Aşılama Arkadaşlar aşılama yaptırıp hamile kalanlar varmı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Oyle diyorum zaten canım esime bu haberi nasıl vereceğim şuan kara kara onu düşünuyorum Allahım kaldıramayacağımız yük vermesin baska bir zamana insallah
Tuğçe kendimmiş gibi üzüldüm ama hayırlısı böyleymiş deyip olana kadar tedaviye devam..Yeni süreç yeni umutlar hiç üzülme yaşın da genç zaten doğru zamanda hayırlı bir evlat nasip olur inş.

Canim banada hic üzülecekmisim gibi gelmiyordu ama bugün cok ağladım ama insallah senin olur meleğin seninledir insallah
Kıyamam sana illaki insan üzülür içi burulur ama zamanla alısıyo insan herhalde bilmiyorumki ilk zamanlardaki gibi hissetmiyorum ben kendi adıma. Hayırlısıyla öyledir inşaallah canım bakalım

Canim en erken belirtisi gogsun etrafinda genisleme ve sivilce gibi diken diken olmasiymis kontrol et istersen.insallah vardir guzel haberler duyariz biraz umitleniriz
Genişleme derken canım koyu yerlerimi? Birde diken diken dediğin neresi oluyo tam. Hayırlısıyla inşaallah bakalım bende ne hissetcegmi sasırdım

Aşılamadan önce yumurta büyümesi için ilaç veriyor doktor sonra çatlatma İğnesi veriyor. Onun dışında ilaç felan kullanmadım ben. Hemen aşılama yaptık. Daha önce bir hamilelik vs yaşamadıysan tüplerin açık olup olmadığını kontrol için film şart.
Şuan 1 çocuğum var ona klomen ilacı ile hamile kaldım. Şimdi ikincisi için ilk klomen sonra femara kullandım ama hamile kalamadım.
Aslında ilk çocukta da doktor aşılama yapalım dedi çünkü yumurtam ilaçla 14mmden fazla büyümüyor ama kendi çatlıyor, şansıma ilk aydan tuttu. O yüzden ilkine de aşılama gerekmedi ama ikincisi için 2 ilaçta işe yaramadı. Bir de benim eşimde sperm ilerleme de sıkıntı var. Onun için 2. Test isteriz dedi doktor daha testi yaptiramadik.

Canim en erken belirtisi gogsun etrafinda genisleme ve sivilce gibi diken diken olmasiymis kontrol et istersen.insallah vardir guzel haberler duyariz biraz umitleniriz
Ucunun etrafında putur putur sivilcemsi bişeyler var ama yenimi oldu varmıydı inan bilmiyorum bana cok bi farklılık var gibi gelmedi açıkçası 🤔suan sadece göğüslerim cok acıyor birde nadirde olsa uçları kasınıyor bunlarda belirtimi henüz bilemiyorum ayrıştırıcı gelmiyor pek

Ucunun etrafında putur putur sivilcemsi bişeyler var ama yenimi oldu varmıydı inan bilmiyorum bana cok bi farklılık var gibi gelmedi açıkçası 🤔suan sadece göğüslerim cok acıyor birde nadirde olsa uçları kasınıyor bunlarda belirtimi henüz bilemiyorum ayrıştırıcı gelmiyor pek
Canim herkeste ayni belirtiler olmuyormus belki hamilesin oda senin vucdunun belirtileri. Insallah oyledir.

Aminn canm ins. sana bir şey sorcam aşılamadan itibaren bugüne dek senin göğüslerinde ağrı var mıydı? Bendeki ağrı hiç geçmiyor da normal mi sence bu?
Benim yumurtlama geliştirici iğneleri kullandığımdan beri göğüslerimde ağrı sızı var dokunamıyorum resmen bugün5. Gün hala çok ağrım var . İlk aşılamamda da göğüs ağrım çoktu çok ümitlendim ama olmadı maalesef nasip değilmiş. O yüzden ben vücut belirtilerime göre hareket edemiyorum en iyisi kendini dinlememek bence canım yolsan günler geçmiyor

Kızlar hepinize bir sorum olacak :) kahve aşığıyım ben resmen ama hamilelik düşündüğüm için kahve çat azalttım baya. Hatta geçen ay hiç içmemiştim ama yine gebe kalamayınca günde bir fincan içmeye başladım sizce bir zararı var mı yada bilginiz var mı. Günde iki fincan kahve içsem çok mu olur inanılmaz zorlanıyorum bu konuda

Kızlar hepinize bir sorum olacak :) kahve aşığıyım ben resmen ama hamilelik düşündüğüm için kahve çat azalttım baya. Hatta geçen ay hiç içmemiştim ama yine gebe kalamayınca günde bir fincan içmeye başladım sizce bir zararı var mı yada bilginiz var mı. Günde iki fincan kahve içsem çok mu olur inanılmaz zorlanıyorum bu konuda
Ben de kahvekoliğim ve 7.5 aylık hamileyim.doktorum da hiç kahveyi kes demedi.benim gebeliğim aşılama yöntemi ile oldu.aşılamanın yapılacağı ay bile doktorum kahve içme demedi.hatta bir gün bir hastası vardı yanında kadının yaşı 45 civarıydı ve gebe kalmak için tedavi görüyordu.doktoruma kahveyi tamamen kestiğini söyledi,doktorum da o kadar abartma günde bir iki fincandan bir şey olmaz demişti

Bende çarşamba günü yapacağım herhalde test doktorumla görüştüm nezamab test yapayım erken gebelik testinde cıkar mı varsa dedim oda çarşamba kanda bakalım dedi demekki 12.gün çıkıyor bakalım yaptırırım herhalde çarşamba sabah adet olmazsam. O bu değil de son günler geçmiyormuş hakkaten hiç kafaya takmıyordum gene acaba var mı sorularına girdim çıkamıyorum göğüslerim okadar acıyorki aklım ordan cıkmıyo olmazsa üzülecekmişim gibi gelmiyor ama o merak işte gitmiyor malesef
Canım benimde aşılamanın 7. Günü idrarda gebelik testi yaptınmı hiç

Canım benimde aşılamanın 7. Günü idrarda gebelik testi yaptınmı hiç
Yok yapmadım ben hiç test yapmamak icin kendime söz verdim vakti gelince yapmak istedim bu sefer cünkü psikolojm cok bozuldu artık zaten 7.günde daha iğnenin etkisi olur silik muhtemelen cıkardı geçen ay sadece catlatma iğnesiyle denemiştik 12gün etkisi sürdü gercekten oyüzden gecmeden yapmamanı tavsiye ederim. İlkkez mi Aşılama yaptırdın canım sende

X