Aşılama Arkadaşlar aşılama yaptırıp hamile kalanlar varmı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba, benim de aşılamada 13.günüm dün gece ellerimde şişlik oldu ayaklarımın altı yandı sıcaktan uyuyamadım. Sizlerden de böyle şeyler yaşayanlar var mı ?

Merhaba, benim de aşılamada 13.günüm dün gece ellerimde şişlik oldu ayaklarımın altı yandı sıcaktan uyuyamadım. Sizlerden de böyle şeyler yaşayanlar var mı ?
Canım sen artık test yapabilirsin doktorum 12. Gün yap demişti yapacak mısın bekleyecek misin ne düşünüyorsun. İnşallah hamilelik ateş basmasıdır 🤗

Ben de kahvekoliğim ve 7.5 aylık hamileyim.doktorum da hiç kahveyi kes demedi.benim gebeliğim aşılama yöntemi ile oldu.aşılamanın yapılacağı ay bile doktorum kahve içme demedi.hatta bir gün bir hastası vardı yanında kadının yaşı 45 civarıydı ve gebe kalmak için tedavi görüyordu.doktoruma kahveyi tamamen kestiğini söyledi,doktorum da o kadar abartma günde bir iki fincandan bir şey olmaz demişti
Gerçekten mi :))) buna çok aşırı sevindim şimdi hemen içeceğim 🤩 teşekkür ederim cevabın için. Kaçıncı aşılamanda tuttu, kaçıncı gün test yaptın belirtilerin neydi bilgilendirebilir misin canım umut dünyası işte

Doktor 29 Temmuzda yaptırırsın dedi. Ben de sabırsızlıkla çarşambayı bekliyorum. ☺️ İnşallah öyledir ya ellerimde hala hafif bir şişlik var. Pek hamilelik belirtisine yormak istemiyorum sonra hayal kırıklığı çok oluyor. Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin 🤲🏻☺️

Kızlar hepinize bir sorum olacak :) kahve aşığıyım ben resmen ama hamilelik düşündüğüm için kahve çat azalttım baya. Hatta geçen ay hiç içmemiştim ama yine gebe kalamayınca günde bir fincan içmeye başladım sizce bir zararı var mı yada bilginiz var mı. Günde iki fincan kahve içsem çok mu olur inanılmaz zorlanıyorum bu konuda
Ben de her sabah gozumu acinca bir fincan kahve iciyorum ama asi gununden bu yana hic icmedim. Kesmende fayda var sonucta kafein var ilk zamanlar en azindan

Yok yapmadım ben hiç test yapmamak icin kendime söz verdim vakti gelince yapmak istedim bu sefer cünkü psikolojm cok bozuldu artık zaten 7.günde daha iğnenin etkisi olur silik muhtemelen cıkardı geçen ay sadece catlatma iğnesiyle denemiştik 12gün etkisi sürdü gercekten oyüzden gecmeden yapmamanı tavsiye ederim. İlkkez mi Aşılama yaptırdın canım sende
Evet canım ilk kez yaptırdım bende pko var eşimde de sperm hızı sıkıntısı var iki kere düşük yaptım doktorda bunu yaptı ama ben hiç dinlenmedim hiç umudum yok bilmiyorum tutarmı çok doldum en sonunda buraya yazmak istedim artık

Evet canım ilk kez yaptırdım bende pko var eşimde de sperm hızı sıkıntısı var iki kere düşük yaptım doktorda bunu yaptı ama ben hiç dinlenmedim hiç umudum yok bilmiyorum tutarmı çok doldum en sonunda buraya yazmak istedim artık
Rabbim bekletiyor güzelleltirecek inşaallah canım🙏 yani aslında dinlenip dinlenmemenin çok etkisi olduğunu düşünmüyorum ki doktorlar da tam olarak böyle demiyor ama temizlik agır kaldırma itme çekme böyle seylerden kacınmalı diyorlar. Bende dinlendim ama imkanım vardı işten ayrıldım etrafım hep o yönde konuştu yapaym da içindem rahatlasın dedim. Sen yine olumlu düşünmeye calıs modunu düşürme nasibi varsa gelecek inşaallah

Ben yaşamadım ama umarım senin hamilelik belirtin bu dur ve öylesindir. Ama sıcaktanda ödem olabiliyor oda aklında bulunsun canım

Kızlar hepinize bir sorum olacak :) kahve aşığıyım ben resmen ama hamilelik düşündüğüm için kahve çat azalttım baya. Hatta geçen ay hiç içmemiştim ama yine gebe kalamayınca günde bir fincan içmeye başladım sizce bir zararı var mı yada bilginiz var mı. Günde iki fincan kahve içsem çok mu olur inanılmaz zorlanıyorum bu konuda
Ben de kahve aşığım ama benim doktorum yasakladı asilamadan önce igneleri vurulurken haftada bi kere içebilirsin dedi. Asilamadan sonra hiç içmememi söyledi. Çayı da günde sadece iki bardak içebilirsin dedi.

