• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar bi bakar mısınız??

Anladım canım bende genelde 28 günde oluyor düzenli çok şükürr benim. Sende benden bikaç gün öncesin demek🙈 hatta benim yumurtlama bile düzenli 2 aydır hep 15 gün yumutlama 16 gün çatlama görüyorum. Bakalım inşallah 3 aya gerek kalmaz ama kalcak gibi😂 send ovulasyon al canım o gün bı gün mü derdin olmuyor daha düzenli oluyor ilişki 😌 aslında ben takip olunca hemen olur diyordum ama her nasip vaktine esirdir. Bekliyoruz bakalım

Eveet canım 😂😂İnşallah senin de hakkında hayırlısı olsun bebişin seninledir umarım bakalım adet olursam size sorarım napmam lazım diye inşallah gerek kalmaz🤔🤔

• Muhteşem
Reactions: N8M
Eveet canım 😂😂İnşallah senin de hakkında hayırlısı olsun bebişin seninledir umarım bakalım adet olursam size sorarım napmam lazım diye inşallah gerek kalmaz🤔🤔
Amin canım ama bence adet olucam çünkü hiçbir hamilelik belirtisi yok. Ben artık 11 aydır kendi kendime o kadar çok belirti aradım ve kendimi hamile sandım ki artık yok olduğuna eminim 😂 senin mutlu haberini görürüz inşallah 💕 senden bi kaç gün sonrada benim batı😂😂 hayırlısı artık Allahım hepimizi sevindirsin inşallah 💕

Ben gittim canım yok şükür herşey normal eşim gitmedi hiç, ama bu ayda deneme başarısız olursa gideriz diyoruz oda bi tahlil yaptırır en azından
Aynen canım gitsin eğer ondada bı sorun çıkmazsa kesinlikle rahim filmi cektirmeni öneriyorum neden dersen benim de bütün tahlillerim temiz çıkıyordu hep bu ay kaldım diyordum her ay husran yaşıyordum bı sorun yoksa niye olmuyo diye diye kendimi yedim bir buçuk yıldır meğerse tuplerim tikaliymis özel hastanedeki doktor çekelim dedi rahim filmi cektirdm ve doktorum en fazla 3 ay içinde hamile kalırsın dedi şimdi okadar pişmanım ki önceden cektirmedigime boşuna zaman kaybettim

Amin canım ama bence adet olucam çünkü hiçbir hamilelik belirtisi yok. Ben artık 11 aydır kendi kendime o kadar çok belirti aradım ve kendimi hamile sandım ki artık yok olduğuna eminim 😂 senin mutlu haberini görürüz inşallah 💕 senden bi kaç gün sonrada benim batı😂😂 hayırlısı artık Allahım hepimizi sevindirsin inşallah 💕

İnşallah canım çok teşekkür ederim🙏🙏 hakkında hayırlısı bu ay olmazsak öbür ay olur inşallah nasip kısmet bu işler bazıları da anlamazmış ama hamile olduğunu inşallah senin de öyledir 😍😍

Aynen canım gitsin eğer ondada bı sorun çıkmazsa kesinlikle rahim filmi cektirmeni öneriyorum neden dersen benim de bütün tahlillerim temiz çıkıyordu hep bu ay kaldım diyordum her ay husran yaşıyordum bı sorun yoksa niye olmuyo diye diye kendimi yedim bir buçuk yıldır meğerse tuplerim tikaliymis özel hastanedeki doktor çekelim dedi rahim filmi cektirdm ve doktorum en fazla 3 ay içinde hamile kalırsın dedi şimdi okadar pişmanım ki önceden cektirmedigime boşuna zaman kaybettim
Sıkma canını canım vardır bi hayır inşallah vesile olur hemen alırsın mutlu haberi. Bend 1 yıl geçsin eşimde de sorun olmazsa çektiririm heralde. Ama ondan da çok korkuyorum ya insallah Grek kalmaz

İnşallah canım çok teşekkür ederim🙏🙏 hakkında hayırlısı bu ay olmazsak öbür ay olur inşallah nasip kısmet bu işler bazıları da anlamazmış ama hamile olduğunu inşallah senin de öyledir 😍😍
Buna bir şarkı ilr Ahh keşkee aahhh keşkee derim canım çok sağol 😘 dua edelim birbirimize 🤲 bizi haberdar et 😌

Sıkma canını canım vardır bi hayır inşallah vesile olur hemen alırsın mutlu haberi. Bend 1 yıl geçsin eşimde de sorun olmazsa çektiririm heralde. Ama ondan da çok korkuyorum ya insallah Grek kalmaz
Korkmana gerek yok ben anestezili çektirdim hicbisey hissetmedim cnm çok basit bir işlem 10 dakika sürüyor sadece

Haha çok teşekkür ederim bana iyi moral veriyorsunuz ikinizde gerçekten çok sağolun 😂😍😍
Bend bu sayfayı bu yüzden sevdim ya birbirini hiç tanımayan insanlar dert ortağı oluyor, düşünce paylaşıyor😍 ben resmen hamile haberlerine seviniyorum hele bide sohbet ettiğim insanların olursa daha çok 🤩

Bende Diyarbakır Yalova'dan gelin geldim buraya :) ama aslen Erzurumluyum :)

• Beğen
Reactions: N8M
Back