Aşılama Arkadaşlar aşılama yaptırıp hamile kalanlar varmı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Çok iyi bence sen moralini hiç bozma ben normal yolla bile hamile kalabiliyorum aşılamayla kesin kalırım ümidini yaşa Rabbim nasip edecek inşallah sana hiç merak etme. Normal yolla hamile kalmak çok zor çünkü bozma moralini vakti değilmiş de sadece 😘
Oyle diyorum zaten canım esime bu haberi nasıl vereceğim şuan kara kara onu düşünuyorum Allahım kaldıramayacağımız yük vermesin baska bir zamana insallah

Oyle diyorum zaten canım esime bu haberi nasıl vereceğim şuan kara kara onu düşünuyorum Allahım kaldıramayacağımız yük vermesin baska bir zamana insallah
Çıktımı test canım allah sabır versin en az biz kadar eşlerde üzülüyor ama rabbimin sınavı yapacak bişey yok

Bende tatilden sonra 3.aşılamayı deniyecem olmazsa artik durumları düzeltip özelde tüpbebek denerim hayirlisi nasip belki bir zamanı vardir oda bu gunler değildir
İnşallahhh. Adet olmayı bekliyorum aşılama yaptırıcam çünkü düşüğün sebebi muhtemelen eşimin sağlıksız olan sperminden kaynaklanıyor. Sırf kafam rahat olsun diye aşılama yaptıracağım. Tabi adet olabilirsem.
Çok iyi bence sen moralini hiç bozma ben normal yolla bile hamile kalabiliyorum aşılamayla kesin kalırım ümidini yaşa Rabbim nasip edecek inşallah sana hiç merak etme. Normal yolla hamile kalmak çok zor çünkü bozma moralini vakti değilmiş de sadece 😘
Kızlar umduğum gibi sonuc negatif ama yilmak yok yola devam doktorum ile konustum o hemen yarn gel yeni tedaviye baslayalım dedi benimde durumum olmadığı için bidahaki adetime erteledim haberiniz olsun size umut olmayi cok isterdim ama Allahın takdiri

Kızlar umduğum gibi sonuc negatif ama yilmak yok yola devam doktorum ile konustum o hemen yarn gel yeni tedaviye baslayalım dedi benimde durumum olmadığı için bidahaki adetime erteledim haberiniz olsun size umut olmayi cok isterdim ama Allahın takdiri
Bir dahaki tutar inşallah hiç üzme canını. Elbet tutar ama biraz sabır gerekiyor. Bu arada problem neydi? Yani neden aşılamaya gerek duydunuz ?

Bir dahaki tutar inşallah hiç üzme canını. Elbet tutar ama biraz sabır gerekiyor. Bu arada problem neydi? Yani neden aşılamaya gerek duydunuz ?
Canim spermlerin hızı düşüktü bide benim yumurtalarim çatlamiyordu 1 sene dogum kontrol hapı kullandım ondna dolayı sol yumurtalığım yavaslamıştı

Tugceeeeeeee Tugceeeeeeee canım hayırlısı olsun çok klişe olacak ama üzülme bizim için hayırlısı ne bilmiyoruz Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşaallah yılmak yok sebeplere sığınacağız🤗

Canim vardir bir hayir belkide gelecek ay olucak suan zamani degil hayirlisi olsun gec olsunda güc olmasin ne denir bilmiyorumki yalniz degilsin bu konuda inan bana hepimiz bu kaderi yasiyoruz ve en az 1 kere bile olsa bu sonucu aldik o yuzden nasil bir duygu hepimiz biliyoruz.cok gecmis olsun

Canim vardir bir hayir belkide gelecek ay olucak suan zamani degil hayirlisi olsun gec olsunda güc olmasin ne denir bilmiyorumki yalniz degilsin bu konuda inan bana hepimiz bu kaderi yasiyoruz ve en az 1 kere bile olsa bu sonucu aldik o yuzden nasil bir duygu hepimiz biliyoruz.cok gecmis olsun
Saol canım yapacak birsey yok malesef ama olsun bugun değil belki ama illaki birgün olacak Allahın izni ile

Bende çarşamba günü yapacağım herhalde test doktorumla görüştüm nezamab test yapayım erken gebelik testinde cıkar mı varsa dedim oda çarşamba kanda bakalım dedi demekki 12.gün çıkıyor bakalım yaptırırım herhalde çarşamba sabah adet olmazsam. O bu değil de son günler geçmiyormuş hakkaten hiç kafaya takmıyordum gene acaba var mı sorularına girdim çıkamıyorum göğüslerim okadar acıyorki aklım ordan cıkmıyo olmazsa üzülecekmişim gibi gelmiyor ama o merak işte gitmiyor malesef

Aşılama yapılan bütün arkadaşlara soruyorum. Önce ilaç kullandınız sonra mı aşılama yapıldı yoksa direk aşılama mi? Bir de film çektirmeden aşılama olan var mı aranizda.?
Aşılamadan önce yumurta büyümesi için ilaç veriyor doktor sonra çatlatma İğnesi veriyor. Onun dışında ilaç felan kullanmadım ben. Hemen aşılama yaptık. Daha önce bir hamilelik vs yaşamadıysan tüplerin açık olup olmadığını kontrol için film şart.

Tuğçe canım hakkımızda hayırlısı böyleymiş böyle oldu aynen bende bayramda tatile gidip dönüşte tekrar denicem kafamız dağılsın biraz 💜

Bende çarşamba günü yapacağım herhalde test doktorumla görüştüm nezamab test yapayım erken gebelik testinde cıkar mı varsa dedim oda çarşamba kanda bakalım dedi demekki 12.gün çıkıyor bakalım yaptırırım herhalde çarşamba sabah adet olmazsam. O bu değil de son günler geçmiyormuş hakkaten hiç kafaya takmıyordum gene acaba var mı sorularına girdim çıkamıyorum göğüslerim okadar acıyorki aklım ordan cıkmıyo olmazsa üzülecekmişim gibi gelmiyor ama o merak işte gitmiyor malesef
Canim banada hic üzülecekmisim gibi gelmiyordu ama bugün cok ağladım ama insallah senin olur meleğin seninledir insallah

Canim en erken belirtisi gogsun etrafinda genisleme ve sivilce gibi diken diken olmasiymis kontrol et istersen.insallah vardir guzel haberler duyariz biraz umitleniriz

X