- Konu Sahibi Tugceeeeeeee
- #1.741
Insallah eder kacinci asilamani oldun canim? Ben 3.oldum ama umidim yok bundan daAmin insallah canim hepimize nasip etsin rabbim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah eder kacinci asilamani oldun canim? Ben 3.oldum ama umidim yok bundan daAmin insallah canim hepimize nasip etsin rabbim
Benim de 3. Aşılamam olacak benim de umudun yok pek ama yine de acaba mı diyorum inşallah tutar kaç yıllık evlısinInsallah eder kacinci asilamani oldun canim? Ben 3.oldum ama umidim yok bundan da
Bende dün aşılama yaptırdım ama aşılama esnasında çok fazla kasık agrım oldu eve geldikten sonrada agrılarım oldu rahim agzımdada kanamam oldu sizdede oldumuMerhaba arkadaşlar 4 gün önce aşılama yaptırdım. Hağla devam eden kasık ağrılarım var bel ağrısıda cabası merak ediyorum aşılama yaptırıp hamile kalanlar carmı tek gebelik veya çoğul gebelik gibi eğer aşılama yaptıranlar cevap verirse burdan bu sürecimizi birlikte geçire biliriz isterseniz inşallah bebişlerimiz olur. Hayırlısı ile cevaplarınızı bekliyorum.
Insallah tutar canim birde sifir belirtim oldu iste 10.gun 11.gun kasik batmam birde adetim gelcek gibi belim agriyor suan. Ama ben kesinlikle tuttuguna ihtimal vermiyorum. 2 yillik evliyim ama neredeyse 1bucuk yil korunduk 9 aydir falan istiyoruz gibi bir sey. Siz peki ? Sorun nedir ? Bizde morfoloji dusuklugu.Benim de 3. Aşılamam olacak benim de umudun yok pek ama yine de acaba mı diyorum inşallah tutar kaç yıllık evlısin
İnşallah tutmuştur canım ben 3 yıllık evliyim hiç bir sorunumuz yok herşey yolunda ama nasip olmuyor bir femara bir de gonal f le aşılama oldum tutmadı hiç hamile kalmadım bu da 3. Aşılama olacak tutmazsa tüp bebekInsallah tutar canim birde sifir belirtim oldu iste 10.gun 11.gun kasik batmam birde adetim gelcek gibi belim agriyor suan. Ama ben kesinlikle tuttuguna ihtimal vermiyorum. 2 yillik evliyim ama neredeyse 1bucuk yil korunduk 9 aydir falan istiyoruz gibi bir sey. Siz peki ? Sorun nedir ? Bizde morfoloji dusuklugu.
Insallah tutarda tup bebek yaptirmazsiniz. Bizimde morfolojide sorun oldugu halde doktor ucunde de super sperm verdi esin dedi.peki tuplerine falan baktirdinmi?İnşallah tutmuştur canım ben 3 yıllık evliyim hiç bir sorunumuz yok herşey yolunda ama nasip olmuyor bir femara bir de gonal f le aşılama oldum tutmadı hiç hamile kalmadım bu da 3. Aşılama olacak tutmazsa tüp bebek
Tutucagindan umidim yok suan belimin agrisindan duramiyorum sali gunu adet gunum ama dun vr bugun belimden duramiyorum adetim gelicek yaniInsallah tutarda tup bebek yaptirmazsiniz. Bizimde morfolojide sorun oldugu halde doktor ucunde de super sperm verdi esin dedi.peki tuplerine falan baktirdinmi?
Canim benimde ilk asilamamda olmustu korkulucak bir durum degil demisti doktor. Rahat ol insallah tutar asilaman.Bende dün aşılama yaptırdım ama aşılama esnasında çok fazla kasık agrım oldu eve geldikten sonrada agrılarım oldu rahim agzımdada kanamam oldu sizdede oldumu
İnşallah canım çok saolCanim benimde ilk asilamamda olmustu korkulucak bir durum degil demisti doktor. Rahat ol insallah tutar asilaman.
Selam canim uzun zamandır girmiyordum bu siteye tesadüf girip bakayım dedim sorunu görünce de yazmak istedim çünkü bende de hic bir belirti olmadı yani hafif gogus ağrısı bazen kasik ağrısı oda psikolojikti galiba 12. Haftaya gireceğiz simdi allahin izniule ve hala pek bir belirtim yok belirti arama yaniKızlar merhaba aşılama tedavisi yaptırali bugün 8.gunum göğüslerim hariç hiç bir belirtim yok böyle olup aşılaması tutan var mı?
Ben hağla hamile değilim canım Allah bağışlasın sevindim senin adınaBenim eşimde hareketlilik 4 dü doktor aşılama yapmadı tutmaz diye tüp bebek için randavü aldık test yapayım öyle gideyim doktora dedim bir baktım ki hamileyim şuan rabbime şükür 4+3 hamileyim Allah’tan Ümit kesilmez
Canım o ilaçlar gakkında fikrim yok ama aşılamada illaki birazda olsa acı oluyor ama anne olmak istiyorsak bence bunlara dayanmamız gerek korkma senMerhaba bende aşılama yaptıracağım öncelikle size sorum olacak ben pko hastasıyım ve rezervim iyi. Gonal f ile kullanıyorum 16 17 folikül oluştu ama büyüyen 1 2 tane şimdilik. Sizce rezervden gittiği için sıkıntı oluşturur mu diğer yumurtalar boşa gidecek çünkü. Birde aşılama da çok acı oldu spekulum falan takarken biraz korkuyorum
Gözün aydın canım sağ salim kucağına alırsın inşallahSelam canim uzun zamandır girmiyordum bu siteye tesadüf girip bakayım dedim sorunu görünce de yazmak istedim çünkü bende de hic bir belirti olmadı yani hafif gogus ağrısı bazen kasik ağrısı oda psikolojikti galiba 12. Haftaya gireceğiz simdi allahin izniule ve hala pek bir belirtim yok belirti arama yani
Sagol canim allah isteyen herkese nasip etsin inşallah sen belirtilere cok takılmamaya çalış kafanı dağıt ve bol bol su iç ben ilk 4 gun dinlendim diğer günler çalışmaya devam etmek zorunda kaldım ve yorucu bir iste çalışıyordum tutacaksa bile bu yorgunlukla düşer diyordum hep eşime ama oldu cok sukurGözün aydın canım sağ salim kucağına alırsın inşallah
Aynen dediğn gibi psikolojik bende de bel ağrısı var adet olacakmısim gibi kasıklarım ağrıyor bekliyorum bakalım
Selam canim uzun zamandir giremiyorum neler yaptin tekrardan denedin mi qsilamayi ?Ben hağla hamile değilim canım Allah bağışlasın sevindim senin adına
Amin inşallah çok su içiyorum ben çalışmıyorum o yüzden hep dinlendim bekliyorum bakalımSagol canim allah isteyen herkese nasip etsin inşallah sen belirtilere cok takılmamaya çalış kafanı dağıt ve bol bol su iç ben ilk 4 gun dinlendim diğer günler çalışmaya devam etmek zorunda kaldım ve yorucu bir iste çalışıyordum tutacaksa bile bu yorgunlukla düşer diyordum hep eşime ama oldu cok sukur
Insallah guzel haberi alırsın canimAmin inşallah çok su içiyorum ben çalışmıyorum o yüzden hep dinlendim bekliyorum bakalım
Maalesef Cnm test yaptım bugün 14. GünümInsallah guzel haberi alırsın canim