Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buzluğa koy kanka ilk günkü gibi taze oluyo diyolarAy hadi insllh hayrli haberle gel. Ilk idrari nasil tutcan kiz sabhtan
Ogrenciyken orda oturdum ben de . Seviorm oralri. Kaynanamlr da 75in orda oturuoKayapinar cnm
Testte yok gitmem artık tutsam bişey olmaz heraldeAy hadi insllh hayrli haberle gel. Ilk idrari nasil tutcan kiz sabhtan
Çok silik var sanki cnm en iyisi iki gün sonra tekrar kan ver inşallah yükselir değerinKızlar regl 3 gün geçti sizce çizgi var mı kan verdim 2.3 çıktı
Deli yaaBuzluğa koy kanka ilk günkü gibi taze oluyo diyolar![]()
Hahahha evet en iyisi öyle yapayım daha garanti ya da hamileysem bile sırf buzluğa koydum diye negatif çıkar hahahh töbe Töbe yaaBuzluğa koy kanka ilk günkü gibi taze oluyo diyolar![]()
Sankiim bisyler var gibi emmeee bilemedim qııKızlar regl 3 gün geçti sizce çizgi var mı kan verdim 2.3 çıktı
İyi fikirmis aslında haDeli yaakimyasi degisirmis bide. Gecen bi video izledim. Kiz testi kolanin icine koydu. Cift cizgi oldu . Sevgilisini kandrdi manyak hamileyim diye
Bizde bu şans varken herşey mümkünHahahha evet en iyisi öyle yapayım daha garanti ya da hamileysem bile sırf buzluğa koydum diye negatif çıkar hahahh töbe Töbe yaa![]()
Dikkt et cok tutma dayanmiosan sabah yap. Sonuc olrak beklemis idrar onmli o yuzden sabah yapin diolrTestte yok gitmem artık tutsam bişey olmaz heralde![]()
Doğru eşşek şansımı yoksa gerçekten şans mı göreceğiz eşşek şansı ne demekseBizde bu şans varken herşey mümkün![]()
Adet olmazsam öyle yaparım inş olmam fatma dua et olursam da öbür aya artıkDikkt et cok tutma dayanmiosan sabah yap. Sonuc olrak beklemis idrar onmli o yuzden sabah yapin diolr
Valla bende ilk defa duydum kanka şimdi Google babaya sorardım ama üşeniyorumDoğru eşşek şansımı yoksa gerçekten şans mı göreceğiz eşşek şansı ne demekse![]()
Hahha kız bir de yoksa rezil olurum hahahha attım öyle yaniValla bende ilk defa duydum kanka şimdi Google babaya sorardım ama üşeniyorum![]()
Insllh uyuyana kdr aklmdasin. Gecen yolculk yapiodm. Yolcunjn duasi kabul olurmus burdaki herkse ettim. Insllh hayrli bi zmnda hayrli yavrulrimz olur.Adet olmazsam öyle yaparım inş olmam fatma dua et olursam da öbür aya artık
Bende zaten sırf seni rezil etmemek için sormadım üşenme falan bahane yaniHahha kız bir de yoksa rezil olurum hahahha attım öyle yani![]()
Ayy hadi inşallah kız :)Insllh uyuyana kdr aklmdasin. Gecen yolculk yapiodm. Yolcunjn duasi kabul olurmus burdaki herkse ettim. Insllh hayrli bi zmnda hayrli yavrulrimz olur.
Aaa aaa şuna bak gıcık kanka nolcak sağol yaniiBende zaten sırf seni rezil etmemek için sormadım üşenme falan bahane yani![]()