- 19 Ocak 2016
- 1.387
- 1.389
- 83
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
-
- #1.121
Az da olsa değişim var zaten bir ayda mucize beklemeyinBasen 96
Kalça 100
Üst bacak 57
Ölçülerim böyle . Kalça aynı kalmış .
Buna da şükür ...
Aramıza hoşgeldin evet ilk sayfadaki hareketler1. Sayfadaki hareketleri mi yapıyoruz acaba
oo senınde basenler ıyı kalça nıye gitmedi acaba..Canım cok tebrik ederim süpersin , hızla azalsınlar insallah
gemiş olsun canım evet ölçtüm benselam canim cok yogundum anca yapabildim. ölçtün mu seeen coook metak ediyorumm
Benimde ölçümlerde ciddi azalma yok ama görüntü olarak daha iyiler en azından bana öyle geliyor . Umutla yapmaya devam ...
Şimdi uyandım hepinize günaydın kızlar
Kalça=97
basen =94
bacak=60
evet canım1. Sayfadaki hareketleri mi yapıyoruz acaba
aa evet cekip buraya da koysak mı kı :))Kızlar şimdi ev müsait degil ama aksam veya yarın pantolonla telden foto çekmeyi düşünüyorum .kismet olursa 1 ay sonra ölçüm gunü yine aynı kıyafetle foto çekincem . görsel olarak fark var mi karşılaştırmak icin .
şimdiden kolay gelsın canım :))Hoşbuldum , ben şimdi hareketlere bakayım ,ufaklık okula gidince başlarım
Geçmiş olsun arkadaşım[/QUOTE]Geçmiş olsunOTE="Yagmurun_kizi, post: 45617300, member: 722391"]kızlar eşimde şeker hastalığı çıkmış doktor eşime 1 ay hava değişimi vermış..
oda bılmıyorya egzersız yaptığımı
listeyle biriniz ilgilenirmi
ben yaptığımı yazar çıkarım hemen.
ancak o uyurken yapacam zaten
abartmadan yap tabiKahvaltı yapayım mıı acaba , bu hareketlere güvenerekten
ooo Canımm masallah sonuc harika cok mutlu oldum senin adinaagemiş olsun canım evet ölçtüm ben
basen 106___104
kalça 104____103
iç bacak 60__59
böyle benım sonuclar
hemen cıddı azalma olmaz kı gülüm yavaş yavaş. :))
o basenler hemencecık oldumu sankı yılların birikimi
tabloya ekledım canım senı hosgeldın aramıza
evet canım
Çok geçmiş olsun canımkızlar eşimde şeker hastalığı çıkmış doktor eşime 1 ay hava değişimi vermış..
oda bılmıyorya egzersız yaptığımı
listeyle biriniz ilgilenirmi
ben yaptığımı yazar çıkarım hemen.
ancak o uyurken yapacam zaten
1 ay sonra sonuçlardan belli olur canımOlur şeeef , başüstüne , ben şimdi hiiiiç abartmadan dalarım kahvaltıya , nerden görceeenizki
Evet ben de çok şaşırdım 3 4 kez ölçtüm hatta acaba yanılıyor muyum diye. :)))ooo Canımm masallah sonuc harika cok mutlu oldum senin adinaa))
benim malesef degisim yok ölçümlerde yemegi biraz abartiyorum çünkü. ama sikilasma cok iyi hissediyorum arkadaslarimda zayiflamissin diyo ucuyorum mutluluktan)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?