• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Arkadaşlar acil yardımm!!!

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

ASCasc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2011
44
1
36
İçel Mersin
Merhabalar, sonunda kendi evimize taşındık fakat vestiyerimiz çok küçük bizde de fazlasıyla ayakkabı var nereye nasıl sığdıracağımı bilmiyorum. Ev sıfır olduğu için vestiyeri şimdi değiştirmek istemedik en azından biraz kullanalım istedik fakat işin kötüsü vestiyerimizin içi üçgen ne yapayım bilemedim. Balkonda plastik dolabı ayakkabı dolabı yapayım dedim ama pekte pratik olmadı. Başka fikirlere ihtiyacım var şimdiden teşekkürler.

bızım kullandıgımız vestıyerde ck kucuk oldugu ıcın kapalı balkonun ıcıne yan duvara 3-4 tane raf yapıp onu astık ayakkabıları oraya koyuyrum sefafa ayakkabı kutularınıda kullanıyorum cok kotu gorunmuyor

Bizde arka balkonu kapatıp oraya düşündük bişiyler yaptırmayı fakat henüz sitenin yapı kullanması yok o yüzden de dış cepheyi etkileyecek bir şeyler yapmak yasak. En az mart ayında bitecekmiş. Şimdi bu düzenleyicilere baktım ama ne kadar işe yarar ayakkabılar sığarmı bilmiyorum:(

Dolap yaptırma imkanınız yoksa mecburen bazanızı ayakkabılara feda edeceksiniz.Başka da aklıma birşey gelmedi açıkçası:44:

vestıyerın oldugu yerlerdekı duvarlara yuksekten raf yapıp renklı kutulara ayakkabılarınızı koyabılırsınız.raflar fılan koçtaşta da bulunuyor.yahsı cazıbe dızısınde de kemal kırmızı yesıllı kutulara koyuyordu kapı gırısınde

Back
X