Arkadaşlar basen belasından hep beraber kurtuluyoruz...

Kuzummm burdan devam edelim yine kızlar musait oldukça gelirler...
Sen naptin bu arada kilo durumun nasıl...
Çok şükür ben almadım hiç ama hareket de yapamadım...
Sadece bayramda yediğim 4 baklava için 2500 ip atladım kii yağa dönüşmesin diye :KK66: :KK66:
C cranial geçmiş olsun canım neyin var telden giriyorum çok eskilere bakamadım...
Bende azcık rahatsızim iyileşince başlayacağım...
Hepinizi tek tek taciz ediyo gibi oldum ama topici canlandırmak isterseniz ya da yeni bir başlık açtıysanız size katılmayı çok isterim :KK16:

Selamlar. Basenler için egzersizleriniz devam ediyor mu?
Merhaba :) ben bırakalı bayağı oldu bir dönem zayıfladım ama şimdi yine 7 kilo civarı fazlam var :KK43:((
O dönem mari winsor videosu ve makas hareketi bana inanılmaz fayda etmişti . basenler güzel toparlanmıştı ama spor da her şey gibi devam ettirdiğin sürece etkili . Bırakınca eskiye dönüyorsun . Pilates zayıflatmıyor bence ama vücudu toparlayıp şekillendiriyor . Eğer unlu gıdalardan uzak durarak yapılırsa o zaman hem kilo gidiyor hemde toparlanıyor vücut.

Konu sahibi gidince bizlerde dağıldık maalesef .

Merhaba :) ben bırakalı bayağı oldu bir dönem zayıfladım ama şimdi yine 7 kilo civarı fazlam var :KK43:((
O dönem mari winsor videosu ve makas hareketi bana inanılmaz fayda etmişti . basenler güzel toparlanmıştı ama spor da her şey gibi devam ettirdiğin sürece etkili . Bırakınca eskiye dönüyorsun . Pilates zayıflatmıyor bence ama vücudu toparlayıp şekillendiriyor . Eğer unlu gıdalardan uzak durarak yapılırsa o zaman hem kilo gidiyor hemde toparlanıyor vücut.

Konu sahibi gidince bizlerde dağıldık maalesef .
Evet sağlıklı beslenmenin de egzersizlerin de devamlılığı önemli kilo sorunu yaşamamak için. Ben de kilo vermeye çalışıyorum şuan. Basenler için de Mari Winsor'u yeni keşfettim, şimdilik 2 kez yaptım. Düzenli gitmeye çabalıyorum. Ama dediğim gibi aynı hedefe kitlenmiş bi grupla ilerlemek daha kolay oluyo :) o yüzden sizi tekrar buraya çekmek istemiştim :) kilo ya da basenlerin için yeni bi başlangıç yapmak istersen ben burdayım :)

Selamlar yine ben. Burada şimdilik tek başıma da olsa aktif olmaya çalışacağım. Katılmak isteyenleri beklerim :KK15:

Boy: 1.60
Kilo: 57.6
Kalça: 102
Basen: 101
Göbek: 88
Göğüs: 88
Bel: 67

HEDEFLER:
• Haftada en az 3 gün 10.000 adım
• Hafta içi 5 gün Mari Winsor
• Hafta içi 5 gün plank

ŞİMDİYE KADAR YAPILANLAR:
• 23 ekimden beri yürüyüş düzenli
• 27 ekim, 31 ekim ve 2 kasımda Mari Winsor yapıldı
• 31 ekim ve 2 kasımda 30 snlik plank yapıldı.

NOT:
• Hedefler 3 kasım-3 aralık tarihlerini kapsıyor. Sonrasında ölçüler alınıp program değiştirilecek...

Evet sağlıklı beslenmenin de egzersizlerin de devamlılığı önemli kilo sorunu yaşamamak için. Ben de kilo vermeye çalışıyorum şuan. Basenler için de Mari Winsor'u yeni keşfettim, şimdilik 2 kez yaptım. Düzenli gitmeye çabalıyorum. Ama dediğim gibi aynı hedefe kitlenmiş bi grupla ilerlemek daha kolay oluyo :) o yüzden sizi tekrar buraya çekmek istemiştim :) kilo ya da basenlerin için yeni bi başlangıç yapmak istersen ben burdayım :)
Bende katılmaya çalışayım uzun zaman oldu mari yapmayalı , haftada birkaç gün yapabilirsem süper olur . Yemeğime dikkat etmeye çalışıyorum ama pek başarılı olduğum söylenemez , belki bundan sonra daha dikkatli yerim :)

Bende katılmaya çalışayım uzun zaman oldu mari yapmayalı , haftada birkaç gün yapabilirsem süper olur . Yemeğime dikkat etmeye çalışıyorum ama pek başarılı olduğum söylenemez , belki bundan sonra daha dikkatli yerim :)
İşte bu! Beklediğim cevap buydu :) Harikasın sen... Sen yeter ki burda ol, gerisini çözeriz...

