- 27 Ağustos 2013
- 1.234
- 2.617
-
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
- #3.301
Harikasın valla. Hep beraber yarın müthiş bi başlangıç yapıyoruz...Kızlar Pazartesi itibariyle bende katılmak istiyorum. Telefonuma indirdiğim basen ve karın egzersizleri var bi dönem yaptım ve basenim 4cm inceldi . Birde eliptik bisikletim var ona da başlayacağım birbirimize destek oluruz
Aaa cidden. Liste yapsak ya... Öyle daha net olur herşey..Kızlar selam Listeye beni de alın çok azimliyim hırs yaptım
Hey maşallah. Ben 1 gün durup 1 gün 30 taneyi zor yapıyodumCanım kaslaşma hemen olmaz önce yağlar erir.inan bana squat acayip inceltmişti bacaklarımı arkadaşlarim cok şasırmisti.ama ben 1 gün ara vererek 20×3 ile başlamıştım.4 haftada bir 25×3 ve en son 30× 3 de birakmiştım.profesyoneller onu omuzlarında ağirlıkla yapıyorlar.kaslaşıp kalinlaşmaları normal..bence 1 ay dene
Iyi ki varsın :)Ben de varımmm :)
Evet bi arkadaş "beni de listeye alır mısınız?" Yazınca bende de bi ampul yandı :) madem aşinasın buralara listeyi sen yapabilir misin? Pazartesi itibariyle de basenlerle savaşımız resmi olarak başlar :)Hoşbuldumm :)
Hemen bi liste yapalım diyorumm:)
Eskilerindenim ben buranın, çabucak uyum sağlarımm:)
Ya konuyla alakası yok da Allah aşkına şu callaneticsin videolarını nerden buluyosunuz? Youtube'u alt üst ettim yok
Canım bacak yapım kalın.direk kiloyu oradan aliyorum zaten o yüzden arkadaşlarım şaşırmısti...bu arada günaydın herkeseNormalde bacak yapın ince mi kalın mı?
Denemek istiyorum ama zaten kaslanmaya müsait kalın bacaklar iyice kaslanır diye korkuyorum .
Sen de mi basen sorunu yasuuorsunnHala basenlerle ilgili sorununuz var mı? Konuyu canlandırmaya ne dersiniz? Arkadaşa ihtiyaç duyuyorum basenlerimle uğraşırken
Canım seni etiketliyorum bi sayfaya orda ilk sayfalarda link paylaşıldı ordan bulabilirsin videoyuYa konuyla alakası yok da Allah aşkına şu callaneticsin videolarını nerden buluyosunuz? Youtube'u alt üst ettim yok
Hem de büyüüüüüük bir basen sorunu yaşıyorumSen de mi basen sorunu yasuuorsunn
Aayyy çok teşekkür ederim. Hep duamdasın inşallahCanım seni etiketliyorum bi sayfaya orda ilk sayfalarda link paylaşıldı ordan bulabilirsin videoyu
Boyuna göre kilon iyi görünüyor...hepimizin kilolari biryere mi toplan mis ne31 yasinda 2 çocuk annesiyim
Bou 167
Kilo 64.7
Bel 77
Göbek 88
Kalça 100
Icbacak 60