-
- Konu Sahibi Tugceeeeeeee
- #1.861
Benimkide büyümedi adetimin 10. Günü 11 mm oldu 14. günü gittiğimde büyüyen yumurtan yok dedi ya çatladı ya söndü dediCanım merhaba bir şey sorucam sana
Ben letu kullandım ama yumurtam büyümedi adetim gelir mi beklesem yoksa söktürücü kullanayım mı
canım nerde yaptırdın peki dr kimBurdan üzülerek tüp bebek yolculuğuna başlamıştım çok şükür rabbime değerim yükseldi tutundu bana meleğim salı günü gidip keseyo göreceğiz Allah'ın izniyleumudunuzu asla kaybetmeyin nolur ben tüp e başlarken çok umutsuzdum karamsardim ama oldu ilk deneme de hala inanamiyorum ama ben hiç biseye hocam gerçekmi diye soruyorum sabah pazartesi günü beta gördüğümde şükür namazımı kilip ağlayarak hepinize dua ettim hayırlı zamanda hayırlı şekilde olacak inanıyorum
Ankara'da canımcanım nerde yaptırdın peki dr kim
tamam canım istanbulda araştırma yapıyorum daAnkara'da canım
Kaybetme umudunu ben çok umutsuzdum ailem etrafim herkes oldu gözüyle baktı ben hepsine olmayadabilir ben ona hazırım sizde hazirlayin diye daha moral bozuyodum ama şu an çok şükür Rabbimetamam canım istanbulda araştırma yapıyorum davalla araştırırken bezdim vaz geçip oturcam yakında evde diyorum sonra denemeden bırakma diyorum kafam bi milyon oldu
hayırlısıyla kucağına al inşallah canım...valla zor süreçler ne çektiğimizi biz biliriz..Kaybetme umudunu ben çok umutsuzdum ailem etrafim herkes oldu gözüyle baktı ben hepsine olmayadabilir ben ona hazırım sizde hazirlayin diye daha moral bozuyodum ama şu an çok şükür Rabbime
Malesef canım çok zorlu yollar rabbim kolaylastiriyo yollarımızı dualarimizlahayırlısıyla kucağına al inşallah canım...valla zor süreçler ne çektiğimizi biz biliriz..
Bu topigi açtıklarında bende ilk yazanlardandım aşılama yaptırmıştım ama tutmamıştı aralıkta tüp bebek tedavisine başladım ve ocakta hamile oldugumu ogrendım arkadaslaara nacizane tavsiyem aşılamadan sonra vakit kaybetmeden iyi bir doktor ve laboratuvarına güvendiginiz yere gitmenizi tavsiye ederim dilerim ki hiç birine gerek kalmadan en tez zmanda bebeklere kavuşulsun ama bazen de uğraşılması gerekiyor hepinize rabbim en kısa zamanda hayırlı saglıklı bebekler nasip etsin ❤❤❤Burdan üzülerek tüp bebek yolculuğuna başlamıştım çok şükür rabbime değerim yükseldi tutundu bana meleğim salı günü gidip keseyo göreceğiz Allah'ın izniyleumudunuzu asla kaybetmeyin nolur ben tüp e başlarken çok umutsuzdum karamsardim ama oldu ilk deneme de hala inanamiyorum ama ben hiç biseye hocam gerçekmi diye soruyorum sabah pazartesi günü beta gördüğümde şükür namazımı kilip ağlayarak hepinize dua ettim hayırlı zamanda hayırlı şekilde olacak inanıyorum
Evet o zamanlar sessiz bakiyodum buralaraBu topigi açtıklarında bende ilk yazanlardandım aşılama yaptırmıştım ama tutmamıştı aralıkta tüp bebek tedavisine başladım ve ocakta hamile oldugumu ogrendım arkadaslaara nacizane tavsiyem aşılamadan sonra vakit kaybetmeden iyi bir doktor ve laboratuvarına güvendiginiz yere gitmenizi tavsiye ederim dilerim ki hiç birine gerek kalmadan en tez zmanda bebeklere kavuşulsun ama bazen de uğraşılması gerekiyor hepinize rabbim en kısa zamanda hayırlı saglıklı bebekler nasip etsin ❤❤❤
