Aşılama Arkadaşlar aşılama yaptırıp hamile kalanlar varmı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
2 gunde kanda cikmasi cok enteresan .emriyonunn olusmasi ve rahme yerlesip hamileljk baslangici 5- 6 gun. Doktorun ne yorum yapti?

Cok sevindim.canom Rabbim saglikli bi sekilde hamileligini tamamlayip kucagina almayı nasip etsin insAllah kacinde asilamayda tuttu
2. De tuttu canım aşılamam ama çok garip oldu ben geçen hafta doktora gittim 35 çıktı sonra 4 e indi doktor düştü dedi bende evi temizledim koltukları falan kaldırdım sonra kasıklarım ağrımaya başladı doktora bi gittim 78 2 gün sonra bida gittim canım 223 çıktı Rabbim inşallah tamamına erdirir dualarım sizinle Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın tez zamanda kavuştursun

Amin insAllah canim darısı tüm isteyenlerin başına insAllah

Ne durumdasin canim hamilemisin

Sakarya da aşılama yaptıranlar var mı lütfen bilgi verin, bu ay aşılama yaptırmaya karar verdik
eğitim araştırmada infertilite bölümü açıldı üç sene önce tüp bebek tedavisine başlanmıştı pozitif sonuçlarda epey alındı ama aşılama yapılıyormu bilmiyorum ben istanbulda özel hastanede yaptırmıştım bi daha deneyecek olursam eğitim araştırmada yaptıracağım diğer ihtimal adatıp ama aşılama içinde dünya para saçmaya gerek yok sonuçta çok komplex bi tedavi değil aşılama...

İnsAllah Rabbim kimsenin kucagini boş birakmasin insAllah
Amin inş bnde30 eylül de ikinci aşılama oldum 13 ekim de gitim kan verdim negatif çıktı ama halen adette olmadım 5 gündür de geçiyor dktr sordum geç dönmeme de ola bilir dedi bklm dua edin inş oyledir de

Bilmiyorum acaba asilamadan sonra adet gecikmesi yaşayan olmuş mu 1 ci aşılamam da günü güne adet oldum bide düzensiz adettim de olmaz ilk defa böyle oldu
İnsAllah umit ettiginiz gibi olur benim ilk asilamamda iki gün önceden oldum bünyeye gore degisio klomenle catlama iğnesinin etkisi de olabilir

Amin inş bnde30 eylül de ikinci aşılama oldum 13 ekim de gitim kan verdim negatif çıktı ama halen adette olmadım 5 gündür de geçiyor dktr sordum geç dönmeme de ola bilir dedi bklm dua edin inş oyledir de
Ben de aynı tarihte aşılama yaptırdım. Daha adet olmadım. İnşallah ikimizinkide geç döllenme dir. Var mı belirtin

Ben de aynı tarihte aşılama yaptırdım. Daha adet olmadım. İnşallah ikimizinkide geç döllenme dir. Var mı belirtin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…