Aşılama Arkadaşlar aşılama yaptırıp hamile kalanlar varmı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ignenin etkisi kalmamis belli yerlesme kanamasi olabilir mi peki ? Neden artarmis ki deger sordun mu ? Insallah yerlesme kanamasidir bu.
Canım sen iğnenin etkisini sen çok düşünüyorsun ama zaten doktorlar aşılamanın 12. Günü test yap diyorlar iğne etkisi en kötü 9.-10. Güne geçiyor ki ben takip ettim ovulasyon testiyle 7. Güne geçmişti düşünme yani bu kadar detaylı. Kendin için de düşünüyorsun sürekli öyle fark ediyorum san o yüzden diyorum. Allah’ımın izniyle senin çift çizgin iğne etkisi değil yani ah bir fotoğrafını atabilsen 🤗

Son düzenleme:
Aaaa ben yine şok. Ne yalan söyleyeyim sevindim ve ümitlendim vardır bir bildiği bendede sen yine de dikkat et kendine ağır falan kaldırma. Jel kullanmayı bırakmış mıydın geç döllenmeden falan şüpheleniyordur belki
Valla ben de şok 😁 jeli birakmamistim ama yarin yapmayi dusunmuyodum acikcasi cunku baya koyu renk bi kanama oluyo gereksiz geldi ama doktor devam dedi yapcaz mecbur. Heralde oyle gec dollenmeden suphelendi bunca seyden sonra yerlesme kanamasi cikarsa buyuk mucize olur. Ben yine de umitli degilim tabiki. Sizden haber bekliyor olucam 😊

Valla ben de şok 😁 jeli birakmamistim ama yarin yapmayi dusunmuyodum acikcasi cunku baya koyu renk bi kanama oluyo gereksiz geldi ama doktor devam dedi yapcaz mecbur. Heralde oyle gec dollenmeden suphelendi bunca seyden sonra yerlesme kanamasi cikarsa buyuk mucize olur. Ben yine de umitli degilim tabiki. Sizden haber bekliyor olucam 😊
Sen ümitlenme senin yerine biz ümitlenelim 🤗 Hayırlısı olsun inşAllah hiç duymamıştım böyle bir şey çünkü belli olmaz nasip 🙃 kanamayla o jeli yapmakta zor olur ama olsun yap bakalım

Büyük ihtimal kimyasal gebelik oluştu cunku 15 gune igne etkisi kalmaz. Yerlesme kanamasi olsaydi da testte cizgi koyulasirdi ama ayni duruyor o yuzden sormadim doktora da 😊 baya baya adet kanamasi var su an zaten
Cizgi koyulasirdi derken neyi demek istedin anlamadim da. Aslinda kimyasal gebelikte iyi bir seymis sende bir sorun olmadigini gosteriyor sonucta ve kimyasal gebelikten en gec 2 ay sonra hamile kaliyormus bayanlar burada cok okudum.gecen ay bende asilamami kacirmistim adetimden 6 gun sonra yine kanamam olmustu onu kimyasal gebelik zannetmistim deli gibi okumustum sonra doktor dedi adet gormussun diye.

Canım sen iğnenin etkisini sen çok düşünüyorsun ama zaten doktorlar aşılamanın 12. Günü test yap diyorlar iğne etkisi en kötü 9.-10. Güne geçiyor ki ben takip ettim ovulasyon testiyle 7. Güne geçmişti düşünme yani bu kadar detaylı. Kendin için de düşünüyorsun sürekli öyle fark ediyorum san o yüzden diyorum. Allah’ımın izniyle senin çift çizgin iğne etkisi değil yani ah bir fotoğrafını atabilsen 🤗
Cok haklisin.Agzindan bal damliyor vallahi ama umitlenip uzulmek istemiyorum. Gecen ay kacirdim asilamami o ay tam gununu yakalamistim cok umitlenmistim. Sevinmek istiyorum ama korkuyorum sevinmeye eminim cok bayan arkadas benim gibi korkuyor 😔😔😔 bir de kasiklarimda batma var sag tarafimda daha cok bazen belime vuruyor gibi oluyor o an adet bekleyisine geciyorum 😭😭😭

Cizgi koyulasirdi derken neyi demek istedin anlamadim da. Aslinda kimyasal gebelikte iyi bir seymis sende bir sorun olmadigini gosteriyor sonucta ve kimyasal gebelikten en gec 2 ay sonra hamile kaliyormus bayanlar burada cok okudum.gecen ay bende asilamami kacirmistim adetimden 6 gun sonra yine kanamam olmustu onu kimyasal gebelik zannetmistim deli gibi okumustum sonra doktor dedi adet gormussun diye.
Idrar testindeki ikinci cizgiden bahsediyorum dünkunden daha koyu ciksaydi umitlenirdim ama aynı cikinca demek beta hcg yukselmiyor dedim. Ayrica 1 sene once yine temmuzda kimyasal gecirdim, 6 ay sonra ocakta yine hamile kalmistim onu da dusurdum 9.haftada. Simdi yine kimyasal. Cok yorucu.

