Aşılama Arkadaşlar aşılama yaptırıp hamile kalanlar varmı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Selam canim uzun zamandir giremiyorum neler yaptin tekrardan denedin mi qsilamayi ?
Canım tekrar aşılama yaptırmadım maddi sıkıntı var biraz şuan reglim 9 gün gecikti idrarda ve kanda negatif ne yapacağim bilmiyorum geç döllenmemi acaba düşünüyorum ilk gebeliğimde 14 gün gecikmem olmuştu kan sonucu 50 çıkmıştı şuan bilmiyorum karma karışığım Qllah bebeğine uzun sağlıklı ömürler versin kuzum nasıl gidiyor hamişlik

Anladim canim insallah dediğin gibi gec dollenmedir değilse bile moralini bozma sakin birazda akışına bırakmaya calis biliyorum cok cok zor birsey ama belki bu sekilde ise yarar bilemeyiz iyi gidiyor kuzum cok sukur darisi basina insallah

Hanımlar merhaba ikinci aşılamamı yaptırmaya gidiyorum lütfen dualarınızı eksik etmeyin teşekkür ederim

Hanımlar lütfen bilgisi olanlar cevap yazabilirmi 2. Aşılamamı oldum ama bu defa çok fazla acıma ve ağrı oldu aşılama bittikten 40 dk sonra bi akıntı hissettim eve geldiğimde de çok az kanamam olmuş napmalıyım normal mi lütfen cevap verin

Merhaba Drunuzu arayın lütfen kanama olan da oluyır olmayanda benimde çok ağrım olmuştu ama kanama olmadı bence normal ama yinede içinizde kuşku olmasın morelinizi bozmayın pozitif olun

Merhaba Drunuzu arayın lütfen kanama olan da oluyır olmayanda benimde çok ağrım olmuştu ama kanama olmadı bence normal ama yinede içinizde kuşku olmasın morelinizi bozmayın pozitif olun ❤
Doktorum numarasını vermedi başka bi doktorla konuştum normal dedi devam ederse hastaneye gidin dedi çok telekkür ederim sizin aşılama tuttu mu?

İnşallah canım yaa senin içinde dua edicem♥ Birde sizin sıkıntı ne neden aşılama oldunuz
Canım ben pcoluyum 21 yaşındayım malesef düzensiz adet eşimde varikosel vardı 9 ay önce ameliyat oldu aşılama yaptırdığımız sayısı 22 milyona çıktı çok şükür inşallah tutar bende dua ediyorum isteyen herkese Allah razı olsun

Bende pcoluyum ama sizin baya yüksekmiş sayısı bizim o kadar değil ya

Yok canım pardon o kadarmış karıştırdım 25 milyonmuş ileri hareketlilik sıkıntısı vardı geçenkinde %60 dı şimdi %85 olmuş inşallah tutar hepimizinki

Benim daha yok 1 gün oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…