- 8 Nisan 2023
- 5.399
- 48.179
- Konu Sahibi Uyeadiyok123
Yani eşim eşim deyip duruyorsunuz, üzgünüm ama bunun için iki imza evet anlam yüklüyorEvet iki imza atıcaz çok anlam yüklüyor demekki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani eşim eşim deyip duruyorsunuz, üzgünüm ama bunun için iki imza evet anlam yüklüyorEvet iki imza atıcaz çok anlam yüklüyor demekki
Ailesinin yanında yapmam elbette neyi nasıl davranmam gerektiğini biliyorum. Aynı yatakta yatınca illa sevişilmezDini nikaha guvenerek rahat rahat sevisen kisi sanirim sizsiniz. Bu durumda geri kafali sevgiliniz degilde siz oluyorsunuz yalnız?
Çekiniyor demekki artık eşim diyorum az kaldı Allah’ın izniyleYani eşim eşim deyip duruyorsunuz, üzgünüm ama bunun için iki imza evet anlam yüklüyor
Bence böyle düşünebilir yani ne var bundaHayır anlatmasını istemem sadece oğlum niye beraber yatıyorsunuz demesinden mi korkuyor diyr düşündüm ve bana saçma geldi
Ailesinin yanında yapmam elbette neyi nasıl davranmam gerektiğini biliyorum. Aynı yatakta yatınca illa sevişilmez
Bence adam aydın siz biraz geri kafalısınız. Eşiniz (!) eşiniz olmadığının farkında ve annesinin yanında sevgilisiyle uyumasının hoş olmayacağını düşünüyor.
Evimiz çoooookkkk uzaklarda nikah işin annesinin yanındayızNeden bazı sebeplerden dolayı kadını evinde kalıyorsunuz asıl nikaha 3 hafta kaldıysa eviniz de vardır.
Siz evinizde kalırsınız, nişanlınız da oraya kaçamak gelir. Kadının evinde niye bu ekşın
Peki sizin aileniz nerede 3 hafta kv evinde nikah beklemeye uzun bir süre ya hani.Evimiz çoooookkkk uzaklarda nikah işin annesinin yanındayız
Ailemde uzakta mecbur geldim bende bizimkiler git dedi zatenPeki sizin aileniz nerede 3 hafta kv evinde nikah beklemeye uzun bir süre ya hani.
Yatmak istemeyebilir.3 hafta kalmışDini nikahımız mevcut nikaha 3 hafta kaldı bazı sebeplerden dolayı yalnız yaşayan annesinin evindeyiz. Annesi uyurken dedim ki ayrı yatmayalım beraber yatalım dedim bana diyor ki nikaha az kaldı nikahtan sonra yatarız diyor hayır yani annesi arada bi nöbete gidiyor evde yalnız kalıyoruz bu nasıl bi mantık. Bende dedim ki biz dinen evliyiz bize bişey deme hakkı yok diyorum. Ailesine karşı bizi savunamayan bir eşim mi var diye sorguladım.
Bahane olabilir benceAile evi olduğu için tedirgin olmuştur. Sevgiliyken cilveleşme, oynaşma gibi şeyler olduysa sebebi budur. Ama sadece yatmak istemişsiniz bana bahane gibi geldi.
Geri kafalı deyilde resmi nikahı bekliyorDini nikahımız mevcut nikaha 3 hafta kaldı bazı sebeplerden dolayı yalnız yaşayan annesinin evindeyiz. Annesi uyurken dedim ki ayrı yatmayalım beraber yatalım dedim bana diyor ki nikaha az kaldı nikahtan sonra yatarız diyor hayır yani annesi arada bi nöbete gidiyor evde yalnız kalıyoruz bu nasıl bi mantık. Bende dedim ki biz dinen evliyiz bize bişey deme hakkı yok diyorum. Ailesine karşı bizi savunamayan bir eşim mi var diye sorguladım.
Yani onun “iki imzaya” yüklediği anlam sizin ama dinen evliyize yüklediğiniz anlamdan daha mantıklı ve rasyonel. Resmi nikahı görmeden imam nikahı kıyan imamı da şikayet etmek lazım.Evet iki imza atıcaz çok anlam yüklüyor demekki