- 19 Ekim 2019
- 496
- 146
- Konu Sahibi Tugceeeeeeee
- #1.841
Amin canim insHayırlısı olsun canım yaa rabbim bütün isteyen herkese en kusa zamanda nasip eder inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canim insHayırlısı olsun canım yaa rabbim bütün isteyen herkese en kusa zamanda nasip eder inşallah
merhaba neler yaptınız süreciniz nasıl devam etti merak ettim. bende gürkan hocanın hastasıyım ve çikolata kistim var.Herkese merhaba öncelikle
Ben 2.5 yillik evliyim sol yunurtaligimda 2-3 cm araliginda degisen cikolata kistim.var klomen ve catlatma ignesi kullandim bir kac kez olmadi ara verdim dua ettim kurler yaptim yine olmadi mersinde yasiyorum dun univeriste hastanesinde prof gürkan hocayla asilamaya basladik gonal f 900 verdi gunde 75 ml vuruluyorum oncelikle olaral bana istersen kistini alalim engel olmasin dedi ben kabul etmedim ameliyati yas 35 iki asilama olumsuz olursa tup bebek yapariz dedi hikayrm boyle bana yardimci olurmusunuz yapmam gerekenler konusunda cok stresliyim
Gurkan hoca ankara hacettepedeki Gürkan bozdag mi acabamerhaba neler yaptınız süreciniz nasıl devam etti merak ettim. bende gürkan hocanın hastasıyım ve çikolata kistim var.
hayır canım mersin üniversite hastanesinde faik gürkan yazıcı var oGurkan hoca ankara hacettepedeki Gürkan bozdag mi acaba
Him anladim teşekkür ederimhayır canım mersin üniversite hastanesinde faik gürkan yazıcı var o
rica ederim :)Him anladim teşekkür ederim
Kistlerim hala duruyor canim amh hormonum 1.7 benim cok yuksek olmadigi icin ameliyata yanasmiyor cunku yumurtalik rezervini cok etkiliyormus 2.asilamami yaptirdim yarin test gunum korkuyorum ama buda olmazsa nisanda tup bebekmerhaba neler yaptınız süreciniz nasıl devam etti merak ettim. bende gürkan hocanın hastasıyım ve çikolata kistim var.
İnşallah tutmuştur canım kaçıncı aşılaman kistlerin kaç cm acaba? Benim ikinci aşılmam yapıldı 20 kasımda dün regl oldum tutmadı maalesefKistlerim hala duruyor canim amh hormonum 1.7 benim cok yuksek olmadigi icin ameliyata yanasmiyor cunku yumurtalik rezervini cok etkiliyormus 2.asilamami yaptirdim yarin test gunum korkuyorum ama buda olmazsa nisanda tup bebek
Aydecim biri 4 digeri 4.5 cm kuzum benimde cuma asilama sonucum icin kan tahlili vermem gerkiyordu adetimde cuma gunuydu korkudan tahlil veremedim adette olmadim biraz bekleyim diyorum acaba tuttumu kiİnşallah tutmuştur canım kaçıncı aşılaman kistlerin kaç cm acaba? Benim ikinci aşılmam yapıldı 20 kasımda dün regl oldum tutmadı maalesef
progestan kullanıyor musun canım o gecikme yapmış olabilir mi inşallah aşılaman tutmuştur. Benim kistim 6.8 cm galb artık ameliyat olacam amh ocak ayında 3.63 düAydecim biri 4 digeri 4.5 cm kuzum benimde cuma asilama sonucum icin kan tahlili vermem gerkiyordu adetimde cuma gunuydu korkudan tahlil veremedim adette olmadim biraz bekleyim diyorum acaba tuttumu ki
Valla simdi kahve rengi leke geldi senin amh iyi ameliyat ol kurtul kendiliginden gebe kalirsin ugrasma valla progestan biteli 2gun olmuatu bakalim lekenin devami gelecekmiprogestan kullanıyor musun canım o gecikme yapmış olabilir mi inşallah aşılaman tutmuştur. Benim kistim 6.8 cm galb artık ameliyat olacam amh ocak ayında 3.63 dü
canım seni üzmek istemem ama bende progestanı bıraktıktan 2 gün sonra leke geldi sonra kanamam söküldü. amh iyi ama daha önce sağ taraftan oldum şimdi ki kistim sol da iki taraf da hasarlı olmasından korkuyorum. Ama maalesef başka şansım kalmadı mecbur ameliyat olacağımValla simdi kahve rengi leke geldi senin amh iyi ameliyat ol kurtul kendiliginden gebe kalirsin ugrasma valla progestan biteli 2gun olmuatu bakalim lekenin devami gelecekmi
Yok kuzum hayirlisi uzulmek yok yola devam diger asilamam da normal adet oldum direk ama belli olmaz haklisin nisana kadar olmazsa tup bebek deniycez 3 sene evlilik sarti varya nisanda senam doluhor mayis adetimde allah izin verir o zaman kadar olmazsam artik tup bebekcanım seni üzmek istemem ama bende progestanı bıraktıktan 2 gün sonra leke geldi sonra kanamam söküldü. amh iyi ama daha önce sağ taraftan oldum şimdi ki kistim sol da iki taraf da hasarlı olmasından korkuyorum. Ama maalesef başka şansım kalmadı mecbur ameliyat olacağım
hayırlısı olsun inşallah canım benim gürkan bey den memnun musun sen sence doğru kararlar veriyor mu?Yok kuzum hayirlisi uzulmek yok yola devam diger asilamam da normal adet oldum direk ama belli olmaz haklisin nisana kadar olmazsa tup bebek deniycez 3 sene evlilik sarti varya nisanda senam doluhor mayis adetimde allah izin verir o zaman kadar olmazsam artik tup bebek
Mersinde suan asilama icin bence iyi canimhayırlısı olsun inşallah canım benim gürkan bey den memnun musun sen sence doğru kararlar veriyor mu?
Ameliyat olmamı o önerdi acaba diyorum başka doktorlara da danışsam mıMersinde suan asilama icin bence iyi canim
Canim banada dedi ama.cok israr etmedi.yanlis yonlendirmis.olmak.istemem seni.akedemi hastanesi kaan beyede bi gozuksenAmeliyat olmamı o önerdi acaba diyorum başka doktorlara da danışsam mı
nerde orası canım ben mersini pek bilmiyorum geleli 2 ıl bile olmadıCanim banada dedi ama.cok israr etmedi.yanlis yonlendirmis.olmak.istemem seni.akedemi hastanesi kaan beyede bi gozuksen
Iste bu femara da klomen gibi bir ilac ama daha etkili diyorlar.. benmde asılamada klomen kullanmstım 18 ve 21 mm 2 tane olmustu yumurtam ama tutmadı ne yazık ki insallah seninki tutar esinde sorun falan yoksa aşılama basarıli oluyor
Canım benim doktorum bana iğne verdi normalde benim yumurtalarım büyümedi klomen+letu kullandım ama malesef büyümedi sonra iğne verdi ve 2 yumurtam oluşru sağ ve sol da 18.19luk sonra çatlama iğnesi verdi perşembe günüde aşılama yaptırdım. İnşallah tutmuştur
Canım merhaba bir şey sorucam sanaCanım benim doktorum bana iğne verdi normalde benim yumurtalarım büyümedi klomen+letu kullandım ama malesef büyümedi sonra iğne verdi ve 2 yumurtam oluşru sağ ve sol da 18.19luk sonra çatlama iğnesi verdi perşembe günüde aşılama yaptırdım. İnşallah tutmuştur