-
- Konu Sahibi Tugceeeeeeee
- #1.801
Hiçbirşey söylemedi takibe aldı eğer artarsa gebelik varmış çok şaşırdım ama2 gunde kanda cikmasi cok enteresan .emriyonunn olusmasi ve rahme yerlesip hamileljk baslangici 5- 6 gun. Doktorun ne yorum yapti?
Cok sevindim.canom Rabbim saglikli bi sekilde hamileligini tamamlayip kucagina almayı nasip etsin insAllah kacinde asilamayda tuttuArkadaşlar aşılamam tuttu Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah♥
2. De tuttu canım aşılamam ama çok garip oldu ben geçen hafta doktora gittim 35 çıktı sonra 4 e indi doktor düştü dedi bende evi temizledim koltukları falan kaldırdım sonra kasıklarım ağrımaya başladı doktora bi gittim 78 2 gün sonra bida gittim canım 223 çıktı Rabbim inşallah tamamına erdirir dualarım sizinle Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın tez zamanda kavuştursunCok sevindim.canom Rabbim saglikli bi sekilde hamileligini tamamlayip kucagina almayı nasip etsin insAllah kacinde asilamayda tuttu
Amin insAllah canim darısı tüm isteyenlerin başına insAllah2. De tuttu canım aşılamam ama çok garip oldu ben geçen hafta doktora gittim 35 çıktı sonra 4 e indi doktor düştü dedi bende evi temizledim koltukları falan kaldırdım sonra kasıklarım ağrımaya başladı doktora bi gittim 78 2 gün sonra bida gittim canım 223 çıktı Rabbim inşallah tamamına erdirir dualarım sizinle Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın tez zamanda kavuştursun
Ne durumdasin canim hamilemisinBelirti aradıkça insan daha cok sitrese giriyor bende sahsen durum öyle ama benim akıntım yok denecek kadar az bakalım bekleyip gorecegiz ama adet gecikmesi olmadan yapmayı düşünmüyorum bende bide eger tutmazsa bende tüp bebek istiyorum çünkü başarı sansı cok yuksek rabbim aratmadan bu maddi manevi zorluga girmeden nasip etsin hepimize kızlar
İnşallahAmin insAllah canim darısı tüm isteyenlerin başına insAllah
eğitim araştırmada infertilite bölümü açıldı üç sene önce tüp bebek tedavisine başlanmıştı pozitif sonuçlarda epey alındı ama aşılama yapılıyormu bilmiyorum ben istanbulda özel hastanede yaptırmıştım bi daha deneyecek olursam eğitim araştırmada yaptıracağım diğer ihtimal adatıp ama aşılama içinde dünya para saçmaya gerek yok sonuçta çok komplex bi tedavi değil aşılama...Sakarya da aşılama yaptıranlar var mı lütfen bilgi verin, bu ay aşılama yaptırmaya karar verdik
Mrhb Cnm sen ikinci asilama oldun muAmin insAllah canim darısı tüm isteyenlerin başına insAllah
Merhaba canim Bu ay yaptircakdim bende genetik rahatsizlik oldugu icin kortizon tedavisine başladım bu ay erteledik bidahaki aya yapılacak insAllahMrhb Cnm sen ikinci asilama oldun mu
Eee hayırlısı olur ins geçmiş olsunMerhaba canim Bu ay yaptircakdim bende genetik rahatsizlik oldugu icin kortizon tedavisine başladım bu ay erteledik bidahaki aya yapılacak insAllah
Aminnnn inşallah. Çol sevindim aşılamanın tutmasına.kaçıncı aşılamandı. Aşılmasan sornaki sürecin nasılsı peki? Şuan aşılama yaptıranlar merak ediyordur. Biride ben olmak üzere merak ediyorum.Arkadaşlar aşılamam tuttu Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah
İnsAllah Rabbim kimsenin kucagini boş birakmasin insAllahEee hayırlısı olur ins geçmiş olsun
Amin inş bnde30 eylül de ikinci aşılama oldum 13 ekim de gitim kan verdim negatif çıktı ama halen adette olmadım 5 gündür de geçiyor dktr sordum geç dönmeme de ola bilir dedi bklm dua edin inş oyledir deİnsAllah Rabbim kimsenin kucagini boş birakmasin insAllah
Bilmiyorum acaba asilamadan sonra adet gecikmesi yaşayan olmuş mu 1 ci aşılamam da günü güne adet oldum bide düzensiz adettim de olmaz ilk defa böyle olduİnsAllah Rabbim kimsenin kucagini boş birakmasin insAllah
İnsAllah umit ettiginiz gibi olur benim ilk asilamamda iki gün önceden oldum bünyeye gore degisio klomenle catlama iğnesinin etkisi de olabilirBilmiyorum acaba asilamadan sonra adet gecikmesi yaşayan olmuş mu 1 ci aşılamam da günü güne adet oldum bide düzensiz adettim de olmaz ilk defa böyle oldu
Ben de aynı tarihte aşılama yaptırdım. Daha adet olmadım. İnşallah ikimizinkide geç döllenme dir. Var mı belirtinAmin inş bnde30 eylül de ikinci aşılama oldum 13 ekim de gitim kan verdim negatif çıktı ama halen adette olmadım 5 gündür de geçiyor dktr sordum geç dönmeme de ola bilir dedi bklm dua edin inş oyledir de