- 12 Temmuz 2019
- 146
- 125
- 18
- 30
Ne tarafa saldiysak olmadı bu eskilerde valla masallah her vuruş gol olmuş yaniole oldu yaa. Ne dertli bisymis yaa. En iisi hic bisy bilmicen eskiler gibi salcan bitcek.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne tarafa saldiysak olmadı bu eskilerde valla masallah her vuruş gol olmuş yaniole oldu yaa. Ne dertli bisymis yaa. En iisi hic bisy bilmicen eskiler gibi salcan bitcek.
Ben heyecandan uyumadım yatarım birazdan bir de erken kalkmam lazım yarın koca işe gidecek erkendenHos buldm cnmcim. Hadi Ben koca yolu gozluorm siz niye uyumadinz![]()
İyi geceler canimcimmmmm yarın görüşürüzKızlarr ben artık yatışhepinizi çok sevdim ve çok memnun oldum yarın güzel gelişmeler ile görüşürüz inşallah
iyii gecelerrr
![]()
Valla bende de durum aynı ama uyku tutmuyoBen heyecandan uyumadım yatarım birazdan bir de erken kalkmam lazım yarın koca işe gidecek erkenden![]()
Vallahi yaa msallh. En az 7 10 cocuk yapiolr bana misin demiolr. Cok bilince olmi demk kiNe tarafa saldiysak olmadı bu eskilerde valla masallah her vuruş gol olmuş yani![]()
Hahahha ayy koptum gülmekten deniz yaaa hahahha kahkaha attım vallahi süpersiniz yaaUzerinize afiyet uçak kaldırıyoruz da ondan uyumadik![]()
Atliyim gelim hemen yanına bı uçağa bakar biliyorsun yaniBenim kocada gececi.s yalnız yatasım yok ama napayım idare ederim artık![]()
Ne heycani kizBen heyecandan uyumadım yatarım birazdan bir de erken kalkmam lazım yarın koca işe gidecek erkenden![]()
İyi geceler kuzum yarın görüşürüzİyi geceler canimcimmmmm yarın görüşürüz![]()
Ne demek canım bunun için burdayızHahahha ayy koptum gülmekten deniz yaaa hahahha kahkaha attım vallahi süpersiniz yaa![]()
Gel yavrum gelAtliyim gelim hemen yanına bı uçağa bakar biliyorsun yani![]()
Gule guleee. Cifter cifter gel burayaKızlarr ben artık yatışhepinizi çok sevdim ve çok memnun oldum yarın güzel gelişmeler ile görüşürüz inşallah
iyii gecelerrr
![]()
Tek rakibim türk hava yollarıGel yavrum gelbi kocamın uçak gibi olmaz ama
seninde başımın üstünde yerin var
![]()
Ben deniz yarın adet olmazsam eğer test alıp yapıcam ondan heyecanlıyımNe heycani kizbu arada batiniz ne zmndi. Kimin ki en yakin unuttm
![]()
Kayapinar cnmD Deniz Gezmis d.bkirin neresnde oturuosn
Ay hadi insllh hayrli haberle gel. Ilk idrari nasil tutcan kiz sabhtanBen deniz yarın adet olmazsam eğer test alıp yapıcam ondan heyecanlıyım![]()
Bende sen test yapican diye heyecanliyim ondan uyuyamadımBen deniz yarın adet olmazsam eğer test alıp yapıcam ondan heyecanlıyım![]()