- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 28
- Konu Sahibi Tugceeeeeeee
- #1.681
Aynen çok doğru ama yükselir mi diye bakıyoruz işteBence testlerle canını skmaen doğrusu kan tahlilidir ya bn idrar testi yaptığından beri hıc iyi olmadım ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen çok doğru ama yükselir mi diye bakıyoruz işteBence testlerle canını skmaen doğrusu kan tahlilidir ya bn idrar testi yaptığından beri hıc iyi olmadım ya
Aynn Bn de aynısı oldu ve o günden beri psikolojim alt üst oldu kan vermeye dahi gidesim yok bi yandan bi umut diyorum hayırlısı olur tüm isteyenler için inşBilmiyorum canım ya ben 3 gün önce negatif çıktı
Bak bi sittede okudum bana umut oldu bi yandanda bayan 4 kere yapmış negatif kan da pozitif çıkmıştı o yüzden kan en doğrusu olur ins yaAynen çok doğru ama yükselir mi diye bakıyoruz işte
hıc kan verdin mi yoksa bklycn miAynen çok doğru ama yükselir mi diye bakıyoruz işte
Evet ya cok zor ve stresli bakalim ne olcak. Istersen ozele git kan ver canm sende bana 14. Gün kan ver demisti doktorumAmin inş tüm bekleyiş için de olanlara nasip etsin çok zor bi süreç ya
Veririm canım bu akşam bakalım inşallah pozitif olur seninde inşallah pozitif çıkarhıc kan verdin mi yoksa bklycn mi
3 gün önce vermiştim ama 0.870 çıkmıştıhıc kan verdin mi yoksa bklycn mi
Benim cumartesi 22 agustos regl tarihim 24 25ine kan vermeye gel dedi doktorTabi oyle canim her sonucu bekliyorum ikinci aşılamam bu benim daha oncekinde hic ağrım olmamıştı bunda bu kadar olmasina şaşırdım tabi bu igneliydi belki onlarinda etkisi vardir. Senin ne zaman regl tarihin
Inşaallahhhhhh hep beraber bu haberi veririz ya inşVeririm canım bu akşam bakalım inşallah pozitif olur seninde inşallah pozitif çıkar
tsk edermEsye altun Nkea insAllah guzel.haberlerle gelirsiniz dualarimdasiniz
Benimde 24 regl tarihim olmazsam eger bi kac gun geçmesini bekliycem çünkü cok yoruldum negatifi görmektenBenim cumartesi 22 agustos regl tarihim 24 25ine kan vermeye gel dedi doktor
Canım bnm de ikinci aşılamam ilkinde sadece çatlatma iğnesi vurulduğum gün bir de ertesi gün baya ağrım oldu sonra olmadı ama tutmadı. Bu ikinci aşılamam da çatlatma iğnesi vurulmadan çatlatma oldu ama 4-5 gün belim ağrıdı sonra hafifledi ara ara var gibiydi sonra tekrar arttı kasık bel ağrısı şimdi gebeyim 5haftalık daha keseyi yeni gördüm. Belli olmaz tabi ama inşallah olmuştur genelde 2aşılama tutuyor inşallah tutmuştur canımTabi oyle canim her sonucu bekliyorum ikinci aşılamam bu benim daha oncekinde hic ağrım olmamıştı bunda bu kadar olmasina şaşırdım tabi bu igneliydi belki onlarinda etkisi vardir. Senin ne zaman regl tarihin
Canım aşılamanın kaçıncı günü ? Keşke 14.günü bekleseydin genelde 14.gün tutmadıysa adet oluyorsun. Ya da bir test yapsaydın öyle kan verseydin hastaneler çok risklitsk ederm
Ne guzel sağlıkla kucaginiza alırsınız insallah bebeğinizi ya iste bende umutlanmak istemiyorum ama bugün baya kasık ağrım oldu göğüs agrilarimda başladı normalde reglimden bi gün önce baslardi bu ağrılar ama su an 7 gün var artik neden oldu bende bilemedim hayirlisiyla isteyen herkese nasip eder insallah rabbimCanım bnm de ikinci aşılamam ilkinde sadece çatlatma iğnesi vurulduğum gün bir de ertesi gün baya ağrım oldu sonra olmadı ama tutmadı. Bu ikinci aşılamam da çatlatma iğnesi vurulmadan çatlatma oldu ama 4-5 gün belim ağrıdı sonra hafifledi ara ara var gibiydi sonra tekrar arttı kasık bel ağrısı şimdi gebeyim 5haftalık daha keseyi yeni gördüm. Belli olmaz tabi ama inşallah olmuştur genelde 2aşılama tutuyor inşallah tutmuştur canım
İnsAllah canim Rabbim gönlüne gore versin bende de hic tutmus gibi bi his yok ilk asilamam ya nasipBenimde 24 regl tarihim olmazsam eger bi kac gun geçmesini bekliycem çünkü cok yoruldum negatifi görmekten
Rabbim saglikli sıhhatli bir sekilde kucaginiza almayi nasip etsin insAllahCanım bnm de ikinci aşılamam ilkinde sadece çatlatma iğnesi vurulduğum gün bir de ertesi gün baya ağrım oldu sonra olmadı ama tutmadı. Bu ikinci aşılamam da çatlatma iğnesi vurulmadan çatlatma oldu ama 4-5 gün belim ağrıdı sonra hafifledi ara ara var gibiydi sonra tekrar arttı kasık bel ağrısı şimdi gebeyim 5haftalık daha keseyi yeni gördüm. Belli olmaz tabi ama inşallah olmuştur genelde 2aşılama tutuyor inşallah tutmuştur canım
Belli olmaz canm ya cok kaptirmamak kaydıyla ümit etmek güzeldir her zamanİnsAllah canim Rabbim gönlüne gore versin bende de hic tutmus gibi bi his yok ilk asilamam ya nasip
Umit ediorumda kendimi cok beklenti icine sokmak istemiom sonu hüsran olmasın die Rabbim hakkimizda en hayırlısını bilirBelli olmaz canm ya cok kaptirmamak kaydıyla ümit etmek güzeldir her zaman