemedi, Tnin gölgesi bile yok bırak bebeği
Amin inşallah yavrumHayırlısı canım öbür aya nasipse olur hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım benim
Insllh cnm. Daha 10 gun varmis .insllh tutarKızlar internetim yoktu ondan giremiyodum ne zamandır benimde bat 31 temmuz bekliyorum inşallah vardır birşeyler bu ay
Kızlar internetim yoktu ondan giremiyodum ne zamandır benimde bat 31 temmuz bekliyorum inşallah vardır birşeyler bu ay
Ovu testi pik yapinca basla.Kızlar merhaba şimdi ovülasyon Zamanımı yoksa öncesi ya da sonrasında hamile kalma şansı var mı adetim dün bitti napayım sizce ne zaman birlikte olmam gerekiyor
Ben böyle hamilelik takvimi kullanıyorum canım test alma imkanım yok malesef bu güvenilir mi sizce ona göre anlar mıyım senceOvu testi pik yapinca basla.
Siliklesip tamamen silinnceye kadr.yani pikten sonra siliklesmye baslaynca birakma. Asil siliklesmeye baslaynca onmli
Kendin akıntı takibi yapabilirsin. Yumurta akı kıvamında uzayan akıntı olduğunda ertesi gün yumurta çatlamış oluyorBen böyle hamilelik takvimi kullanıyorum canım test alma imkanım yok malesef bu güvenilir mi sizce ona göre anlar mıyım sence
O zaman yapmam gerekiyor anladım canım benim çok teşekkür ederimKendin akıntı takibi yapabilirsin. Yumurta akı kıvamında uzayan akıntı olduğunda ertesi gün yumurta çatlamış oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?