• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar basen belasından hep beraber kurtuluyoruz...

Basen Eritmek için Egzersiz Hareketleri:

• Öncelikle bu hareketleri yapabilmek amacıyla, giyeceğiniz kıyafetlerin sizi sıkmaması ve bunaltmaması gerekmektedir. Bir sandalye alarak, karşınıza koyun ve sandalyenin karşısına uzanarak, bir ayağınızı sandalyenin üzerine koyun. Diğer ayağınızı havaya kaldırın. Ardından sandalyenin üzerinde var olan ayağınızın havaya kaldırarak, havada bulunan ayağınızı sandelyenin üzerine koyun.
  • vücudunuzu dik tutarak, önce sağ ayağınızı geriye atın. ve vucudunuzun esnemesini sağlayın. Ardından tekrar aynı pozisyona getirip sol ayağınızı geriye doğru atarak vücudunuzun esnemesini sağlayın.
  • Sandalyenin karşısına geçin ve ellerinizi öne doğru omuz hizasında açın. ve sandalye hizasına gelecek şekilde yarım oturmaya çalışın. Oturur oturmaz hemen kalkmayın. Sandalye hizasında 5 saniye kaldıktan sonra, ayağa kalkın ve vücudunuzu esnetin.
  • Ama Basen erimesinde en etkili egzersiz yolu kesinlikle pilates olmaktadır.
Sizler de bu hareketleri yaparak ve aynı zamanda da diyet yaparsanız yaza kesinlikleBasensiz bir beden ile formda gireceksiniz.

bakın ne buldum :)))

y, post: 45616150, member: 188564"]Ilk sayfada başlangıç ölçümlerimiz var , bugün ise hareketlerden sonra ki ilk ölçüm günümüz .[/QUOTE]
Anladım teşekkür ederim canım , aranıza yeni katıldım , hepinize Merhaba ve başarılar dilerim

Kızlar şimdi ev müsait degil ama aksam veya yarın pantolonla telden foto çekmeyi düşünüyorum .kismet olursa 1 ay sonra ölçüm gunü yine aynı kıyafetle foto çekincem . görsel olarak fark var mi karşılaştırmak icin .

Back