- 27 Temmuz 2020
- 89
- 28
- Konu Sahibi Tugceeeeeeee
- #1.781
Ama ilkinde hiçbirşey olmamıştı ağrı falan aşılama olurkende ağrı hissetmedim ama bu sefer çok kötü oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşlem sırasında ağrın oldumu ben yapım aşamasında herleyi hissettim ve çok acı bir sancı girmişti çok korkuyordum ağlamaktan kötü oldum sanki doğum yapar gibi ürologta yanımda derin derin nefes alıp vermemi söylemiştiBenim daha yok 1 gün oldu
Benimde ilk valla 3 yıllık evliliğimde hiç gebe kalamadımAma ilkinde hiçbirşey olmamıştı ağrı falan aşılama olurkende ağrı hissetmedim ama bu sefer çok kötü oldum
Eşinin sperm sayı hareket ve morfoloji kacdıYok canm baska doktora gittik esimde hareket sorunu oldugu icin asılamada basarı saglayamayz dedi cunku sperm tüplere gitmiyor normal ilsikiyle aynı surecin olmasni bekliyosun bu ay femaraya basladık olmaz ise öbür ay tupbebek icin başlıcaz bakalım
Temmuzda yazmisim bunu sanrm o zaman sayı 120 milyon hareket yuzde 30 ve mirgoloji yuzde 3 tüEşinin sperm sayı hareket ve morfoloji kacdı
Aslında cok iyiTemmuzda yazmisim bunu sanrm o zaman sayı 120 milyon hareket yuzde 30 ve mirgoloji yuzde 3 tü
Benimde öyle oldu çok kötü oldum ya hissettim herşeyiİşlem sırasında ağrın oldumu ben yapım aşamasında herleyi hissettim ve çok acı bir sancı girmişti çok korkuyordum ağlamaktan kötü oldum sanki doğum yapar gibi ürologta yanımda derin derin nefes alıp vermemi söylemişti
Ben bir kez düşük yaptımBenimde ilk valla 3 yıllık evliliğimde hiç gebe kalamadım
Canım sadece hareket mi yoksa ileri hareketli miTemmuzda yazmisim bunu sanrm o zaman sayı 120 milyon hareket yuzde 30 ve mirgoloji yuzde 3 tü
Hateket yuzde 50 nin uzernde olmaynca gebelik olusmadi ne yazik kiAslında cok iyi
A+B hareketlilik %30Canım sadece hareket mi yoksa ileri hareketli mi
Morfolojisi iyi ama peki eşine kür uyguladım muA+B hareketlilik %30
Hayırlı olsun canım beta kaç çıktıMerhaba benim asilamamin 11.gunuydu .dayanamadim aksam 22.30 da kan vermeye gittim ve hamileyim.sukurler olsun.ilk asilamamdi hemde. Allah bekleyen herkese nasip.etsin. bekleyenleerde umut olsun diye yaziyorum
27.78 çıktı.Hayırlı olsun canım beta kaç çıktı
Hayırlı olsun çok sevindim inşallah bizimde olur peki sizin sorununuz neydi27.78 çıktı.
Insallah canim tutar.allah dualarimizi kabul.eder insalah bende polikistik over varHayırlı olsun çok sevindim inşallah bizimde olur peki sizin sorununuz neydi
Uyguladik herseyi canım ya aktardan macun bile yaptrdık etkisi olmadı... kullandklarmizi vitamnleri ve bitkiselleri yazayımMorfolojisi iyi ama peki eşine kür uyguladım mu
Eşinin sperm sayısı ve morfolojisi kactıUyguladik herseyi canım ya aktardan macun bile yaptrdık etkisi olmadı... kullandklarmizi vitamnleri ve bitkiselleri yazayım
Promotil
Promen
Implry
North vital
Keciboynuzu ozu
Caksır suyu ve çorekotu kökü
Aktardan balli propolis polenli karisim