- Konu Sahibi Tugceeeeeeee
- #1.821
Cidden ay inş yaa bugün gebelik testi de yaptım negatif cikti hayırlısı artk ne olcagi belli olmazBen de aynı tarihte aşılama yaptırdım. Daha adet olmadım. İnşallah ikimizinkide geç döllenme dir. Var mı belirtin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cidden ay inş yaa bugün gebelik testi de yaptım negatif cikti hayırlısı artk ne olcagi belli olmazBen de aynı tarihte aşılama yaptırdım. Daha adet olmadım. İnşallah ikimizinkide geç döllenme dir. Var mı belirtin
Asilamada iğne mi kullandın yoksa ilaç miBen de aynı tarihte aşılama yaptırdım. Daha adet olmadım. İnşallah ikimizinkide geç döllenme dir. Var mı belirtin
Yok belirti falan sadece bi iki gün adet olacak misim gibi karnım ağrıda başka da bisey yokBen de aynı tarihte aşılama yaptırdım. Daha adet olmadım. İnşallah ikimizinkide geç döllenme dir. Var mı belirtin
5 gün ilaç kullandım sonra çatlatma iğnesiAsilamada iğne mi kullandın yoksa ilaç mi
Benimde son 1 hafta normalde adetten önce ağrır.Ama şimdi agrı yok. 23 gün oldu aşılamaya. Benimde testim negatif çıktı. Olmadığı tekrar yapacağım. Sen de son durum nedirYok belirti falan sadece bi iki gün adet olacak misim gibi karnım ağrıda başka da bisey yok
Bn de geç döllenme olmuştu ama bugün düşük oldu malesefBenimde son 1 hafta normalde adetten önce ağrır.Ama şimdi agrı yok. 23 gün oldu aşılamaya. Benimde testim negatif çıktı. Olmadığı tekrar yapacağım. Sen de son durum nedir
Canım benim aşılma tutmadı maalesef. Eğitim araştırmada tüp bebekle ilgili bilgin varmı süreç nasıleğitim araştırmada infertilite bölümü açıldı üç sene önce tüp bebek tedavisine başlanmıştı pozitif sonuçlarda epey alındı ama aşılama yapılıyormu bilmiyorum ben istanbulda özel hastanede yaptırmıştım bi daha deneyecek olursam eğitim araştırmada yaptıracağım diğer ihtimal adatıp ama aşılama içinde dünya para saçmaya gerek yok sonuçta çok komplex bi tedavi değil aşılama...
İnsAllah bebeginiz sizinledir bende suan klomen kullaniorum bakalim yumurtalar buyuycekmi nasip kısmetArkadaşlar merhaba, 38 yaşındayım. daha önce hiç hamile kalmadım tedavi olmadım zaten 1 yıl oldu evleneli. Eşimde ve bende herşey temiz çıktı 5 gün klomen kullanıp 11 Kasımda yaptırdım ilk aşılamamı. ilk bir kaç gün regli sancısına benzer ağrım oldu 4.ve 5. gün biraz akıntı su gibi ama azdı 6.7. günler rahattım 8. gün göğüslerimde ucuna doğru ağrı başladı ama sadece dokununca acıyor sızlar gibi ve bugün 9. günüm kasıklarımda yine regli olacakmışım gibi ve belimde sağ tarafta ağrı var, sağ göğsüm hala dokununca ağrıyor. 24 Kasım da eğer regli olmazsam test yaptıracağım. Size bilgi veririm. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Sağlık ve huzurla büyütebileceğimiz hayırlı evlatlar nasip etsin.
Amin insAllah tüm isteyenlerin insAllahinşaallah umarım sizin de yumurtalarınız büyür ve tüm süreciniz dilediğiniz gibi geçer
Canım kusura bakma görmedim benim ikinci aşılamamdı ama aşılamada spermlerin aktığını falan hissettim aşılamadan iki gün sonra karın ağrısıyla gittim beta 35 çıktı 1 hafta sonra gittiğimde 4 çıktı doktor düşük yapmışsın dedi bende üstüne düşmedim herşeyi yaptım canım sonra adetim gecikti bi baktım hamileyim üzerine düşmediğin zaman oluyomuş ben buna inanıyorum artık canım Rabbim hepinize tattırır inşallah bu duyguyuAminnnn inşallah. Çol sevindim aşılamanın tutmasına.kaçıncı aşılamandı. Aşılmasan sornaki sürecin nasılsı peki? Şuan aşılama yaptıranlar merak ediyordur. Biride ben olmak üzere merak ediyorum.
Sana dusuk diyen doktora sasirdim asilamanjn 2.gunu catlatma ignesinin etkisonden yuksk cikmis sonra dusmus deger daha sonra bebisin olunca artmis yani sen 2.gun zaten hamile degildin catlatma ignesinde hcg hormonu var.o yuzden oyle cikti o yuzden bekleyin test vermeyin diyorlar eger doktor catlatma ignesini bilmiosa belki o yuzden dusuk demistir.Canım kusura bakma görmedim benim ikinci aşılamamdı ama aşılamada spermlerin aktığını falan hissettim aşılamadan iki gün sonra karın ağrısıyla gittim beta 35 çıktı 1 hafta sonra gittiğimde 4 çıktı doktor düşük yapmışsın dedi bende üstüne düşmedim herşeyi yaptım canım sonra adetim gecikti bi baktım hamileyim üzerine düşmediğin zaman oluyomuş ben buna inanıyorum artık canım Rabbim hepinize tattırır inşallah bu duyguyu
Yok canım kendi doktorumdu normalde ama öyle dedi iğne bu kadar yüksek çıkmaz dedi bende şaşırdım ama işte evet canım benim hafif hafif bel ağrılarım vardı ama adet zamanım yaklaşınca kasıklarımda ağrılar çoktu sanki adet olucakmışım gibi benimde hep olurdu yatarken yorgunluk gerinme isteği ama işte doktor düşük deyince herşeyi yaptım ben umursamadım bide ikinci aşılamamdı canım iki ay arka arkaya oldum ben aşılamayıSana dusuk diyen doktora sasirdim asilamanjn 2.gunu catlatma ignesinin etkisonden yuksk cikmis sonra dusmus deger daha sonra bebisin olunca artmis yani sen 2.gun zaten hamile degildin catlatma ignesinde hcg hormonu var.o yuzden oyle cikti o yuzden bekleyin test vermeyin diyorlar eger doktor catlatma ignesini bilmiosa belki o yuzden dusuk demistir.
Tebrik ederim canim ilk aşılamanmiydi bide bel agrin varmiydi benim belim cok agrio ve hep gerinmek istiyorum yatarken cok degisik bir sekilde
Hayirli olsun canim bende test verdim 11.gun negatifYok canım kendi doktorumdu normalde ama öyle dedi iğne bu kadar yüksek çıkmaz dedi bende şaşırdım ama işte evet canım benim hafif hafif bel ağrılarım vardı ama adet zamanım yaklaşınca kasıklarımda ağrılar çoktu sanki adet olucakmışım gibi benimde hep olurdu yatarken yorgunluk gerinme isteği ama işte doktor düşük deyince herşeyi yaptım ben umursamadım bide ikinci aşılamamdı canım iki ay arka arkaya oldum ben aşılamayı
Hayırlısı olsun canım yaa rabbim bütün isteyen herkese en kusa zamanda nasip eder inşallahHayirli olsun canim bende test verdim 11.gun negatif