Benim bi arkadasımda öyleydi oda doktoruna sormuştu kahve düşüğe sebep oluyor diye duymus. Doktorda net olarak öyle bilgi yok ama dayanabiliyorsan içmesen daha iyi mümkün olduğunca kafeini de azalt demiş. Yardım amaclı yazmak istedim yani her bünyede aynı olmayabilir

Yaaa gerçekten mi 😞 Aslında bende biliyorum yaniçol araştırdım abartmamak şartıyla diyor. Fazla kafein çocuk oluşumunu engeller diyor. Bende o yüzden çikolatada dahi kafein var diye bir iki ay bıraktım kahve çay çikolata. Ama maalesef hiçbir şey değişmedi. Doktoruma sordum oda günde bir içebilirsin bir şey olmaz dedi. Bende o günden beri hergün bir fincan içiyorum ama bazen dayanamayıp iki içtiğim oluyor . Verecek olan Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah hepimize de bu psikolojilerden kurtulalım inşallah

Rabbim bekletiyor güzelleltirecek inşaallah canım🙏 yani aslında dinlenip dinlenmemenin çok etkisi olduğunu düşünmüyorum ki doktorlar da tam olarak böyle demiyor ama temizlik agır kaldırma itme çekme böyle seylerden kacınmalı diyorlar. Bende dinlendim ama imkanım vardı işten ayrıldım etrafım hep o yönde konuştu yapaym da içindem rahatlasın dedim. Sen yine olumlu düşünmeye calıs modunu düşürme nasibi varsa gelecek inşaallah
Kuzum biz sadece ikimiz kaldığımız için eşimle o da işe gidiyo öyle olunca temizlik şu bu herşey bana kalıyo inşallah kuzum Allah olmayan herkese nasip eder ama çok zor zamanlar çektim inşallah hepimiz bu duyguyu tadarız bir gün🙏🏻♥️

Ben de kahvekoliğim ve 7.5 aylık hamileyim.doktorum da hiç kahveyi kes demedi.benim gebeliğim aşılama yöntemi ile oldu.aşılamanın yapılacağı ay bile doktorum kahve içme demedi.hatta bir gün bir hastası vardı yanında kadının yaşı 45 civarıydı ve gebe kalmak için tedavi görüyordu.doktoruma kahveyi tamamen kestiğini söyledi,doktorum da o kadar abartma günde bir iki fincandan bir şey olmaz demişti
İlk belirtileriniz ne olmuştu acaba ? Bu arada sağ Salim bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah 🙏🏻

Hayirlısı diyelim canım toparladım birazdaha alıştık sonuçta
Canım çok çok çok üzüldüm ama dediğin gibi kafanı dağıt ve denemekten asla vazgeçme ben sayfadaki eski aşılamayla ilgili konuları okuyorum hepsi bizim gibiymiş ama şimdi %90 ı bebek sahibi olmuş mesajlarına bakılırsa o yüzden biz de Allah’ın izniyle bu günleri atlatacağız bebeklerimizi kucağımıza alacağız inşallah 🤲🏻 Ben de 23 ünde aşılama yaptırdım İnan hiçbir belirtim yok geçen ay bile göğüslerim o kadar hassastı şuan tık yok benim de hiç umudum yok ama karamsar olmamaya çalışıyorum önümde uzun bir süreç var ama sonu aydınlık diyorum ☺️

Canım çok çok çok üzüldüm ama dediğin gibi kafanı dağıt ve denemekten asla vazgeçme ben sayfadaki eski aşılamayla ilgili konuları okuyorum hepsi bizim gibiymiş ama şimdi %90 ı bebek sahibi olmuş mesajlarına bakılırsa o yüzden biz de Allah’ın izniyle bu günleri atlatacağız bebeklerimizi kucağımıza alacağız inşallah 🤲🏻 Ben de 23 ünde aşılama yaptırdım İnan hiçbir belirtim yok geçen ay bile göğüslerim o kadar hassastı şuan tık yok benim de hiç umudum yok ama karamsar olmamaya çalışıyorum önümde uzun bir süreç var ama sonu aydınlık diyorum ☺
Benimde 23 ünde oldu aşılamam. Güzel haberler alalım inşallah

Kuzum biz sadece ikimiz kaldığımız için eşimle o da işe gidiyo öyle olunca temizlik şu bu herşey bana kalıyo inşallah kuzum Allah olmayan herkese nasip eder ama çok zor zamanlar çektim inşallah hepimiz bu duyguyu tadarız bir gün🙏🏻♥️
Yani bizde sadece ikimiz kalıyoruz eşimle hatta benim eşim bazen şehirdısına bile çıkması gerekiyor ona göre hareket ediyorum
yani evdeki işler bekleyebilir bence benden ve bebegimden degerli değil..ev temizlenir ama evlat herzaman olmaz okonuda yanlış yapıyorsun kusura bakma bırakacaktın herşeyi gerçekten istiyorsan..eminim senin hikayende bi farklı zordur herkesin bi imtihanı var işte napcan😕 dedigin gibi olur inşaallah tadarız amin🙏

Yani bizde sadece ikimiz kalıyoruz eşimle hatta benim eşim bazen şehirdısına bile çıkması gerekiyor ona göre hareket ediyorum
yani evdeki işler bekleyebilir bence benden ve bebegimden degerli değil..ev temizlenir ama evlat herzaman olmaz okonuda yanlış yapıyorsun kusura bakma bırakacaktın herşeyi gerçekten istiyorsan..eminim senin hikayende bi farklı zordur herkesin bi imtihanı var işte napcan😕 dedigin gibi olur inşaallah tadarız amin🙏
Ya öyle tabi haklısın bırakmam gerekiyodu ama nasıl diyeyim ben biraz temizlik hastasıyım çok şey yapmadım Eşimde çok yardımcı oldu ama yinede bilmiyorum inşallah tutar♥️

X