- 19 Ocak 2016
- 1.387
- 1.389
- 83
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
- #1.101
Yok bu ay evdeyim bisey çıkmazsa inşallahsen bir evinde dursan yapacan da evde durduğun yokki
bu ay bır yere yatılı gırme bbakalım fazla sonuclar nasıl olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok bu ay evdeyim bisey çıkmazsa inşallahsen bir evinde dursan yapacan da evde durduğun yokki
bu ay bır yere yatılı gırme bbakalım fazla sonuclar nasıl olacak
daha da ıyı olacak canımÖlçü olarak fark yok ama sıkılaşmayı hissediyorum
hadi bakalım :))Yok bu ay evdeyim bisey çıkmazsa inşallah
1 cm gitmiş hayret
kalça 98
basen 96
bacak 59
aynı kalmış
kilo 54.700
Tebrikler1 cm gitmiş hayret
kalça 98
basen 96
bacak 59
aynı kalmış
kilo 54.700
Canım cok tebrik ederim süpersin , hızla azalsınlar insallahhadi bakalım ilk açılış benden
basen 106___104
kalça 104____103
iç bacak 60__59
fena değil demi
selam canim cok yogundum anca yapabildim. ölçtün mu seeen coook metak ediyorummHoş geldin. Kaç gündür yoktun kötü birsey yoktur insallah
Benimde ölçümlerde ciddi azalma yok ama görüntü olarak daha iyiler en azından bana öyle geliyor . Umutla yapmaya devam ...Ölçü olarak fark yok ama sıkılaşmayı hissediyorum
Tebrik ederim , kısa surede çok guzel sonuclar .1 cm gitmiş hayret
kalça 98
basen 96
bacak 59
aynı kalmış
kilo 54.700
Ilk sayfada başlangıç ölçümlerimiz var , bugün ise hareketlerden sonra ki ilk ölçüm günümüz .Siz niye çift sayı belirtiyosunuz , önceki ölçüler mi onlar
Hoşgeldin , hep beraber kısa surede kalıcı olarak kurtuluruz inşallah .y, post: 45616150, member: 188564"]
Anladım teşekkür ederim canım , aranıza yeni katıldım , hepinize Merhaba ve başarılar dilerim