- Konu Sahibi Tugceeeeeeee
Ayyy rabbim büyük güzel haberlerle buluşalım benim de kasiklarim sisBeni de midem uyatmadi saçma sapan bisey kasilip kasilip duruyor yediklerim rahatsız etti sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy rabbim büyük güzel haberlerle buluşalım benim de kasiklarim sisBeni de midem uyatmadi saçma sapan bisey kasilip kasilip duruyor yediklerim rahatsız etti sanırım
İnşallah canım benim ben verdim dönüyorum bakalım sonuçlar ne çıkacak ölecem strestenAyyy rabbim büyük güzel haberlerle buluşalım benim de kasiklarim sis
Gerçekten doktor çok önemli bu ay doktorumu degistirdm.baska ilde tedaviye baslicam bakalım.orda ne diceklr eşim de sorun yok çok şükür sadece bende pco var aşılama zor oliyor mu süreçleri nasıl acaba
İnşallah canım benim ben verdim dönüyorum bakalım sonuçlar ne çıkacak ölecem stresten
Çok teşekkür ederim canım inşallah yükselir ve sağlıklı bir gebelik olurHadi ünşallah sabah sabah dua ettim bolca inşallah yükselmiştir
İnşallah öyledir canım sen bize güzel bir haber ver hadiCanim benim de şişti ağırdı sonra geri indi agrisi da geçti ilaçlardan merak etme
Açıklanmasını bekliyorum sonucun kalpten gidecem simdi çok korkuyorum yaİnşallah öyledir canım sen bize güzel bir haber ver hadi
Ateş ölçmeye devam ediyor musun canım? Benim 36.5 te kaldı bugün de aynı dünde aynıydıİnşallah öyledir canım sen bize güzel bir haber ver hadi
Bende verdim öğleden sonra cikicak hayırlısı olsunİnşallah canım benim ben verdim dönüyorum bakalım sonuçlar ne çıkacak ölecem stresten
Amin canım benim sonuçum çıktı 53.85 inşallah sende en güzel şekilde alırsın sonucunu ve çifte mutluluk yasarizBende verdim öğleden sonra cikicak hayırlısı olsun
Sonucum çıktı 53.85 çok mutluyum ya Allah isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah aynı şekilde sağlıklı ilerlerAçıklanmasını bekliyorum sonucun kalpten gidecem simdi çok korkuyorum ya
Allahım darısı bana inşallahSonucum çıktı 53.85 çok mutluyum ya Allah isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah aynı şekilde sağlıklı ilerler
İnşallah canım sonucu alir almaz haber ver çok merak ediyorum güzel sonuç alacaksin eminimAllahım darısı bana inşallah
Canımmm hayırlı olsun çok sevindim 14. Gün bugün değil mi allahım sağsalim kucağına almayı nasip etsin mübarek cuma günü dua edelim bol bol inşallahSonucum çıktı 53.85 çok mutluyum ya Allah isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah aynı şekilde sağlıklı ilerler
Çok teşekkür ederim canım evet bugün 14.gun Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah kendim içinde isteyen herkes içinde bol bol dua ediyorumCanımmm hayırlı olsun çok sevindim 14. Gün bugün değil mi allahım sağsalim kucağına almayı nasip etsin mübarek cuma günü dua edelim bol bol inşallah
Artık darısı bizlere
İns siziinki tutmuştur sağlıcakla kucağınıza alırsınız devlettemi yaptınız ozeldemi ve fiyatları nasıl acabaHayır çok zor değil adetin 2.günü meronal iğne başladık 7 gün göbekten vuruldum acımıyor merak etme sonra tekrar kontrole gittim 2 yumurtam büyümüştü 19 ve 20 mm di aynı akşam çatlatma iğnesi vuruldum 36 saat sonra da işlem yapıldı normal muayene gibi çok anlamıyorsun çok da uzun sürmüyor zaten doktorla nasılsınız iyi misiniz muhabbeti yaparken bitti tamamdır dedi sonra seni yarım saat yatırıyolar sorna çıkıyosun benim kanamam falan olmadı ama hafif olabiliyomuş o kadar asıl zor süreç sonra başlıyor Bekleme
Canım benim negatif 1 ay ara verip obur ay 3. Aşılamayı denicem nasipÇok teşekkür ederim canım evet bugün 14.gun Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah kendim içinde isteyen herkes içinde bol bol dua ediyorum
Çok üzüldüm canım ya olsun umudunu yitirme inşallah verdiğin bu arada hamile kalırsın ve aşılamaya gerek kalmazCanım benim negatif 1 ay ara verip obur ay 3. Aşılamayı denicem nasip
36.5 hic değişmedi kiAteş ölçmeye devam ediyor musun canım? Benim 36.5 te kaldı bugün de aynı dünde aynıydı