Merhaba canım ben de katılmak isterim araniza...5 gundür düzenli spor yapiyorum ve program oluşturdum kendime...pazar gunleri dinlenme günum olucak.
1 gun yürüyüş +plank
1 gün basen hareketler+kol calişması
Seklinde ayarladım kendimi..
Hedefim hem kilolarımı atmak hem de şekillenmek...Nisan ın başına kadar 54 olmak hedefim.suanda 64 kiloyum.agır adımlarla saglıklı ve kalıcı vermek istiyorum kilolarimi..
Sabah uyaninca limonlu su iciyorum.akşam yatmadan yesil çay.arada da nar ciceği cayı iciyorum.yediklerime de dikkat ediyorum...burda birbirimize destek olursak çok sevinirim:eğlence:

Selamlar yine ben. Burada şimdilik tek başıma da olsa aktif olmaya çalışacağım. Katılmak isteyenleri beklerim :KK15:

Boy: 1.60
Kilo: 57.6
Kalça: 102
Basen: 101
Göbek: 88
Göğüs: 88
Bel: 67

HEDEFLER:
• Haftada en az 3 gün 10.000 adım
• Hafta içi 5 gün Mari Winsor
• Hafta içi 5 gün plank

ŞİMDİYE KADAR YAPILANLAR:
• 23 ekimden beri yürüyüş düzenli
• 27 ekim, 31 ekim ve 2 kasımda Mari Winsor yapıldı
• 31 ekim ve 2 kasımda 30 snlik plank yapıldı.

NOT:
• Hedefler 3 kasım-3 aralık tarihlerini kapsıyor. Sonrasında ölçüler alınıp program değiştirilecek...
Bu arada kilon iyi arkadaşım...bir kaç kilo verirsen bir de spor olursa 1-2 aya kalmaz şekillenirsin.benim cok yolum var:KK43:
Bu arada ben de ölcülerimi birara alayım.:işsiz:

Merhaba canım ben de katılmak isterim araniza...5 gundür düzenli spor yapiyorum ve program oluşturdum kendime...pazar gunleri dinlenme günum olucak.
1 gun yürüyüş +plank
1 gün basen hareketler+kol calişması
Seklinde ayarladım kendimi..
Hedefim hem kilolarımı atmak hem de şekillenmek...Nisan ın başına kadar 54 olmak hedefim.suanda 64 kiloyum.agır adımlarla saglıklı ve kalıcı vermek istiyorum kilolarimi..
Sabah uyaninca limonlu su iciyorum.akşam yatmadan yesil çay.arada da nar ciceği cayı iciyorum.yediklerime de dikkat ediyorum...burda birbirimize destek olursak çok sevinirim:eğlence:
Çok güzel bi program yapmışsın gerçekten. Beslenmene de dikkat ettiğin sürece çok rahat kilo verirsin. Yeter ki motivasyonun daim olsun. Ben geçen yıl çok sık şehir dışına çıktığım için programım da çok sık sekteye uğradı. Buna rağmen 5 ayda 10 kilo vermiştim. Senin de bunu çok rahat yapabileceğinden eminim. Hele bi de bu bahsettiğin egzersizlere devam ettiğin sürece daha çok kilo vermiş gibi görüneceğinden eminim...

Evet canım 2 sene once 75 den bu programla 59 a inmistim...sonra korudum ...ama son 6 ayda 5 kilo aldım.59 iken herkes 54 civarı sanıyordu.spor cidden önemli

Bu arada kilon iyi arkadaşım...bir kaç kilo verirsen bir de spor olursa 1-2 aya kalmaz şekillenirsin.benim cok yolum var:KK43:
Bu arada ben de ölcülerimi birara alayım.:işsiz:
Çok şükür, hedefimi 52 olarak belirlemiştim ama 55e ulaştıktan sonrası tamamen keyfî olucak :) ama geçen sene bu zamanlar 67den yukarı doğru tırmanıyodum ve basen 112 santimi görmüştü. Dediğin gibi sen de ölçülerini al. Bi de bence iç çamaşırlarınla önden ve arkadan fotoğrafını çek. Ölçülerindeki küçülmeyi görüp, eski fotoğrafınla şimdiki halin arasındaki farkı görünce iyice motive oluyosun :)

Çok şükür, hedefimi 52 olarak belirlemiştim ama 55e ulaştıktan sonrası tamamen keyfî olucak :) ama geçen sene bu zamanlar 67den yukarı doğru tırmanıyodum ve basen 112 santimi görmüştü. Dediğin gibi sen de ölçülerini al. Bi de bence iç çamaşırlarınla önden ve arkadan fotoğrafını çek. Ölçülerindeki küçülmeyi görüp, eski fotoğrafınla şimdiki halin arasındaki farkı görünce iyice motive oluyosun :)
Fotoğraf mı :bicak:kendimden nefret eder miyim ki:olamaz:haklısın galiba...önce mezüre isini halledeyim bakalım

Evet canım 2 sene once 75 den bu programla 59 a inmistim...sonra korudum ...ama son 6 ayda 5 kilo aldım.59 iken herkes 54 civarı sanıyordu.spor cidden önemli
Harika bi sonuç almışsın :halay: yaz başında squat, lunge, plan, yüzme ve leslie'yi bi programa yayarak yapıyodum. Akabinde basenlerim şimdiki ölçüsüne indi. Sonra belimden bi ameliyat geçirdim. Ve 1 buçuk aydan fazla yattım. Kendime gelince basen ölçümü yine aldım. Ölçü aynı fakat görüntü farklıydı. Spor yaparken sıkı duran etim bıngıldamıştı. O yüzden bi anda yapıp, hızlı sonuç alacağım egzersizlerden ziyade, tüm hayatım boyunca erinmeden, zevkle yapacağım bi beslenme ve egzersiz programı daha önemli benim için. İpin ucunu kaçırmadan, hayatımın geri kalanını kilo ve basen sorunu yaşamadan geçirmek istiyorum.

Fotoğraf mı :bicak:kendimden nefret eder miyim ki:olamaz:haklısın galiba...önce mezüre isini halledeyim bakalım
Bi korku filmi efekti oluşturuyo haliyle :KK48: hele arkadan çekildiğinde "inanmıyorum gerçekten böyle mi görünüyorum" deyip, hele evliysen bi süre eşinle kaçım göçüm yaşamana sebep olabiliyo :KK48:

X