Amin canım sana da tutunsun sağlıkla sıhatle bizimle olsunlar ❤Evet o zamanlar sessiz bakiyodum buralaraaynen öyle aşılama da olmuyorsa zorlamayın başka doktora da gidin ben o şekilde sıkıntılarımi öğrendim tek düze bı sistem e kurban gitmeyin boşu bosuna
Aynıyız seninle hemen hemen galiba gün farkı var aramızda meleğin sana sımsıkı tutunsun inşallah
canım ben seni hatırlıyorum nerde yaptırdın tedavini hangi dr a gittin hayırlı olsun hamileliğin sıkıntısız kucağına al inşallahBu topigi açtıklarında bende ilk yazanlardandım aşılama yaptırmıştım ama tutmamıştı aralıkta tüp bebek tedavisine başladım ve ocakta hamile oldugumu ogrendım arkadaslaara nacizane tavsiyem aşılamadan sonra vakit kaybetmeden iyi bir doktor ve laboratuvarına güvendiginiz yere gitmenizi tavsiye ederim dilerim ki hiç birine gerek kalmadan en tez zmanda bebeklere kavuşulsun ama bazen de uğraşılması gerekiyor hepinize rabbim en kısa zamanda hayırlı saglıklı bebekler nasip etsin ❤❤❤
Teşekkür ederim canımcanım ben seni hatırlıyorum nerde yaptırdın tedavini hangi dr a gittin hayırlı olsun hamileliğin sıkıntısız kucağına al inşallah
Yumurta geliştirici ignesi kullanirken yan etkiniz oluyormuydu ?Merhaba arkadaşlar 4 gün önce aşılama yaptırdım. Hağla devam eden kasık ağrılarım var bel ağrısıda cabası merak ediyorum aşılama yaptırıp hamile kalanlar carmı tek gebelik veya çoğul gebelik gibi eğer aşılama yaptıranlar cevap verirse burdan bu sürecimizi birlikte geçire biliriz isterseniz inşallah bebişlerimiz olur. Hayırlısı ile cevaplarınızı bekliyorum.
Hayır olmadı canım zaten 5 gün kullandımYumurta geliştirici ignesi kullanirken yan etkiniz oluyormuydu ?
Canım sen ne yaptın yokmu sende de bişiler8 gün oldu benım de aşılama yaptıralı umarım güzel sonuçlar alırız canım benım ara ara kasık agrısı batma ve bel agrısı oluyor ama ignelerden sanırım bekleyişin sonu güzel olsun kavuşalım saglıklı sıhatli tüm isteyenlerle
Tüp bebek yaptırdım ben canım hamileyim 6 haftalık olduk sudanlık keseye bastırmaya gideceğim cuma inşallahFatmanur sare
Canım sen ne yaptın yokmu sende de bişiler
Ne kadara nerde yaptırdın canım özel mi devlet mi bi anlatsan bende hağla yok da hsg çekilcem pazartesi günü onu bekliyorumTüp bebek yaptırdım ben canım hamileyim 6 haftalık olduk sudanlık keseye bastırmaya gideceğim cuma inşallah
Sen ne yaptın en son hatırlıyorum temmuzda aşıla yaptırdığımızda yazısıyorduk tekrar yaptıracam demiştin hatırladığım kadarıylaFatmanur sare
Canım sen ne yaptın yokmu sende de bişiler
ben de ilk onu düşünmüştüm sonra cem çelik e gideyim dedim martın 29 una verdiler muayeneyi çok geç geldi bana sen dr dan memnun kaldın mı ilgisi alakası nasıl çok şikayet okudum kafam karıştı siz de erkek faktörü var mıydıTeşekkür ederim canımistanbulda bahçeci fulyaya gittim dr mehmet reşit asoglu güzel bi yer özellikle laboratuvarı çok iyi bi araştır derim inşallah gönlüne göre olsun gerek kalmadan en tez zmanda bebiş haberini duyarız