- 24 Temmuz 2023
- 114
- 32
-
- Konu Sahibi Uyeadiyok123
Dini nikahımız mevcut nikaha 3 hafta kaldı bazı sebeplerden dolayı yalnız yaşayan annesinin evindeyiz. Annesi uyurken dedim ki ayrı yatmayalım beraber yatalım dedim bana diyor ki nikaha az kaldı nikahtan sonra yatarız diyor hayır yani annesi arada bi nöbete gidiyor evde yalnız kalıyoruz bu nasıl bi mantık. Bende dedim ki biz dinen evliyiz bize bişey deme hakkı yok diyorum. Ailesine karşı bizi savunamayan bir eşim mi var diye sorguladım.
Hayır anlatmasını istemem sadece oğlum niye beraber yatıyorsunuz demesinden mi korkuyor diyr düşündüm ve bana saçma geldiSizin adamla sevismek istemenizin ailesiyle ilgisi ne ki?
Adamin kendi tercihi.
Annesi evde olsun olmasin, istese olurdu.
Sevistikten sonra gidip annesine anlatmayacak heralde, ailesine savunup savunmamasi ne alaka yağni?
Mühendisim böyle olması gerektiği için aynı evdeyiz nikah uzak çünküMühendis misiniz? Eşiniz prensiplerine bu kadar bağlıysa nikahtan önce aynı evde yaşamak neden?
Adam istese hotel ayarlar yine sevisir diyorum? Anasiyla bi alakasi yok diyorum?Hayır anlatmasını istemem sadece oğlum niye beraber yatıyorsunuz demesinden mi korkuyor diyr düşündüm ve bana saçma geldi
Hayır anlamadın istese bile annesi yokken yatıyor benimleAdam istese hotel ayarlar yine sevisir diyorum? Anasiyla bi alakasi yok diyorum?
Ha sevistiniz mi yani?Hayır anlamadın istese bile annesi yokken yatıyor benimle
Yani dinen eşimHa sevistiniz mi yani?
O zaman yaptığının arkasında dursun adama bakYani dinen eşim
Yani dinen eşim
Demek ki böyle ayrıntılara takılıyor, değer veriyor. Ben asıl ana kuzusu mu değil mi şuan ona takıldımHayır anlamadın istese bile annesi yokken yatıyor benimle
Adam geri kafalı değil sadece prensipleri var. Siz de sadece dini nikaha çok güvenip anlam yüklemeyin evli olmanız için kanunlar nezdinde de imza atmanız lazım.Mühendisim böyle olması gerektiği için aynı evdeyiz nikah uzak çünkü
Valla bilemiyorum ana kuzusu tabi tel çocuk olunca ne olacakDemek ki böyle ayrıntılara takılıyor, değer veriyor. Ben asıl ana kuzusu mu değil mi şuan ona takıldım
Aynen öyle yapıuoruzSiz yine de korunun da dinen eşinizin, aslında sevgilinizin başına nikahtan önce bir şey gelirse; (ayrılırsanız, ömrü yetmezse ) bir de soy bağı tespiti vb ile uğraşmak zorunda kalmayın.
Evet iki imza atıcaz çok anlam yüklüyor demekkiAdam geri kafalı değil sadece prensipleri var. Siz de sadece dini nikaha çok güvenip anlam yüklemeyin evli olmanız için kanunlar nezdinde de imza atmanız lazım.
O zaman geçmiş olsun asıl zorluk bu olacak hadi kocayı evlenince şaapmaya ikna edersiniz de kaynana aranızda yatmasın dikkat edinValla bilemiyorum ana kuzusu tabi tel çocuk olunca ne olacak
Yok canım o kadar da değilO zaman geçmiş olsun asıl zorluk bu olacak hadi kocayı evlenince şaapmaya ikna edersiniz de kaynana aranızda yatmasın dikkat edin