Idrar testindeki ikinci cizgiden bahsediyorum dünkunden daha koyu ciksaydi umitlenirdim ama aynı cikinca demek beta hcg yukselmiyor dedim. Ayrica 1 sene once yine temmuzda kimyasal gecirdim, 6 ay sonra ocakta yine hamile kalmistim onu da dusurdum 9.haftada. Simdi yine kimyasal. Cok yorucu.
Kimyasal gebelik bu işlerin içine düşmeyince hiç görmemiştim duymamıştım. 12 ay çocuğumuz olmayınca araştırma yapmaya başladım ve o zaman öğrendim boş gebelik kimyasalın gebelik diye. Peki kimyasal gebelik sebebi ne oluyor acaba var mı bir sebebi. Bence de yorucu pozitif çıksa da sevinemiyorsun 😞

Benimde 3 gundur testimde renk ayni sekilde cikiyor koyulasmadi. Gecen bir bayanla karsilastim oda cok dusuk yapmis en sonunda doktora gelmis onun sayesinde tutundu falan dedi. Doktorlar mudahale edebiliyormus galiba ondan oyle anladim. Uzme kendini canim seni cok iyi anliyorum uzme kendini pozitif tarafindan dusun sende bir sorun yok sukurler olsunki esinde de yok. Eni sonu olucak

Kimyasal gebelik bu işlerin içine düşmeyince hiç görmemiştim duymamıştım. 12 ay çocuğumuz olmayınca araştırma yapmaya başladım ve o zaman öğrendim boş gebelik kimyasalın gebelik diye. Peki kimyasal gebelik sebebi ne oluyor acaba var mı bir sebebi. Bence de yorucu pozitif çıksa da sevinemiyorsun 😞
Döllenmede bi sikinti oluyor sperm kaynakli genelde bazen de yumurta kalitesiyle alakalı. Dölleniyor yumurta ama tutunamadan kanamayla birlikte atiliyor iste. Test yapmayan bir cok kadin bunu anlamadan yasiyormus fazla olan biseymis aslinda. Eskiler de buna rahim kendini hamilelige hazirliyor diyor ne kadar dogru bilmiyorum ama 😁 valla catlatma ignesi bile korkunc cok zor biseymis gibi bilirdim ben duydugumda eskiden, başina gelince ogreniyorsun.

Döllenmede bi sikinti oluyor sperm kaynakli genelde bazen de yumurta kalitesiyle alakalı. Dölleniyor yumurta ama tutunamadan kanamayla birlikte atiliyor iste. Test yapmayan bir cok kadin bunu anlamadan yasiyormus fazla olan biseymis aslinda. Eskiler de buna rahim kendini hamilelige hazirliyor diyor ne kadar dogru bilmiyorum ama 😁 valla catlatma ignesi bile korkunc cok zor biseymis gibi bilirdim ben duydugumda eskiden, başina gelince ogreniyorsun.
Hem de öyle bende neler neler öğrendim doktorum baban biyolojici misin sen demişti o kadar çok şey araştırdım sordum ki 😂 evet birçok kadın hamile kaldığını anlamadan düşük yapıyor diye duymuştum hatta bir kere bende olmuştu öyle bir durum adetim bitti 5 gün sonra simsiyah akıntı geldi 4-5 gün sürdü Üstüne görme sandım o üstüne görme bitti 6-7 gün sonra normal adet oldum. Çok farklı şeyler yaşanıyor yani Rabbim sonunda yüzümüzü güldürsün inşAllah da 🤲

Ah ah nerde hiç sanmıyorum adet günüm geldiği için belirtiler başladı hep böyle başlar zaten evet normalde yarın yapacaktım ama bugün annemlerde kalıyorum ya döndüğümde yapacağım yada ilk idrarla olsun diye bir gün sonra yapacağım canım
Merak etme ilk idrar falan farketmiyo bak benim deger 3,85 ken bile cikti her türlü 😁

X