Aşılama Arkadaşlar aşılama yaptırıp hamile kalanlar varmı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hayır çok zor değil adetin 2.günü meronal iğne başladık 7 gün göbekten vuruldum acımıyor merak etme sonra tekrar kontrole gittim 2 yumurtam büyümüştü 19 ve 20 mm di aynı akşam çatlatma iğnesi vuruldum 36 saat sonra da işlem yapıldı normal muayene gibi çok anlamıyorsun çok da uzun sürmüyor zaten doktorla nasılsınız iyi misiniz muhabbeti yaparken bitti tamamdır dedi sonra seni yarım saat yatırıyolar sorna çıkıyosun benim kanamam falan olmadı ama hafif olabiliyomuş o kadar asıl zor süreç sonra başlıyor Bekleme🤗🤗🤗
Gerçekten doktor çok önemli bu ay doktorumu degistirdm.baska ilde tedaviye baslicam bakalım.orda ne diceklr eşim de sorun yok çok şükür sadece bende pco var aşılama zor oliyor mu süreçleri nasıl acaba

Ben aşılamayla hamile kaldım ilk hafta hiçbir belirtim yoktu 2. Hafta geceleri bacaklarım ağrıyordu bir de göğüslerim büyümüştü

Sonucum çıktı 53.85 çok mutluyum ya Allah isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah aynı şekilde sağlıklı ilerler 🤗🤗
Canımmm hayırlı olsun çok sevindim 14. Gün bugün değil mi 😇🙏 allahım sağsalim kucağına almayı nasip etsin mübarek cuma günü dua edelim bol bol inşallah 😇🙏
Artık darısı bizlere 😇

Canımmm hayırlı olsun çok sevindim 14. Gün bugün değil mi 😇🙏 allahım sağsalim kucağına almayı nasip etsin mübarek cuma günü dua edelim bol bol inşallah 😇🙏
Artık darısı bizlere 😇
Çok teşekkür ederim canım evet bugün 14.gun 🤗 Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah kendim içinde isteyen herkes içinde bol bol dua ediyorum 🤲🤲🥰

Hayır çok zor değil adetin 2.günü meronal iğne başladık 7 gün göbekten vuruldum acımıyor merak etme sonra tekrar kontrole gittim 2 yumurtam büyümüştü 19 ve 20 mm di aynı akşam çatlatma iğnesi vuruldum 36 saat sonra da işlem yapıldı normal muayene gibi çok anlamıyorsun çok da uzun sürmüyor zaten doktorla nasılsınız iyi misiniz muhabbeti yaparken bitti tamamdır dedi sonra seni yarım saat yatırıyolar sorna çıkıyosun benim kanamam falan olmadı ama hafif olabiliyomuş o kadar asıl zor süreç sonra başlıyor Bekleme🤗🤗🤗
İns siziinki tutmuştur sağlıcakla kucağınıza alırsınız devlettemi yaptınız ozeldemi ve fiyatları nasıl acaba

X