Aşılama Arkadaşlar aşılama yaptırıp hamile kalanlar varmı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İki defa aşılama oldum. İlk aşılamam 6 haftalıkken düşükle sonuçlandı ikincisi de kimyasal oldu ne yazıkki. Artık tüp bebeğe hazırlanıyoruz.

Kesinlikle stres yapmamaya çalışın kızlar. İlk aşılamam da stresli bir dönem geçirdik hamile kalmama rağmen yoğun bir adet görmüştüm o yüzden anlayamadım gebeliğimi.

İnşallah tedavileriniz olumlu sonuçlanır. Allah hepimize eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlatlar versin.
Amin inş o güzel dileklerin için tskler

Ya kizlar bide ben birşey sormak istiyorum benim çatlatma iğnesi Perşembe günü sabah 8de oldu. Ben o günü saymam gerekiyor mu yoksa cuma gününden mi baslayim saymaya.

20200814_062407.jpg
Kızlar bu sabah yaptm ne ckmi
Var gozukuo canim insAllah dogru sonuçtur asilamadan 14 gün sonra test yapın denior ya insAllah dogrudur igne etkisi falan deildir belirtilerin var mi
20200814_062407.jpg

Yaptım yine aynı silik çıktı çokta umutlanmak istemiyorum sonra hayal kırıklığı olmasın diye ama pazartesi gidip kan verip ordan kesin sonuç almak daha iyi inş tutmuştur da
Bir gün arayla koyulaşmaz hemen yarın sabah ya da pazartesi sabah yapın. Benim 12.gün silik çıktı ama çatlatma iğnesi vurulmadım ben kesin bir şey diyemiyorum ama bence var gibi pazartesi biraz daha koyulaşır. 18.gün anca kopkoyu oldu benim de canım.

Bir gün arayla koyulaşmaz hemen yarın sabah ya da pazartesi sabah yapın. Benim 12.gün silik çıktı ama çatlatma iğnesi vurulmadım ben kesin bir şey diyemiyorum ama bence var gibi pazartesi biraz daha koyulaşır. 18.gün anca kopkoyu oldu benim de canım.
Normal yollarla mi hamile kaldiniz ya o testleri yapıpta çok yanılan olduğu için bn de hanı fazla onla kendimi strese koymim zaten dediğim gibi kan vermem lazım inş tutmuştur yaa

Normal yollarla mi hamile kaldiniz ya o testleri yapıpta çok yanılan olduğu için bn de hanı fazla onla kendimi strese koymim zaten dediğim gibi kan vermem lazım inş tutmuştur yaa
Benim de aşılama ama çatlama kendiliğinden oldu bi anda o yüzden iğne vurulmadım canım. Ben normalde gebe kaldım düşük oldu onda da silik çıkmıştı test hiç yanılmadı bende silik çıktıysa gebe oldum hep ama işçizgi de değil kalp atışını duymakta inşallah sağlıkla gelir beklemek zor valla. Bence pazartesi sabah yap yine çıkarsa çizgi öyle gidersin koronadan dolayı her yer riskli canım.

Benim de aşılama ama çatlama kendiliğinden oldu bi anda o yüzden iğne vurulmadım canım. Ben normalde gebe kaldım düşük oldu onda da silik çıkmıştı test hiç yanılmadı bende silik çıktıysa gebe oldum hep ama işçizgi de değil kalp atışını duymakta inşallah sağlıkla gelir beklemek zor valla. Bence pazartesi sabah yap yine çıkarsa çizgi öyle gidersin koronadan dolayı her yer riskli canım.
Çok zor ya hele hele sona geldiğin de bn de 6 yıldır uğraşıyorum bi türlü nasip olmadı ilk aşılamam bakalım ama hıc öyle hamileyim hissiyatı olmadı bilmiyorum çok olumsuz bakıyorum inş hayırlısı olur allahım evladını da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah analı babalı büyütsün banada dua et

Çok zor ya hele hele sona geldiğin de bn de 6 yıldır uğraşıyorum bi türlü nasip olmadı ilk aşılamam bakalım ama hıc öyle hamileyim hissiyatı olmadı bilmiyorum çok olumsuz bakıyorum inş hayırlısı olur allahım evladını da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah analı babalı büyütsün banada dua et
İnşallah canım bnm bu 2.aşılamam doktor olma ihtimali az demişti bana ama oldu gibi ama kalp atışını duymadan inanamıcsm sanırım. 2 yıldıruğraşıom ben de bi kimyasal oldu bi 5-6 haftada düşük sonra aşılamaya geçtim işte tüp bebeğe başlıcaktım aşılama tutmasaydı bu ay. Olmasa bile 2. Aşılamada da tutabiliyor beklemeden diğerini de yaptır derim. Ama bence var gibi bugün de yaptın mı test?

Cok gecmis olsun ins saglikla kucagina alirsin Yok ya yapmadım sadece dün yaptım oda silik biraz geç cıktı o yüzden yarın hayırlısıyla gidip kan verip ordan artk ne çıkarsa ne bilim göğsüm asilamadan sonra cok şişti ve hasas oldu bide ara sıra kaşık agrım oluyor başka da bisey yok o yüzden çok olumsuz oldum ya

Cok gecmis olsun ins saglikla kucagina alirsin Yok ya yapmadım sadece dün yaptım oda silik biraz geç cıktı o yüzden yarın hayırlısıyla gidip kan verip ordan artk ne çıkarsa ne bilim göğsüm asilamadan sonra cok şişti ve hasas oldu bide ara sıra kaşık agrım oluyor başka da bisey yok o yüzden çok olumsuz oldum ya
İnsAllah yarin hayirli haberlerle gelirsin insAllah🤲

X