Aşılama Arkadaşlar aşılama yaptırıp hamile kalanlar varmı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Mrhb kizlar bugün asilamanin 14 günü az demin pembe bi kanamam oldu öyle olan var mı sizce normal mi akşam zaten acile gidip kan vercem bilgisi olan yaza bilir mi

Kizlar merhaba bi sorum olacakti 8 ağustosta catlatma iğnesi yaptirdim cok fazla kasik agrim oldu ve 10 ağustosta aşılama yaptirdim halen kasık agrim devam ediyordu doktorum catlama ağrısı dedi ama ilk defa bu kadsr cok hissettim asilamadan iki gun sonra ağrıların gecti dünden beri göğüslerim ve kasiklarimda tekrar agrilar basladi reglime daha 7 gün var acaba bu durumlari yaşayıp aşılaması olumlu olan varmı. Herseyden umutlaniyorum su an 🤲🤔

Kizlar merhaba bi sorum olacakti 8 ağustosta catlatma iğnesi yaptirdim cok fazla kasik agrim oldu ve 10 ağustosta aşılama yaptirdim halen kasık agrim devam ediyordu doktorum catlama ağrısı dedi ama ilk defa bu kadsr cok hissettim asilamadan iki gun sonra ağrıların gecti dünden beri göğüslerim ve kasiklarimda tekrar agrilar basladi reglime daha 7 gün var acaba bu durumlari yaşayıp aşılaması olumlu olan varmı. Herseyden umutlaniyorum su an 🤲🤔
Bende 10 agustosta yaptirdim asilamamimi asilama gunu harici bi ağrım olmadi hala da yok hic bir agrim
Rabbim umudunuzu bosa cikarmasin insAllah iki sekilde de kendini hazirla canim yoksa sonucu ogrenince husran yasamakda agir olur

Bn de aynı bklentideym malesef bugün gidip kan vercem bklm hayırlı ne oluyor allah yardimcimz olsun

Ya adet kanamasi değil eminim pembe sıvı bisey sadece o kadar oldu şuan da bisey yok bklm netten baktım ztn yerleşme kanamasi 4 veya 6 gün içinde oluyor mus dua edin bide açılsa kan verilir mi gebelik için

Ya adet kanamasi değil eminim pembe sıvı bisey sadece o kadar oldu şuan da bisey yok bklm netten baktım ztn yerleşme kanamasi 4 veya 6 gün içinde oluyor mus dua edin bide açılsa kan verilir mi gebelik için
verilio die biliorum ama pandemi sureci naparlar saglik ocaginda verseydiniz ya sabahdan kalabaliga girmeden

Bende 10 agustosta yaptirdim asilamamimi asilama gunu harici bi ağrım olmadi hala da yok hic bir agrim
Rabbim umudunuzu bosa cikarmasin insAllah iki sekilde de kendini hazirla canim yoksa sonucu ogrenince husran yasamakda agir olur
Tabi oyle canim her sonucu bekliyorum ikinci aşılamam bu benim daha oncekinde hic ağrım olmamıştı bunda bu kadar olmasina şaşırdım tabi bu igneliydi belki onlarinda etkisi vardir. Senin ne zaman regl tarihin

Günaydın kızlar negatif kan sonucumdan 3 gün sonra bugün aşılamamın 14.günü idrar yaptım testi yaptım
Çok silik çıktı yine bu nasıl iş anlamadım

Buda test

Eklentiler

• 358F4496-3CE0-4E35-8A70-556BC11BE808.jpeg
    358F4496-3CE0-4E35-8A70-556BC11BE808.jpeg
    94,5 KB · Görüntüleme: 48
  • 907D9804-66A3-456C-9B55-E3C14873728F.jpeg
    907D9804-66A3-456C-9B55-E3C14873728F.jpeg
    94,5 KB · Görüntüleme: 49
verilio die biliorum ama pandemi sureci naparlar saglik ocaginda verseydiniz ya sabahdan kalabaliga girmeden
Bn genel de istambulda oturuyordum bodruma taşındık diye oturum daha yapamadığımız için sağlık ocağı bakmıyormuş yaa sabah gittim ama kan almadılar mecbur akşam acile git cem inş orda olumlu sonuç alırım ya

X